אסוציאציות

Digi Lista

New member
גאטומון.

אני רואה שאת מתחילה להכיר דמויות אחרי שנים
...

חח....

אהה,אבל גיליתי שזה קשה באמת להכיר דמויות בלי לראות את הסדרה. אז אני סתם אזרוק שם של דמות,לא יודעת אם היא קשורה לגאטומון. מאט

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif

לא נורא,במילא נגיע לעוד מלא דברים אחרים וגם ככה מאט וקארי היו באותן עונות(שתי הראשונות)...אי אפשר להזכיר את מאט בלי טאי(
)...

Digi Lista

New member
סחטיין עלייך../images/Emo13.gif

אופל(לא שם,הוא היה מושפע מהאופל וזה יכול לקדם את המשחק...).

חח....

טוב,האסוציאציה הראשונה שעולה במוחי היא צ'ריטי מ"תשוקות" אבל זה אמר להיות קשור לדיג'ימון אז: רוע

Digi Lista

New member
זה לא חייב להיות קשור לדיג'ימון...

אני לא מכירה את "תשוקות"(בשם כן,את הסדרה עצמה לא ראיתי אולי חוץ מכמה דקות כשהיא רק התחילה בארץ ואני הייתי בבית חולה...) אבל זה חלק מהאסוטסיאציה שלך...בכול מקרה רוע מזכיר לי אנשים שמכסחים אחרים כדי להצליח.

כן,אבל מה היית אומרת אם הייתי אומרת

צ'ריטי? והסדרה כבר לא משודרת.זו הייתה סדרה נחמדה,מעין אופרת סבון שהיא גם פרודיה על אופרת סבון.האיטיות שלה קצת עצבנה מידי פעם,אבל זה היה חלק מהעניין. אנשים שמנוצלים על ידי אחרים.

Digi Lista

New member
הייתי אומרת מה שהיה קופץ לי

באותה השנייה לראש-זה חלק מהאסוטסיאציות,לא לכולן יש קשר,במקרה כזה גם פנס רחוב יתקבל ולעולם אין לדעת איך ולאן יזרמו הדברים,אני זוכרת ששיחקתי עם חברה את המשחק ולא הפסקתי לשלוף מילים שקפצו לי באותה השנייה לראש,היה איזה שם של בן שפלטתי לגבין 'פנס' סתם כי זה מה שעלה לי בלי מחשבה וזה היה דיי מצחיק לראות אותה נתקעת בניסיון להבין מה הקשר... אנשים שצריך להגן עליהם מפני הניצול.

למעלה