אסון עומד לקרות..............

bilitis

New member
אסון עומד לקרות..............

זהו לא התקף חרדה,אף לא רגש של פחד או תחושת בהלה,זוהי מין יחישה חמקמקה נעדרת כל משקל סגולי או מסה עצבית המחוללת בגוף בשום מקום אך קיומה מורגש גם מורגש. משהו מרפרף בינות נקיקי המח בחלל החזה בבטן....... אסון עומד לקרות. לפעמים אני כלל לא בטוח אם היא קיימת או שמא היא מדומיינת והזויה,היא דקיקה כצל,או מוטב כמגע של כתם אור על כריות האצבע,כמו לטיפה של פרוות חתול ......... אסון עומד לקרות. היא צבועה ובוגדנית משרה מתח של צפיה דרוכה לבאות, הגוף הנעטר למדוחיה מכין עצמו לקרב,מגייס כוחות,העצבים מתוחים כמיתר,השרירים משתרגים,המח מרוקן מכל מחשבת..........אסון עומד לקרות. השעות נוקפות,היום חלף,התכלת ממירה עצמה לדעת לאפור,סחוט נפשית,לאה עד כדי קהות חושים,איזה יום קשה.......אסון עמד לקרות.

כתומית

New member
ולא קרה...

עכשיו אפשר לנוח קצת... אולי דבר נפלא יקרה היום. אותה יחישה חמקמקה סוג של מתח ודריכות, שרירים, עצבים, פעימות הלב, מבט משתוקק, חושש, מחפש, נוצץ, ואם יערוב היום, ודבר נפלא לא קרה, נדע שכבר דבר נפלא זה.

פייה 31

New member
הוא רק מנסה אותך

אותו פחד הוא יודע שהוא לא יכול מולך ולכן הוא חוזר פעם אחר פעם אני קוראת את המסרים שאנשים כאן כותבים על בעיותיהם ואתה כל הזמן מנסה לעזור וכל כך מעודד זה כאילו שאתה לוקח כל מקרה אישי וחשוב לך לענות לשתף זה כל כך מדהים הלוואי והיו עוד אנשים שהיו להם תכונה זו. אני אישית בזמן האחרון מאוד קשה לי לכתוב כאן כשאני נכנסת לפורום אני מרגישה כאילו הכול צף למעלה ומתחיל לחנוק אותי. אתה איש כל כך טוב. פייה

subtitles

New member
תודה לאל.. ../images/Emo142.gif

שום אסון לא קרה! וכדאי לזכור זאת. אתה מתאר זאת בכזאת מוחשיות.. את אותו זרם המחלחל בגוף.. ואת הגוף המגן על עצמנו מפניו. אני מבינה כמה התחושה קשה.. מבינה שאתה בטוח כי משהו הולך להתרחש.. משהו רע. אז זכור. שום דבר לא קרה!
ולכן כדאי שתזכור מקרה זה היטב.. הפחד נראה ברור ואמיתי, אך אם זאת כשהגיע הבוקר.. החיים חזרו למסלולם הרגיל, ושום אסון לא קרה. החרדה מתעתעת בנו יקירי. עושה הכל בשביל שנחשוב כי מדובר בדבר אמיתי! מערכות הגוף מתעוררות ומתגוננות ממש כפי שתארת. ובאותו רגע אפשר אף להשבע שמהו עומד לקרות! אך כפי שכתבתי.. החרדה רק מתעתעת. הזכר בכך בכל פעם שהחרדה תנסה לחזור.. תזכור שגם בפעם הקודמת היית בטוח שזה אמיתי! אך זאת הייתה החרדה בלבד.. אולי לאחר כמה פעמים תצליח להקטין את החרדה ככה. אני מקווה מאוד לפחות
עצוב לי שעברת יום קשה ושהינך סחוט נפשית. אני מקווה שהיום קמת ליום חדש וטוב הרבה יותר!

דולידול

New member
היי לך..

התקף חרדה לובש צורות ומסכות כדי להפיל אותנו ברשת. שום אסון לא עומד לקרות, השמש זורחת הציפורים מציצות. על תיתן לרגש הנוראי הזה לקנות אותך בתחושות, זה לא קל נכון, אבל אתה יכול לעשות זאת (תחשוב על מאיה)
. מחר יום חדש ומה שהיה אתמול יישכח. איתך דולידול

למעלה