אסור להכנס למגרש כדורסל החדש!!!

אסור להכנס למגרש כדורסל החדש!!!

כרגע סיימו להתקין במגרש החדש את הבסיסים לשערים/סלים ולכדורעף. ההתקנות עדיין טריות ולכן אסור להכנס למגרש. כמו כן במהלך השבוע הבא יבצעו שם ריצפה וסימונים במטרה לסיים עד לפסח. אנא מכם - השקענו הרבה מאוד כסף במגרש הזה כדי לספק את צרכי הילדים. הקפידו מאוד שכל הילדים יהיו מודעים לכך ולא יכנסו למגרש עד שנאשר זאת. תודה על שיתוף הפעולה ושבת שלום!

aking

New member
אז איפה

מושי אז איפה נשחק בזמן הקרוב אם לא שם כי מגרש החול במילא וכבר הרוס אז אם תוכל לתת לי תשובה אשמח מאוד תודה ליעד .ג.

../images/Emo86.gifליעד - עוד קצת סבלנות ../images/Emo87.gif

כמו שאתה מבין אנחנו עושים מאמצים גדולים לתת לכם את האפשרויות הכי טובות שאפשר. על חשבון הישוב הזמנו לוחות כדורסל שקופים, סלים מתכווננים, שערי קט רגל, רשת כדורעף וסימונים גם של כדורסל וגם של כדורעף. זה הכי טוב שהצלחנו להשיג בשלב הזה (אל תתייאש, בעתיד נשתדל להמשיך ולשפר). אבל, ברור גם לך שצריך כמה ימים בשביל להתקין את השערים והסלים בלי שהבטון יתפרק, וגם צריך לאפשר לשכבות של הציפויים והסימונים שהזמנו להתייבש היטב. תחשוב על, נניח, עוגה (כשרה לפסח כמובן...) שמנסים לאכול ממנה לפני שסיימנו את האפייה שלה עד הסוף... אני מאוד מקוה שנצליח לסיים את הכל לפני פסח כדי שתוכלו להנות כבר בחול המועד מהמגרש (כן, אני יודע שאתם יוצאים כבר מחר בבוקר לחופשה). לכן אני מבקש שתעזרו לנו לשמור שאף אחד לא יקלקל את העבודות שמתבצעות שם. תודה וחופשה נעימה!!!

aking

New member
למושי../images/Emo51.gif

לא נורא חיכינו שבע וחצי שנים נוכל לחכות גם עוד שבוע תודה על התגובה והמאמצים שאתם עושים זאת עבורנו מליעד .ג.

פז רביד

New member
תאורה במגרש הספורט

האם מתוכננת תאורה במגרש הספורט החדש ? גם לנו "המבוגרים" יש צרכים .... פז.

ravid 119

New member
הרמה להנחתה - תאורה במגרש

ברק - תודה על העדכון וחג שמח. מושי - סומכים גם סומכים וחג שמח פז.

למעלה