אנתוני בהופעות

country joe

New member
אנתוני בהופעות

שאלה לכל הפריקופוטמים (freakopautomus בעברית...זה יכול להיות באמת הכינוי למעריצים ישראליים): מה אתם חושבים על הקול של אנתוני בהופעות? הדעות חלוקות בנושא הזה... אני חושב שהעובדה שהוא רוקד בהופעות די מוציאה לו את האוויר וגם העובדה שהוא משתמש באפקטים באולפן, גורם לקול שלו להשמע קצת מעפן בהופעות. מה אתם חושבים?

hoy1

New member
זה תלוי...

יש הופעות שהוא צריך להוציא את הקול בשביל לשיר ויש הופעות שהוא נשמע ממש טוב, למשל בdvd החדש הוא נשמע אחלה

SirPsychoSexy1

New member
תראה...

אין שום להקה בעולם, שהסולן שלהם לא מזייף בהופעות.. כי מה לעשות באולפן, הוא בטח שר מיליון פעם עד שזה יוצא לו באופן מושלם, וגם יש במיקרופונים האלה כל מיני רשתות ומכשירים שמנקים את הסאונד מכל מיני רעשים... חוץ מזה, בהופעות יש את כל הקטע של ההתרגשות, והאדרנלין, וחוץ מזה בשביל לתת שואו, הוא לא יכול רק להתרכז בלשיר את זה כמו שזה נשמע בול באלבום, לכן הוא נשמע כאילו הוא לא מגיע לגבהים ולסוג קול שהוא מוציא באולפן. אבל סך הכל הוא שר די טוב, בהופעה שאני הייתי בה הוא שר ממש מצויין...

daven

New member
לא מסכים

ג'אק דה לה רושה מ rage againt the machinge משתולל כמו מטורף בהופעות ונשמע כמו בדיסק.. זה ידוע שלאנטוני יש בעיה לזוז ולשיר ביחד. ואתה בתור אחד שראה כמה וכמה פעמים את נועם בהופעה של הפאנקי מונקס יודע שניתן לשיר את השירים ולהשתולל בו זמנית ועדיין להישמע טוב...נכון?

SirPsychoSexy1

New member
ג'ק דה לה רושה נשמע טוב?!

ממש לא.. ראיתי את ההופעה שלהם מוודסטוק ותסלח לי הבנאדם מזייף.. בKILLING IN THE NAME OF (מצטער שבחרתי את השיר הכי בנאלי.. אבל זה מה יש ) שמים לב לזה הכי הרבה... הוא פשוט מזייף הבנאדם בהופעות... ולגבי הפאנקי מאנקס... שמע זה נכון שנעם מתאמץ אבל זה בכלל לא אותו סוג... זה גם כל הקטע של ההתרגשות מה.. נעם מופיע מול 200 אנשים בבארבי? אנטוני מופיע מול 70,000 בSLANE CASTLE אני לא חושב שאפשר להשוות

daven

New member
האמת? אין הבדל בין 200 ל 70000!

אני מקווה שתירגמתי את זה נכון : "יש הבדל בין לשיר ללא קהל ולשיר מול קהל - אבל כמות הקהל אינה משנה" רוברט פלנט (1981)

SirPsychoSexy1

New member
יופי.. מצטט לי את לד זפלין..

חוכמה גדולה הם היו כל כך מסוממים שהם לא שמו לב אם הם מופיעים מול 2 אנשים או מול 2 מיליון.... אבל עזוב אותך... זה לא משנה :)

OG5

New member
קבל חח

אתה אוהב במיוחד את השיר סר סייקו? כי זה שיר קצת זניח בסוף בלאד שוגר סקס מג'יק שלא נמצא בשום אוסף ובלי סינגל. ולדעתי עשו לשיר הזה עוול כי פרושיאנטה דופק שם סולו מצויין בארבע דקות האחרונות. אם גם אתה אוהב את השיר הזה לפחות אני לא היחיד שאוהב אותו

חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח

אתה מודע לזה שרייג' למרות שהם לא ממש הולכים עם המיינסטרים ולא שמים זין על כלום זכו מהרבה מבקרי מוזיקה אבל הרבה מאוד כהופעה החיה הכי טובה של שנות ה90 למרות שאת המוזיקה שלהם הם לא הכי אוהבים.... ואם כבר תסתכל על כל וודסטוק ותראה איזה הופעה הם נתנו שם !!!

../images/Emo182.gifמממ...

אנטוני בעיקרון שר נהדר בדיסק, ואני מניחה שהופעות שהונפקו בdvd הן בופעות בהן אנטוני שר טוב. בכל הופעה יש קטע של זיוף, אף אחד לא יכול לשיר בצורה מושלמת בכל פעם אותו שיר. בקשר להשתוללויות של אנטוני יחד עם שירה,well יש סולנים/זמרים/להקות לא מסתדרים עם שניהם ביחד. בכדי להסתדר עם זה צריך להתאמן על זה הרבה, זוהי דרך ששרויה בהרבה חורים שחורים. לא תמיד זה קל. אני בטוחה שאנטוני מתאמן על העניין הרבה כי הוא כמו שאר הלהקה, רוצה להמשיך להצליח. חוצמזה אני רוצה לראות סולן שלא זיפף שאף הופעה, או לפחות 5 הופעות רצופות. לא קיים כזה

On drugs

New member
זה עניין של טעם

בסה"כ הוא שר טוב אני אוהב את הסגנון שלו אבל כמובן איאפשר לשיר פרפקט בכל הופעה אבל עדיין אין שום קשר לזה שהוא משתולל על הבמה.

לא ראיתי הרבה הופעות...

אבל ממה שראיתי השירה שלו הייתה מזוויעה. Californication במוסקבה - טראומה שעדיין חרוטה בזכרוני. מצד שני, בשירים הפחות שקטים הוא נשמע יותר טוב.

גיל מ

New member
אנתוני שר בהופעות...

מצוין זה לא מושלם נכון אבל זה בסדר גנור להופעה חיה בהופעה שהוא הכי זייף בעולם זה היה ב VMA 2000 שהוא שר קליפורניקיישן והוא פשוט זייף בצורה נוראית!!!!

DAN1EL

New member
ככה -

לשיר לייב ולשיר באולפן זה שני דברים שונים לגמרי, הם כמעט אף פעם לא ישמעו אותו דבר, וגם לא צריך שהם ישמעו אותו דבר, כי שניהם יפים.

hoy1

New member
אני ראיתי כל כך הרבה הופעות...

ודווקא ביותר מוכרות הוא שר פחות טוב אבל בשר הוא ממש שר יפה

lollapalooza

New member
אוקיי

קודם כל, לדעתי אנתוני הוא לא זמר מדהים ואין לו קול מיוחד במינו או משהו כזה, אבל הוא שר לא רע בכלל והסגנון המיוחד שלו בהחלט מפצה על הכל. אז קורה שבהופעות מזייפים- זה קורה לכולם כי אין מה לעשות זה לא אולפן ואי אפשר לתקן את השירה שלו או לעשות כמה טייקים עד שזה יוצא מוצלח. סה"כ הוא נשמע טוב מאוד לדעתי.

מה שהופך אותו לענק זה לא הקול שלו

שהוא בסדר גמור אלא המילים שלו שהם מהיפים שאי פעם קראתי, מעבר לזה יש לו גם כישרון, יש שירים שהוא שר מהר מאוד לעומת המון זמרים אחרים ובהופעות הוא יודע לתת שואו....

למעלה