אנשששששששששששששששששששיים

אנשששששששששששששששששששיים

יש לי! קיבלתי (באיחור קל) ליומולדת כסף ואני רוצה לקנות ספר של פראצ'ט שלא קראתי אבל שיהיה חמוד ובעיברית! יש המלצות?

לא יודעת למה זה החליף לי כרטיס

בכל מקרה קראתי את פירמידות, ואת ראי נוע, את מכשפות בחו"ל, ואת צבע הכשף, ואת שומרים שומרים, את מעשי קסמים, ואת אחיות הגורל, ואת תרועת המוות, וזהו נראה לי...

The Mad Hatter

New member
מה עם "אור מופלא"?

קראת? אם לא-רוצי לקנות! :) ואם את לא מוצאת-גם "איש הקציר" טוב מאד. "פולחני כשף" נחמד, אבל יחסית לשאר הספרים הוא קצת פחות טוב. ו..חוץ מאלה יש עוד ספרים בעברית שלא קראת?

את איש הקציר קראתי והמליצו לי על

אור מופלא אבל לא מצאתי אותו בעיברית. על מה זה (בכללי שיהיה מעניין גם לקרוא...)

ויימס

New member
כל הכבוד ליאת!

חסכת לי את הצורך לתת תשובה צפוייה מראש. עם כי התרגום מעט... לוקה בחסר במקומות מסויימים. כשהיא אומרת ריבת תפוז עצובה, היא מתכוונת לאוראנג אוטאנג, אוקיי? מהספרים שתורגמו, גם 'שומרים! שומרים!' ותרועת מוות מאוד טובים. הממ, ומעשי קסמים. וצבע הכשף. ואחיות הגורל. אוי, נו, פשוט תקחי את כולם ותקראי אותם אחד אחרי השני! עכשיו אני מסבירה להרמיוני מה קורה באור מופלא, ויש ספויילר לסוף של צבע הכשף, אז אם גראני לא קראה, לא להסתכל! ...אמרתי לא להסתכל, רמאית!!!
האוקטאבו שככל הנראה מודאג לגורל אחד משמונת הלחשים שלו, (שכזכור נפל עם סתמרוח מעבר לקצה העולם) מבצע לחש שינוי כדי להציל את סתמרוח (ובכך גם את זוגפרח). כוכב אדום מתחיל לנוע במסלול שמוביל להתנגשות עם הדיסק. המכשפים מאמינים שכדי להציל את הדיסק הם צריכים לקרוא את האוקטאבו, ובשביל זה הם רודפים אחרי סתמרוח וקצת, אה, רוצים להרוג אותו. הוא וזוגפרח נקלעים לכל מיני הרפתקאות מרתקות שכוללות סלעים מעופפים, דרואידים, שבט של אנשי סוס, ביתו של מוות, חנות מכושפת, טרולים, כוהן הברברי, ועוד, עוד.

ויימס

New member
אה, זכרתי שגראני= הרמיוני.

זאת פשוט הייתה בדיחה גרועה...
..מעניין אם מישהו יקנה את זה.

keynant

New member
שאלה לגבי אור מופלא...../images/Emo58.gif

זהירות, ספויילר(קל...די בהתחלה...).. למה לכל הרוחות מוות מרמה את המכשפים?

ויימס

New member
לא זכור לי שהוא עושה את זה../images/Emo58.gif

מתי, כשהם עושים את הפולחן הזה? אין לי את הספר, אז לא יכלתי לבדוק (בושה, אין לי את הספר שאני הכי אוהבת. העיקר את The Last Continent יש לי...) אני רק זוכרת שהם שואלים מה קרה לאוקטאבו, והוא אומר להם את האמת. מה עוד הם שואלים? מה הולך לקרות לעולם? איפה סתמרוח?

keynant

New member
../images/Emo58.gif זה בפולחן...

כשמוות עושה כזה: "תראו, אין לי מושג מה הולך. כל מה שאני יודע הוא שביום X(הוגספאד'ר?) אתם צריכים לקרוא את כל שמונת הלחשים.."

ויימס

New member
../images/Emo58.gif

אולי הוא באמת לא יודע (כלומר, לא זוכר. כי מוות יודע הכל. מצד שני הוא גם אמור לזכור הכל, אבל כנראה שלא באותו הזמן...)

למעלה