אסור אסור אסור לפתוח את הפה

מיקגאפ

New member
אסור אסור אסור לפתוח את הפה ../images/Emo122.gif

אז אחרי שהשווצתי על הישנונון שלי שאוהב לישון לילות שלמים- יובל ער, מקטר, לא מוכן לישון. לקח המון זמן עד שהוא נרדם היום ומ-23:00 בערך הוא ער, - מתבכיין ולא רוצה שום דבר, לא בקבוק, לא מים בקיצור - שמח בצמח. עכשיו נשברתי והבאתי אותו לסלון שישחק קצת ואולי זה יעייף אותו (בינתיים לפחות הוא מבסוט). נראה לי שאני הולכת ללמוד היום מה זה לילה לבן...

מיקגאפ

New member
התמונות מהמאמבטיה אגב הן מהיום

בערב. כמובן שבזמן האמבטיה הוא היה מאושר ומבסוט מהחיים (בטח תכנן איך הוא מסדר אותנו הלילה). דרך אגב - הידיים השעירות לא שלי...

טוטי30

New member
מרפי בא לבקר... אסור לדבר... ששש

תהייתי באמת לגבי הידיים...
תמונות מהממות, במיוחד מהאמבטיה! לילה טוב

וזה מה שנקרא ברומנית

TAJ DIN GOORE
פעם הבאה.......שששששששששששששששששששש
ות ליובל שיודע מה הוא רוצה ! מקווה שתשני הלילה ....

ayelet i

New member
היה שווה להשאר ערה...

איזה יופי של תמונות - ממש עושה חשק לעשות אמבטיה... אני כבר לא זוכרת מתי ישנתי לאחרונה לילה שלם (גזים וכל מיני ירקות אחרים...) - לילותי לבנים כימי שמש בוהקת... מקווה שברגעים אלה ממש את ישנה עמוקות, כמו יובל... לילה טוב!

עדי 4

New member
YYY'הוא נראה שובב

איזה מתוק יובל. אני מקווה שיחזור לישון בלילה, ויותר לא לספר ברבים על נפלאות הילד.

מקסים היובל הזה. ואסור לפתוח

ת'פה. אחרי שאכלתי אותה כמה פעמים, ממש בלילה של אותו היום בו פתחתי את הפה - לא מספרת יותר כמה שעות הוא ישן.

dafgol

New member
לזה קרן ואני קוראות מרפי ......../images/Emo8.gif

אסור לפתוח ת'פה יותר מידי... מקווה שהלילה תשהו טוב

sael

New member
בהחלט מתוק!!! ואכן אסור לפתוח פה

גם אני התלהבתי שעמית ישנה כמה שעות רצוף בלילה ומאז היא לא ישנה בכלל בלילות ומוציאה לאמא את הכוחות.

אליגל

New member
נו, עוד לא למדת? עוד לא פגשת את

מרפי? גם אני אחרי שהשווצתי בשחר, שהיא ישנה לילה שלם בגיל חודשיים, היא עשתה לי בית ספר ולימדה אותי שיש דברים שלא אומרים... היום היא כבר... אופס... מה לא למדתי לקח?! אני לא מדברת יותר על הלילות...

למעלה