אסון במושב בית חלקיה.

אסון במושב בית חלקיה.

הרב נתן מלק, ז``ל הלך הבוקר לבית הכנסת כמנהגו, ובדרך קיבל דום לב שממנו נפטר. ברוך דיין האמת

צ ע ד י ם

New member
אסון?

סליחה שאני כזה ציני. עם כל הכאב והתנחומים למשפחה, זה לא אסון. זהו מקרה פטירה רגיל שכמוהו קורים עוד הרבה בכל יום.

מה איכפת לך?

בנאדם מרגיש שזה אסון בשבילו אז הוא כתב אסון. איזה אסון קרה מזה? נו באמת?

שערים

New member
פיגוע?

היה ביום שישי פיגוע? נהרגו 2 חיילים? נו אז מה?! זה פיגוע, ז ה ? הצחקתם אותי! פיגוע- יש כאלה כל יום בכל העולם. בעיראק יש פיגועים... בסומליה יש פיגועים... בחברון זה פיגוע? זה כולה 2 חיילים שנהרגו! מזה נהרגו? זה דבר רגיל. כל יום נהרגים בעולם אלפים. תאונות דרכים תאונות עבודה. חיסולי עבודה וכו... אז מה אתם מתרגשים מכל איזה קדוש שנרצח, מכל חייל שנפל, מכל תאונה, או מכל אסון אחר... מה התלהבתם...? תינוק נולד, אם כל הכבוד והשמחה של ההורים והמשפחה של הרך הנולד, בסיידר נולד נולד, אבל זה מעשים שבכל יום, אז זה שמחה? מה השמחה בזה? כל מילה מיותרת! אבל אני חייב עוד מילה.

אביתר 31

New member
זהו אסון גדול, אדם בן 48 בסה"כ, זה לא אסון??

הרב נתן מלק ז"ל, נפטר הבוקר יום שבת לאחר שחש ברע וקיבל דום לב. הנפטר השאיר אחריו אישה וארבעה ילדים, שלושה מהם נשואים, את האחרון, זאבי שיבדל"א הוא הביא בברית הנישואין רק לפני כחודשיים. ההלוויה תתקיים מחר בבוקר ככל הנראה בשעה 10:30 בדרכה לבית העלמין ביסודות. יהי זכרו ברוך.

שערים

New member
``ציני`` כנס.

היה ביום שישי פיגוע? נהרגו 2 חיילים? נו אז מה?! זה פיגוע, ז ה ? הצחקתם אותי! פיגוע- יש כאלה כל יום בכל העולם. בעיראק יש פיגועים... בסומליה יש פיגועים... בחברון זה פיגוע? זה כולה 2 חיילים שנהרגו! מזה נהרגו? זה דבר רגיל. כל יום נהרגים בעולם אלפים. תאונות דרכים תאונות עבודה. חיסולי עבודה וכו... אז מה אתם מתרגשים מכל איזה קדוש שנרצח, מכל חייל שנפל, מכל תאונה, או מכל אסון אחר... מה התלהבתם...? תינוק נולד, אם כל הכבוד והשמחה של ההורים והמשפחה של הרך הנולד, בסיידר נולד נולד, אבל זה מעשים שבכל יום, אז זה שמחה? מה השמחה בזה? כל מילה מיותרת! אבל אני חייב עוד מילה, לפעמים אנשים חושבים שהם מבינים מזה ציני.... הם חושבים שהם צריכים להגיב לכל דבר... הם חושבים שחושבים שאין להם כל מיני ניקים אחרים... הם חושבים שהם חושבים שאנחנו לא יודעים הרבה דברים. לפעמים עדיף לשתוק אדוני הציני.

צ ע ד י ם

New member
זה לא כזה קשה. תנסה.

אתה מוזמן להעלות כאן את כל הניקים שאתה חושב שהם שלי.

למעלה