אסור לנו להתנדב?

chanand

New member
אסור לנו להתנדב?

מישהו שמע על זה? ויכול לתת פרטים? הבנתי שאסור לבוגרים לבוא להתנדב ו/או לפתוח אמבולנסים.

uvdude

New member
נכון

יש איזה סכסוך עם ועד עובדים רוצים לשים מתנדבים בסידור עבודה במקום עובדים

אסור לנהגים מתנדבים לנהוג בגלל...ש.

אסור לנהגים מתנדבים לנהוג בגלל שמד"א רוצה לבטל כ-200 תקנים אז בכדי לתת את ההרגשה של ביטול מאתיים תקנים ועד העובדים ניפגש אם ועד המתנדבים וועד המתנדבים החליט לתמוך בעובדים ובצדק אני אישית אחרי משמרת ערב היום באיילון פשוט גמור חבל על הזמן האט"ן של מודיעין מגיע לחולשה
איך זה ייתכן הם רוצים שיקרה איזשהו משהו ולא יהיה אמבולנס ואז הציבור יבואו להתלונן ואז הממשלה גם תיתן כסף וזהו ... אז תחשבו על זה נ.ב. מה קורה אם אזורים כמו ירושלים או דן או השרון אני בכלל לא רוצה לחשוב על זה אם המוקד שלנו היה משוגע היום חבל על הזמן נסיעה אחת המתינה כמעט שעה עד שהגיעה אליה אמבולנס אין מה לעשות צריך להילחם ביחד אם העובדים ובשביל העובדים כי אם למד"א לא יהיו מתנדבים מצד אחד אז מד"א תקרוס מצד שני אם למד"א לא יהיו עובדים אז גם אז היא תקרוס אז תחשבו על זה לילה טוב יום נעים
ולילה טוב

EX

New member
לא הבנתי משהו מדבריך...../images/Emo4.gif

למה התכוונת שכתבת "...האט"ן של מודיעין מגיע לחולשה..."

הוא התכוון

שאט"ן שלנו(מודיעין) הגיע לחולשה מכוון שלא היה רגיל כמו שיש בכל ערב אותו מפעילים מתנדבים

berrale

New member
נושא עדין

לא ברור לי על איזה ועד מתנדבים מדובר ? אלי יפה ? בסניפי לא ידוע על שום הודעה מהסוג המדובר. כנראה שהדואר מתעכב שוב... מתנדבים עושים משמרות בתקן זה זמן רב בתחנות מסוימות. בסניף בו אני מתנדב השתדלנו תמיד לשמור על איזון ולעשות הכל בתאום עם העובדים עד כמה שניתן. הבעיה סבוכה, ברור מאליו שנדרש איזון מתנדבים-עובדים (במקור הרי מד"א היה גוף התנדבותי אשר נוהל ותופעל ע"י מתנדבים, כיום ההפך הוא הנכון בפועל). ויחד עם זאת עם כל ההבנה לעובדים, בפרט לעובדים זמניים למיניהם העלולים להפגע במשכורתם, לא זכור לי שועד העובדים סייע בצורה כלשהי למתנדבים כשאלו הזדקקו לכך - בדר"כ ההפך קורה. כמו כן, החלטה להשבית מתנדבים בין באופן מוחלט ובין נהגים מתנדבים היא חריגה מאוד וצריך שתהיה לה סיבה טובה, ולאחר שכל הדרכים האחרות לא הועילו. האם כך נעשה ?

inbale

New member
לפי מה שביררתי אתמול

אחרי שחנן כתב בפורום החלטתי לשאול את החברה שהגיעו למיון והם טענו בתוקף במדובר בהוראה כלל ארצית שנובעת מהחלטת ההנהלה לפטר נהגים ולכן כאות מחאה הוחלט שנהגים מתנדבים לא ינהגו עד הודעה חדשה ובכך אולי יצוור לחץ על ההנהלה . האמת? כל אחד מספר גירסא אחרת וזה מתחיל להיות מוזר. אני חושבת שרק בתחנות של רחובות וראשון הנושא הועלה. היום אני אשאל שוב. אגב למישהו יש קשר עם אלי יפה?

chanand

New member
לאחר בירור

לא מדובר על התנדבות בכלל, כמו שפורסם בהתחלה, אלא רק על פתיחת אמבולנסים. חבל, אבל נאלץ לחכות בסבלנות.

למעלה