אסון נמנע בטיסת אל-על מ JFK לישראל

Matan103

New member
אסון נמנע בטיסת אל-על מ JFK לישראל

מתוך YNET מישהו שמע על זה? עוד פרטים?

ערן שחר

New member
שמעתי על זה כשמועות ולכן לא פרסמתי

כלום בטיסה שלי שבוע שעבר בניו יורק לקחתי את המצלמה איתי למושב ולא השארתי אותה בתיק רק בשביל דבר כזה שאם יקרה אני יהיה מוכן לצלם אותו

HELLAS

New member
מצטער, אבל

מקווה שלא תצטרך אף פעם לצלם כזה דבר !

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifשמתם לב להסברי אל על: בקפייר

אם הסיפור של הנוסע שראה עשן הרבה לפני האש אז זה הסבר לא טוב המוריד אמינות וחבל. כל אדם שלישי יודע שג'מבו בטוח גם ב 3 מנועים אז למה לבלף 04? האים הלך השמן ששרף את המנוע?

navig8tor

New member
פרטים נוספים על ארוע אלעל

ג'מבו של אלעל 4XELD בטיסת אלעל 002 מניורק לארץ עם הקברניט עובד דהרי,חזר לנחיתה בניורק אחר שמנוע אחד כובה ביוזמתהצוות עקב תקלה.מהות התקלה,לא רצינית,אך המטוס קורקע ונוסעיו חזרו בטיסת אלעל 1002 באיחור של 14 שעות על סיפונו של 4XELC .

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifלא רואים ת'שריפה. סתאאאם../images/Emo6.gif

נ.ב. ירושלים הוביל את האפיפיור

jasmine38

New member
מזכיר לי מצב ש...........

מכרת למישהו מכונית משומשת, ידעת שאתה עומד למכור, ולכן עשית רק את המתחייב לאחזקה לטווח קצר ואז, לאחר מספר ימים (אחרי המכירה) נשרף המנוע
האם הנהלת אל-על עשתה רק את המינימום בכדי רק לצוף מעל המים, עד למכירת החברה? אולי היד הפרטית (הקונים), החליטה לנסות ולחסוך מים מהסוס, עד שהוא יתרגל?

לא נראה לי...

הבעיה שאנחנו שומעים על הרבה תקלות בזמן האחרון הוא בגלל שהפורום קיים רק בזמן האחרון, אם לא היה הפורום הכתבה או הידיעה בחדשות היתה עוברת ליד האוזן שלנו או לא עוברת בכלל ולא היינו שמים לב... זה קורה בכל החברות תעופה, אל תחשבו שאל על הפכה לחברה רוסית או משהו...

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifמסכים עם המקורית ומוסיף,כיום

יש לחובבים ולעתונאים סקאנרים, מודיעים לרדיו ואז אל על חייבת להגיב.!

למעלה