אסור לעשן בבית הלבן?

אריאל2005

New member
אסור לעשן בבית הלבן?

בפרק ששודר אתמול בהולמרק, Dead Irish Writers, אומר סאם שאסור לעשן בבית הלבן. והרי ראינו הרבה אנשים מעשנים בבית הלבן: טובי מעשן סיגר כשסי.ג'יי שרה בפרק "Six Meetings before lunch" ובפרק "Mr. Willis of Ohio" כשהם משחקים פוקר; ברטלט (סליחה, הנשיא ברטלט) מעשן סיגריה בפרק "Night Five" עם הפסיכולוג סטנלי קיוורת', ואני בטוח שיש עוד דוגמאות. הכיצד??

הנשיא מעשן במרפסת

הוא גם אומר את זה לאיינסלי, בפרק שבו הוא פוגש בה בפעם השניה - They won't let me smoke inside, but they'll let you pee in Leo's closet העישון בפגישה עם סטנלי לגיטימי - זה מתרחש ב-residence ואני מניחה שכל נשיא עושה מה שמתחשק לו. אבל, כאמור, אתה בהחלט צודק שיש מצבים שבהם טובי, בעיקר, מעשן באופן חופשי -- אין לי תשובה טובה לזה. או שיש איזורי עישון מסוימים, או שטובי פשוט מצפצף על החוקים... [אוקיי ובזה הרגע עולה לי בראש התמונה של ג'וש וסאם כש-CJ עושה את ה-Jackal... מנסים לזוז כאילו הם מגניבים וקולים... priceless]

אפרופו טובי, ראיתי עכשיו INSOTG

או ליתר דיוק, הקשבתי ל-commentary על In the Shadow of Two Gunmen, ונדמה לי שג'אנל מולוני אומרת עליו אבחנה ממש מדויקת -- היא אומרת שריצ'רד שיף מאוד סקסי בעיניה (מובן להפליא), והיא מנמקת את זה בזה שהוא אדם מאוד חושני, כל דבר אצלו מלווה במשהו, במגע, באוכל, בצליל. ואני חושבת שזה פשוט תיאור מעולה שלו, כי המון רגעים קטנים של טובי מבוססים בדיוק על זה - על הרעש של הגזר שהוא מכרסם, על האופן בו הוא יונק מהסיגאר או זורק את הכדור על החלון, איך שהוא נוגע בראש שלו או בטבעת על האצבע, הגמלוניות המאוד גופנית הזו.

למעלה