אסור לרחם על הפליטים הזרים וילדיהם!

• פותח הנושא OmZi
  • פורסם בתאריך

OmZi

New member
אסור לרחם על הפליטים הזרים וילדיהם!

אל תשמעו לקולות הכאילו הומניים. הכל תעמולה שמאלנית. גרשו אותם, את כולם, כי הם לא יהודים טהורים למאמר המלא http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/923/970.html?hp=1&loc=3&tmp=9545

מתכNET

New member
דמגוגיה נחותה ומבישה.

אני רוצה לגרש ואני כן מרחם! אני מודע לסבל! אני לא מתכחש לו!! יש בי רחמים,אני לא שונא זרים,אני לא גזען! השמאל הרדיקלי מדרדר את הדיון הציבורי,הכל ססמאות,דמגוגיה והתייחסות לגופו של אדם.

OmZi

New member
הדגמגוגיה של השמאל עדיפה על הדמגוגיה של הימין

ועל האטימות שגורסת שקהילה הזאת שאולי מהווה 2% מכלל האוכלוסייה של ישראל עשויה לאיים על צביונה היהודי של ישראל. אתם אומרים שהם יביאו לפשיעה בעוד שכל הנרקומנים של דרום ת"א הם צברים, אתם אומרים שהם יביאו לאבטלה בעוד שבינתיים הם האוכולוסייה היחידה שלא בוכה על המחסור בעבודה ומוכנים לעשות הכל בשביל לפרנס את עצמם, לעבוד בביוב, בבניין ובמטבח 16 שעות. אתם המתגדים למאבק נגד גירוש הקהילה הזרה כל הזמן נותנים דוגמאות למדינות "מכובדות" שמגרשות מבלי לחשוב פעמיים, אז בוא ואומר לך שבכל אחת ואחת מהמדינות שאתה מדבר עליהן יש הליך מוסדר לבדיקת זכאות מעמד של תושב ואף התאזרחות! כן כן... גם מהגרי עבודה שנמצאים כמות מסויימת של שנים בארה"ב נניח יכולים בסופו של דבר לקבל אזרחות מלאה. לעעעעומת זאת, במדינת ישראל לא רק שלא קיים כזה הליך בכלל, נניח שגם אתה רוצה לעבור גיור כהלכה אך עינייך מלוכסנות או צבע עורך כהה מדיי יעבירו אותך את שבעת מדורי גיהנום ולבסוף בקשתך תתדחה.

OmZi

New member
כשזה מגיע למדיניות הגירה ישראל היא מדינה חשוכ

חשוכה וגזענית. כל מה שעומד נגד עניינו זה חוק השבות, שהוא חסר כל היגיון, משפחה עולה מרוסיה בלי שום זיקה לארץ ישראל כי הסבא אולי היה יהודי, בעוד שבני הפלאשמורה או אותם הודים בצפון מזרח הודו החיים על פי חוקי ההלכה אינם ראויים להקלט בישראל בעיני המדינה. רק בישראל דת זה גם דת וגם לאום, כשנוח זה הדם וכשנוח זה הרוח!

מתכNET

New member
המשותף ליהודים מרוסיה ולנו זה תאי הגזים!

ספר את הטיעונים שלך להיטלר....

OmZi

New member
"ספר את הטיעונים שלך להיטלר"

איך אתה יכול להאשים את מתנגדי הגירוש בפופוליזם ודמגוגיה ואז לכתוב משפט שכזה? אתה קורבן של הדמגוגיה של מערכת החינוך שהפכה אותנו לחבורה של קנאים דתיים, שקופצים מכל ריסוס של צלב קרס שאיזה ילד פולני שיכור ריסס באיזו עיירה קטנה ונידחת, אבל את ההקבלה בין רצח העם בדארפור, צ'אד ורואנדה שישראל מעולם לא גינתה באופן שהיית מצפה ממדינה שהעילה העיקרית להקמתה הייתה רצח עם, אתם מסרבים לקבל, בעייני זו צביעות ממדרגה ראשונה. אתה מפזר פה כל מיני מושגי סרק, אני לא שמאלן, ואני רדיקל אני לא סוציאליסט ולא קומוניסט אני בנאדם תבוני שחושב שכמו שלא ניתן לתת לכל מי שחפץ להגיע לישראל להשאר פה ללא הגבלה, אי אפשר גם לזרוק את כולם כאילו מדובר בכביסה מלוכלכת שני הצדדים חוטאים בפופוליזם ודמגוגיה כל אחד כדי לקדם את האינטרס שלו, האחד מתוך חמלה אנושית לא תלויה כלפי אנשים שאין להם שום קשר אליהם והצד השני מונע איך שלא תנסו להציג ע"י שנאת זרים וחרדה לא רציונלית לבטחון מדינת ישראל. כל מה שנותר זה לבחור צד.

מתכNET

New member
אתה מתבלבל בין דמגוגיה להיסטוריה

את הקשר של הסבא מהדוגמא שלך לישראל עשו הנאצים,זה הכל, אין פה שום דמגוגיה! זו אמת היסטורית שלא נתונה לוויכוח!! אתה וחברייך מהשמאל יצאתם להפגנות נגד טבח העם בדרפור?!?! אתה עוד בא בטענות?! הרי השמאל הרדיקלי ובמיוחד הישראלי קופץ כל פעם שאיזה פלשתינאי נחתך בגילוח אבל כשמתבצע רצח עם בסודן,שרוצחים נערות באירן,שיורים לאנשי הפתח בברכים(אחח...זה כואב) אתם לא נוקפים אצבע!!! אני לא שונא זרים ואני בהחלט חרד לגורל המדינה ולבטחונה,אני מתנצל שאני פטריוט יהודי.

OmZi

New member
מי זה "אנחנו"

אתה אפילו לא יודע את שמי אבל אתה יודע מה הן נטיותיי הפוליטיות ומי הם חבריי. מדינת ישראל צריכה ליצור מדיניות הגירה ראויה כפי שנהוג בארץ מערבית, כמו בדנמרק, כמו באיטליה, אנגליה וארצות הברית, בנוסף על המדינה להסדיר גוף לבירור זכאות למקלט מדיני הלוא הוא הRSD refugee determination process ולקבוע מכסה לכמות הפליטים שביכולתה לקלוט כל שנה, כמו במדינה מתוקנת. הפשע האמיתי הוא לא של אותם אנשים שנכנסו לישראל במטרה לשפר את חייהם או משום שהם נסו על חייהם, הוא של אותם מעכרים שגוזרים קופון על כוח עבודה זול ראה חבר הכנסת לשעבר בן יזרי. עד שלא יסדירו את כל הדברים הנ"ל אין מה לדבר בכלל על גירוש אוטומטי, צריך לבחון את הנסיבות של כל מקרה ומקרה. חוץ מזה שהקהילה הזאת חיה פה כבר מאז שנות ה-90 ולא מפריעה לאף אחד, היא בונה את הארץ, מטפלת קשישים שלילדים שלהם אין זמן לטפל בהם כי בישראל כל אחד רוצה לנהל את העולם, הם חיים סביב התחנה המרכזית כבר במשך עשרות שנים אך הנרקומנים ומחוסרי הבית הם עדיין ישראלים צברים יהודים לתפארת מדינת ישראל! אני לא מבין מה בוער לכולם לגרש אנשים שבלעדיהם לא תיהיה פה בנייה, או עובדות סיעודיות והרבה שירותים אחרים שישראלים לא יאיישו גם אם ישלמו להם.

SupermanZW

Well-known member
הצחקת. אין לך מושג מהי מדיניות ההגירה של

המדינות שמנית. בכולן מדיניות ההגירה קשוחה יותר מאשר בישראל.

OmZi

New member
אתה כנראה לא מבין

השאלה היא לא לגבי חומרת המדיניות היא החוסר במדיניות. מאז אמצע שנות ה-90 שישראל החלה לייבא עובדים זרים ועד היום מעולם לא גובשה מדיניות, הכל תלוי בגחמות של אותם המושחתים שמנהלים את המדינה הזו ובאיך זה נראה בתקשורת. ככה עושים דברים בישראל, אין זמן לקרוא הצעות חוק, או לנסות להבין דברים לעומקם, הכל נעשה בחופזה ובאופן גחמתי. כך קבעו את נוהל חדרה גדרה ובאותה צורה ביטלו אותו. אותו דבר עם העובדים הזרים, כל מספר שנים הנושא הזה מתעורר וכל גוף בממשלה האימפוטנטית הזאת פועל כיד ימין לא יודעת את יד שמאל. בסוף יש שקט עד שזה מתפוצץ שוב.

מתכNET

New member
מי שבאמת רוצה לעזור למדינות העולם השלישי

צריך להפסיק את ההגירה משם!!!

SupermanZW

Well-known member
אם יפסיקו או לא אלה מדינות אבודות בכל מקרה

מדינות בהן רוב האוכלוסיה נטולת השכלה ואין להן אפשרות להאכיל את כל תושביהן הם מדינות שבמוקדם או במאוחר יחוו רעב שיכחיד את רוב אוכלוסייתן.

SupermanZW

Well-known member
ומה עם מדיניות ההגירה של ארה"ב?

זה לא עניין של חושך וגזענות אלא עבור כל מדינה טובת אזרחיה צריכה להיות קודמת לטובת אזרחי מדינות אחרות.

מתכNET

New member
כמו שמאלני רדיקלי אופייני אתה מתעלם

מהתקדים. 2% עכשיו,מה יקרה מחר? כל העובדות הזרות תכנסנה להריון ותקבלנה אזרחות בתמיכת השמאל הרדיקלי! אם היית רציני היית מתמודד גם עם בעיות תיאורטיות!!! הייתי תומך במאבק שלכם אם באותה מידה של נחרצות הייתם פועלים להקמת גדר בגבול מצריים למשל על מנת למנוע כניסת מסתננים. ההשוואה בין ישראל למדינות אחרות אינה במקום,אני לא מכיר עוד מדינה שנמצאת בצב מלחמה הלכה למעשה עם כ 50 מדינות אחרות,ורוב העולם לא מכיר בעיר הבירה שלה. וזה על קצה המזלג הזכרתי שאני שמאלני? סליחה שאני פטריוט יהודי.

ניסיתי לעורר כמה שאלות לפני כמה זמן

וזה לא כ"כ הצליח,אולי לך יהיו תשובות: קודם כל יש ערבוביה בעיסוק בין עובדים זרים ובין פליטים.איך זה?למה שניהם עומדים בפני גירוש?למה מסתכלים על הנסיבות והצרכים שלהם בכלל בצורה דומה?הרי ברור שלעובדים זרים יש סטטוס מסוים (עובדים...נשים רגע בצד את תנאי ההעסקה הכובלים וכו') ולפליטים יש סטטוס אחר,אחר למשל בזה שהוא מגביל את זמן השהות שלהם בארץ. לעניין הפליטים (כלומר לא עובדים זרים...) אני תומכת לחלוטין בלתת להם מקלט מדיני עד שיוכלו לחזור למדינות המוצא (אם וכאשר) אבל קצת פחות מבינה את הקולות שתומכים לערב אותם כאן (וכן,בין השאר ללמד אותם עברית?או שזה נובע מהחובה לתת להם חינוך כל עוד הם כאן?).למה לרצות שישארו כאן?לדעתי זה לא טוב לנו ולא טוב גם להם. להם לא יהיה טוב להיות כאן מיעוט שזכויותיו נרמסות,כולנו יודעים שגם מי שלא נמצא בהכרח במיעוט בישראל,זכויותיו נרמסות. להיות זר זה אף פעם לא טוב. וכן,זה גם לא טוב לנו,מבחינת היכולת לקלוט ולספק חיים נורמליים לכזו כמות של אנשים(ואגב אפשר למצוא דוגמאות לא טובות של מיעוט שחי בקרב האוכלוסיה המקומית בצרפת ובשוודיה,מסתבר שזה לא טוב לשני הצדדים מבחינת מצב כלכלי ופשיעה גואה,לא כי אנשים שבאים מאפריקה דפוקים אלא כי למיעוט יש תנאים מסוימים שלאורם מתפתחות התנהגויות...) . כן - זה לא כ"כ נעים להגיד אבל הם כן קבוצה זרה בתוכינו בסופו של דבר,כמו כל עם מחוץ לארצו...מקלט מדיני זה דבר אחד,ומצד שני,האם זה חכם שישארו כאן?של מי המדינה הזאת בעצם?זה לא שאני חרדה לגזע היהודי ולהתבוללות,זאת ממש לא הכוונה,השאלה היא באמת...מי גר בישראל?האם אנחנו רוצים ומסוגלים להיות מדינת כל אזרחיה?מתוקף של איזה נימוק הפליטים צריכים להישאר כאן (בהנחה שיוכלו לחזור לארצות המוצא ולקיים חיים תקינים בהן)? מקווה לדיון ענייני...רפובליקה

מתכNET

New member
עוד מעט יאשימו אותך בגזענות

ככה זה עם אנשים רדיקליים שחושבים שהמציאו את המוסר.

מתכNET

New member
על משפטים כאלה

"אבל קצת פחות מבינה את הקולות שתומכים לערב אותם כאן" למה לרצות שישארו כאן?לדעתי זה לא טוב לנו ולא טוב גם להם" ". להם לא יהיה טוב להיות כאן מיעוט שזכויותיו נרמסות" שלא תביני לא נכון אני מסכים עם רוב מה שאמרת!

למעלה