אתה יכול....
א: לצלות את החתיכה על האש. תכין לך תערובת של חצי כוס חומץ, כוס מים, שתי כפות מלח ורבע כוס שמן זית. תן סגירה קלה לבשר תרחיק מהאש וכול רבע שעה תבריש את הבשר בתערובת. ב: לאפות בתנור חמם תנור ל150 מעלות חום עילי ותחתי ללא טורבו או איוורור כלשהו. תעסה את הבשר בהרבה פפריקה מעושנת ואפה בתנור שעה וחצי שעתיים. לקראת סוף האפייה למרוח רוטב ברביקיו מעושן ג: לשים בסיר. בצל שעועית לבנה צלע מעושנת פלפל חריף ויין אדום. תוסיף מים מלח ופלפל. בשל שעתיים וחצי מכוסה על אש נמוכה.