אסור להכנס

זמרת פופ? ../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif

רק אני חושבת ששאקירה לא זמרת פופ ?

לאה 13

New member
דבר ראשון

כל הכבוד אבל איחרת את המועד כי את הכתבה פירסמתי באותו יום שהעיתון הגיע לביתי

perrinat

New member
../images/Emo168.gifאכן... זמרת פופ...../images/Emo103.gif

שמשלבת הרבה סגנונות.... והיא מודעת לזה שהיא זמרת פופ, היא אומרת: "אני זמרת פופ עם נשמה של רוקנרול"

R A P e m E

New member
גם לדעתי שאקירה היא לאבידיוק../images/Emo110.gif

מזרת פופ...למרות שרוב השירים שלה (בעיקר החדשים) נוטים לכיוון של פופ ורובם הם באמת שירי פופ טהורים **אהמ אהמ WW אהמ** (זאת גם הסיבה שאני לא ממש אוהבת את השיר הזה...
) אבל יש לה גם שירים שמשלבים סגנונות אחרים כמו רוק למשל, אז לדעתי אי אפשר לקרוא לה זמרת רוק כי היא בפרוש לא שרה רק רוק אבל יש משהו...

smgfan

New member
אצל שאקירה בשירים יש נוכחות גדולה

של רוק!! יש לה פופ - אבל גם בכל שיר פופי שלה יש מקצבי רוק, חייב להיות, זאת שאקירה. אפילו בשירים כמו WW ו- Que Me Quedes Tu יש רוק. לדעתי היא כלל לא זמרת פופ, ועצם העובדה שהיא צעירה בלונדינית ומופיעה קבוע ב-MTV לא הופך אותה לזמרת פופ. להפך, הימצאותה ב-MTV דווקא מאוד מבליט את השוני שלה משאר הזמרות האחרות. ומי שאומר שהאלבום הנוכחי שלה פופי טועה בגדול. באלבום שלה יש הרבה רוק, לא כמו באלבום הקודם - אבל גם יש. עם שירים כמו Fool, Te Dejo Madrid או Poem To A Horse איך אפשר להגיד שהיא זמרת פופ? אפילו הסינגלים שלה בולטים ברוק UYC יש צלילי רוק לאורך השיר כולו, ב-Objection למרות הטנגו הרוק מאוד בולט וגם איך שהיא מגישה את השיר. אותו דבר בשיר The One אם יש הסבר אחד למה האמריקאים אהבו אותו הכי מכל השאר זה בגלל שהוא שיר רוק. האמריקאים אוהבים רוק- ו-The One הוא פשוט שיר רוק. אפשר להמשיך עוד ועוד, כנ"ל באלבום DELL, אם יש אלבום שהוא פחות רוקי אז הייתי הולכת על Pies Descalzos שהוא באמת על סף הגבול בין פופ לרוק.

perrinat

New member
ב-Pies Descalzos יש גם ../images/Emo103.gif

הרבה רוק
ובכלל - אי אפשר להגדיר את שאקירה........

למעלה