אסור לי לראות תמונות מהמשך הסדרה.

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
אסור לי לראות תמונות מהמשך הסדרה.

אסור לי לראות תמונות מהמשך הסדרה. אסור לי לראות תמונות מהמשך הסדרה.
היי, תראו, תמונות מהמשך הסדרה

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.557870930912481.1073741825.110298935669685&type=1

ailag

New member
וגם (ספוילר? למחמירים נורא שגם הצליחו להתחמק

מ4000 פרסומים עד כה?)
נחמד לי לראות תמונות שלהם על הגדה הדרומית של התמזה בלונדון. זה אחד האזורים שאני הכי אוהבת (ולא אוהבת בו זמנית) (אבל אוהבת יותר) בלונדון אז השילוב של זה עם תוכנית שאני אוהבת בכלל טוב.

בכלל, אני קצת נהיית אנגלופילית לאחרונה, ותוהה אם זה בגלל התוכנית. אם זה היה רק התוכנית לא הייתי מתייחסת כ"כ ללונדון, שעם כל מגניבותה היא לא כזה קשורה לתוכנית..
אולי הטיול לכנס ביוני היה טריגר לזה. ודוקא בגלל, שוב בהקשר של הגדה הדרומית של התמזה, הקטע בין ווסמינסטר לגלוב. גרתי שם לפני כמה שנים בתקופת הסתיו-חורף (לא על הגדה :--P) והיה קר וחשוך. כשביקרתי ביוני היה לי רק ערב אחד בלונדון (בגלל לקוחות שעשו לי בעיות) והיה כל כך יפה לראות את המקום שיש שם בערב כשפחות קר וכשיש אור בחוץ.. אולי זה היה הטריגר.
בדצמבר מידנייט היה תירוץ לעשות טיול ארוך ("טסתי לאנגליה לכנס" אבל גם ל-18 ימים נוספים לא בכנס..) ובא לי לעשות עוד אחד כזה סביב שני כנסים (אחד דוקטור אחד כללי) בקיץ, וגם הם יותר בגדר תירוץ. סתם לבקר שם וללכת על הגדה הדרומית של התמזה.

למעלה