אסור לפגוע בערבים

uhatotah

New member
אסור לפגוע בערבים

אסור לפגוע בערבים ביינתים, צריך לתת לברק עד סוף השבוע, ואם עד אז לא יימצא הפתרון ההולם אז צריך להכנס באם אמא שלהם, כמובן שלא באלה שלא עשו כלום ז``א חפים מפשע, ו MS2001 שתדע שאסור לפי הדת היהודית לרצוח אף אדם אלא אם כן זאת מלחמת קיום, מה שאוטוטו הולך לקרות, אך עדיין נותר חלון לשלום ובקטע הזה אני איתך, על כל מקרה שתדע שבקוראן ( אני לא יודע בידיוק את הפסוק שלכם) רשום במפורש שאסור לכם לפגוע ביהודים!!! כל אלו שזורקים אבנים הם אלה ש``בכירי הדת`` שלכם שטפו להם את המח ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר

PINIZ

New member
הפיספוס הגדול

ככל הידוע לי מתוך שיחות עם פלשתינאים, כל המלחמה הינה לזרא להם , אלא שאין להם כח להתקומם כנגד נושאי הנשק שהינם מעטים ואינם מבטאים את רצון העם. על ישראל לדרוש כי כח רב לאומי יכנס לשטחי הרשות, יפרק את נושאי הנשק מנישקם ויערוך מישאל עם חופשי מלחצים בשלום המוצע על ידנו. כל עוד נושאי הנשק הינם נותני הטון חב על הזמן!!

ms2000

New member
לא כל מה שאמרת נכון!

א. נכון שאסור לנו על פי הדת לרצוח יהודים והרצח אצלנו אסור בכלל רק אם מדובר בכופרים שלא מאמינים באל אחד ונלחמים נגד המוסלמים. ב. לא נכון מה שאמרת לגבי אלה שזרקו אבנים מפני שהם אינם כל הערבים אלא חלק מהם. ג. מלחמה והרג והרס שדיברת עליו : ``נכנס באמא שלהם`` זה לא פתרון ולא יביא ליציבות באזור , יש סכסוך ערבי יהודי שהפתרון היחידי שלו הוא הידברות . אם אנו לא משוכנעים בזה אז חבל לנו על הזמן.

uhatotah

New member
B-) אבל...

א. מצטער אם הבנת שאני מתכוון לכל הערבים אבל כוונתי היתה לאלה שמתפרעים והם לשמחתי לא ערבים אלא הם מתחזים שהחליטו לרוא לעצם פלשתינים ב. אי אפשר לשתוק כל כך הרבה זמן, בכל מקרה הם מפסידים מההתפרעיות האלו, ואסור שיהיה עוד הרג והרס כמו שאמרת ובגלל זה צריך לפוצץ להם את הצורה

למעלה