אני הייתי מאלה שהעדיפו את סלט נ´פפה בשנות התשעים אבל עדיין אובדנה של ליסה צורם לי. לא ברור לי ההקשר להתרסקות המסוק של אאליה, באותה מידה יכלו לציין שגם סולן הניין אינץ´ ניילז התאבד (כמובן שהם לא עשו R&B וכאן יכול להיות ההקשר עכשיו כשאני חושב על זה...) אני מניח שכעת הפריצה הגדולה של tlc תתרחש בשנה הבאה עם אלבום הפרידה וכו´. נו שוין. יהי זכרה ברוך.
היא נהרגה בהתרסקות מסוק כשהמריאה מהאי בו צילמה את הקליפ... אז היא הספיקה לצלם אותו, שםוט ערכו אותו כמו כל קליפ רגיל... זה הקליפ האחרון בו נראה אותה לא מצוירת או בלקט תמונות/קטעי וידאו ככזה נ.ב. - יהיה זכרה ברוך
כשקניתי את הדיסק ושמעתי אותו בפעם הראשונה ממש בכיתי על 11 הדולר שאבדו לי לנצח נצחים באותה רשת חנויות אמריקנית. אבל אחרי 805 פעמים אתה מתחבר אליה ועדיין לא לכל הדיסק אלא רק ל-8 זה משהו שעוד לא קרה לי.
אני די בטוחה שהתכוונת לסולן של אליס אין צ´יינס שמת, ולא ניין אינץ´ ניילס, למרות שכשחושבים על זה השמות האלו די דומים. והוא לא התאבד הוא מת ממנת יתר, כראוי לרוקר סטריאוטיפי. לא קריטי, אבל אין טעם להבהיל אנשים.
היא הייתה אמורה לחגוג יומולדת 21 בחודש הבא רק סיימה להקליט את האלבום בחדש של TLC והייתה אמורה להתחיל לעבוד על אלבום הסולו השני שלה גם אם אני לא טועה... אניויי טרגדיה