אנתאה- שאלות

אנתאה- שאלות

קודם כל.. איך הולך העניין של השמירת חפצים, כסף ודרכונים בפועל? יש כספת בחדר? יש תאי הפקדה בקבלה? האם זה בטוח? שנית, מה תכולת החדר? מקררון? קומקום? טלויזיה? עוד שאלה.. אילו מועדונים מומלצים? +טווח מחירים, היכן מומלץ להעמיד פני אירופאי והיכן הישראלים מתקבלים בברכה כל טיפ יתקבל בברכה !

לורי237

New member
אנתאה- תשובות

אני חזרתי מאנתאה לפני יומיים.. אני לא השכרתי כספת להמ הכספות נראות כמו קופסה קטנה קטנה קטנה שכל אחד יכול לפתוח..לא נראה הכי בטוח בעולם...אני שמתי את כל הכסף פלאפון מצלמה במזוודה נעולה. את הדרכון שמרו לנו בקבלה הראשית עד ליום האחרון.. אין כספת בחדר!! רק בקבלה תאים קטנים. בחדר יש מקררון חחח קומקום (לא זוכתר אם קיבלנו או שחברה שלי הביאה..כי הבאנו כלים מהארץ) יש כיריים חשמליות וזהו.... המזגן הוא רק בחדר שינה..[ממליצה לכם להכניס את כל המיטות לחדר אחד אחרת לא תצליחו להירדם] אה ובמקלחת אחרי כל מקלחת צריך לסחוט מים..חח לפחות ככה זה היה בחדר אצלנו.. עוד המלצה שלי...תביאו מגבות וסדינים!! הסדינים שם פשוט מזעזעים!!! מלוכלכים ולא מחליפים..הם אומרים שכל הסדינים ככה..(לבנים עם קטמים שחורים) הם אעומרים שזה נקי פשוט כולם ככה..אני אישית נגעלתי. והמגבות מגעילות גם..אנחנו השתמשנו בהם אך ורק כדי לסחוט מים. אממ חוץ מזה האווריה של כל השיראלים ביחד זאת האווירה הכי כיפית בועלם..כל יום ולילה הינו עושים את הצחוקים של החיים יושבים כל החברים של המלון ביחד והיה ממש כיף.. לבריכה באגף שלנו לא להיכנס!! פשוט גועל נפש.. ואם כבר בריכה לכו לצד של השוודים ותראו את ההבדלים!! מועדונים מומלצים: בראש ובראשונה...בלק אנד וויט!!! כ"כ נהנתי..!!! גם בבלו מון נהנתי, אח"כ באפשרט באקווה..בקאסל באייס קצץ בשני וחמישי..ובדאנס בר פרוג..פצצה..!! המחירים של המועדונים נעים בסביבות ה10 פאונד..שזה 100 שקל אבל אם הולכים אחרי עה או שעה וחצי שהתחילה המסיבה המחירים יורדים ל8 וגם ל6 פאונד. זהו אני חושבת.. עם תרצה/י עוד משו בכיף אני כאן..ואם לא אז באיסי 295296325

מווורקי

New member
מה?

במכירות המוקדמות המחירים זולים, ואז הם עולים באיזה 2 פאונד.. ואם קורה מצב שהם יורדים זה רק כי כבר הפסדת איזה חצי מסיבה.. כי המועדון נפתח בסביבות 2 ונסגר ב5 לפנות בוקר לכל המאוחר.. לכו על המוקדמות, חבל לפספס חלק מהמסיבה.. ממילא היא בסביבות ה3 שעות ובלי קשר, את אחלה את!

לורי237

New member
חח כן מאמי ככה היה לנו גם בבלק אנד וויט וגם

בקאסל... ותודה מאמי..גם את..

noa8989

New member
תשובה חלקית :)

אני הייתי באנתאה חזרתי לפני שבוע ואנחנוד ווקא כן לקחנו כספות ותאמינו לי אפחד שם לא פורץ אליהם הכספת אמנם ממש קטנה אבל כל מה שצריך להיכנס לשם זה דרכון כרטיס טיסה והכסף שלכם..וזה שווה כי זה מעצבן להיסחב עם הכל כל יום ובערב כשיוצאים לפחד שלא גונבים לכם את זה.. הכספת עולה פאונג ליום + 5 פאונג פיקדון על המפתח [שמקבלים אח"כ חזרה] בחדר עצמו יש קומקום [לא חשמלי] סיר, קערה, מחבת, סכום כוסות וכל השאר..בעיקרון זה מגעיל להשתמש בסכום והצלחות משם אנחנו הבאנו מהבית אבל הסירים שם סבבה..תביאו סבון כלים ותשטפו הכל וזה טוב לשימוש.. להביא סדינים וציפיות כי המצעים שם דוחים אש..וגם שמיכה אם אתם מתכוונים להפעיל מזגן אחרת תחזרו עם דלקת ריאות.. בקשר למועדונים אני ממש נהנתי בקאר וואש באקווה בבלו מון ובאייס...וגם בפאב הפרוג..ששווה להיות שם ולקחת את הכוסות איתכם!

ilana98

New member
תשובות בקשר לאנטאה

האמת שיש כספות במלון אבל מניסיון ומכל האנשים האחרים ששמעתי אין צורך בכספות.. אנחנו למשל נעלנו את כל הכסף והדרכונים והכרטיסים במזוודות ולא הייתה שום בעיה, בהמשך השבוע כבר הפסקנו לנעול ועדיין לא היה ב עיות ככה שזה נתון לשיקולכם. בחדר יש מקרוון כריים חשמליות כיור צלחות סכו"ם סירים מחבת ואין בעיה להשתמש בכל זה שוטפים עם מים חמים וסבון ואין בעיה מבחינת סדנים באמת כדאי להביא מהבית וגם תביאו מגבות בשביל המקלחותואת המגבות של המלון תקחו לחוף לשכב עליהם... מזגן אל תישהנו איתו בילה אתם תתקררו בטירוףף.. תשאירו אותו דולק כל היום ובלילה תכבו... מועדונים מומלצים זה בלו מון אחד החזקים אביס ובלאק אנד וויט וגם הפרוג...ץ. חובה ללכת למסיבת ספינה אבל רק עם הדי ג'י זה מרשל אחרת לא שווה ותעשו בנג'י אחת החוויות הכי מדהימות שאפשר לעבור שם...

למעלה