אנ`לא בטוח שפה זה המקום...

אנ`לא בטוח שפה זה המקום...

אבל יש לי הודעה מרעישה ביותר, ולמרות שאתם בטוח מפקפקים באמינותי אני מרגיש צורך עז לפרסם אותה (ממניעים אישיים של פריקת עול). מדובר על מקרה של תצפית עב``מים (כביכול) בנתניה לפני מספר שנים. לרענן את זכרונכם, היתה זו תקופה רווית תצפיות בכל הארץ, ובמדיה מצאו את התירוץ הכי עלוב - שברים של לווין שסטה ממסלולו ויצא לגמלאות. אני אישית ראיתי את ה``לווין`` הזה, והוא נראה לי שופע חיים ונמרץ במיוחד. אני לא אומר שמה שראיתי היה חללית של חייזרים. להיפך, עתה אני יודע בודאות שלא בזה מדובר. מדובר במשהו אחר, מרעיש הרבה יותר... באותו זמן בערך שבוע אחרי המקרה שהייתי עד לו, יצאה חבורת נערים בשכונה דרומית בנתניה עם עפיפון אליו קשרו פנסים, ויצרה חיקוי של עב``ם אמיתי, שזכה לקהל רב, ולמחרת התפרסמה ידיעה בעיתון על מציאת העפיפון. השוטרים, לפי מה שנאמר, היו מבולבלים מהעובדה שמפעילי העפיפון ברחו מ``זירת הפשע``, בעיקר משום שאין זה כלל פשע להעיף עפיפון. כטבע הדברים, הידיעה הזאת על מציאת העפיפון חתמה את כל הפרשה, כולל העב``ם שאני ראיתי אישית שבוע לפני - היה ברור לכתבים שמדובר באותו דבר. אך הנה הפלא ופלא, השוותי בין תיאורים של העב``ם שאני ראיתי, לבין זה שהתגלה כעפיפון, והם לא תואמים כלל: א. העב``ם שראיתי היה נקודה שהחליפה צבעים באקראיות מירוק, כחול אדום ולפעמים אף לבן בוהק ומסנוור, ולעומתו העפיפון היה מורכב משלושה נקודות אור (פנסים) לבין וחוורים. ב. אני הייתי במרכז העיר וראיתי את העב``ם מדרום בגובה רב, לעומת העפיפון שנראה בגובה כמה עשרות מטרים על ידי אנשים שגרו בסביבת השכונה הדרומית. ג. העב``ם שאני ראיתי לא נע כעפיפון, וכשהוא נעלם הוא עף למעלה, ולא נחת למטה כמו העפיפון שנראה שבוע מאוחר יותר. אני אישית בטוח שלא מדובר באותו דבר, ויהי מה. ואני גם מאמין שעליתי על שאלת העפיפון. העפיפון הועף לא על ידי חבורת נערים אלא על ידי משתפי פעולה של אלה שאחראים לעב``ם שנראה שבוע קודם, לכן היה קריטי שהם לא יתגלו על ידי השוטרים למרות שהם לא עוברים על החוק. אם הם היו מתגלים היו מתעוררים סימני שאלה, בעוד כך ככל הנראה מדובר בנערים תמימים ושובבים. העפת העפיפון נעשתה במטרה ברורה לסלף את האמת ולהרחיקה מהעיתונות, בעצם לשמש סופג אש, ולהניע את תשומת לב הציבור והמדיה מהעב``ם האמיתי שבוע לפני. והנה עוד ידיעה. מישהו שהיה בכנס חובבי מד``ב קנה שם סרט שהוגדר סודי ביותר שבו לפי תיאורו של אותו אדם מצולמת סדרת ניסויים של הצבא הגרמני בכלי טיס חדשני הנראה כצלחת מעופפת. אני לא יודע על זה הרבה אבל תחושתי היא שהעב``ם שראיתי הינו כלי טיס מסוג כזה שנמצא ברשות צה``ל ועובר סדרת טיסות מבחן בשמי הארץ. אם אכן בזה מדובר, הרי הגיוני ביותר שהצבא מעוניין להרחיק את הדבר בעיני הציבור, אך בהיות ישראל ארץ קטנה אין הדבר אפשרי ביותר. לכן הניסיון להסיט את התקשורת מהעיקר ולהעלם בחשכה. אני מקווה שאני טועה ושהדבר לא נכון, כי אם כן, הנני מהווה סיכון בטחוני למדינת ישראל וזה הדבר האחרון שברצוני לעשות. הודעה זו היא רק בגדר הורדת אבן מליבי, ורצון לשתף אנשים שאולי מעוניינים לחלום שהדבר אמיתי כמו שאני מאמין שהוא. נ.ב. אם הודעה זו תימחק במסתוריות, אבין את המסר ואסתום את פי בעתיד.

דרגורן

New member
וואו איזה מדהים!!!

אולי אתה יכול גם להראות לי את התמונה של נסי שבטוח יש לך? יש לי שאלה אליך: אם אתה הייתה מטיס כלי טיייס חדיש ומדהים, האם הייתה א. מדליק אורות? ב. טס באזור שיש בו אנשים (במקום לדוגמא במדבר או בים...) ג. טורח לטוס נמוך כך ההאוכלוסיה תראה אותך ד. ברגע שגילית שיש אוכלוסיה שרואה אותך - האם הייתה משנה צבעים, רוקד ורק אז טס? לדעתי אתה צודק, יש חייזרים והממשלה שלנו חטפה אותם ומכריחה אותם לעבוד בשבילה... כן בטח........

kgbman

New member
זאת הייתה מסיבה

אני הייתי נוכח בתוך העב``מ ותאמין לי זה לא היה כ``כ מדהים. דונלד (טראמפ) חבר שלי הציע לארגן מסיבה בנתניה, שזה המקום למסיבה. הוא עלה על רעיון מקורי, מסיבה באויר, עם כל הקשרים שלו הוא אירגן משהו ומה שראית זה היה ה די.ג`י, שדרך אגב היה לו מאוד קשה לתקלט באויר ועוד עם אורות. הכיוון שלנו היה בכלל לעשות מסיבה שלא תפריע לשכנים ונועל להמשיך אותה עד הבוקר בפול ווליום אז סליחה על המהומה. בפעם הבאה נעשה את זה במקום פחות המוני, ולא, לא היו שם חייזרים.

Hell is beige

New member
למרות שדשא! נהנה לקרוא את זה

לדעתי זהו סתם גיבוב מחשבות חסר משמעות נכון, זה אפשרי בהחלט אבל זהו כל דבר אפשרי אפשרי שפילים יכולים לעוף אבל הם לא כי הם לא רוצים שנדע ושטרי פראצ`ט צדק, והמתמטיקאי הכי גדול בהיסטוריה הוא *כן* גמל. סיכון בטחוני? אין לך מה לדאוג, אם כל ילד שהיה צועק ``עב``ם! עב``ם! אבא שלי מרביץ לי ואמא שלי זונה!`` היה סיכון בטחוני אז חצי ארץ כבר היתה מקבלת יריה בעורף, או הגליה לסיביר (כאילו שפה יותר טוב). דשא! מצטער עם הוא היה בוטה מידי עבר עליו שבוע רע

למעלה