אסור לתלמידי חטיבת רימון ללבוש מעילים בביה"ס.

אסור לתלמידי חטיבת רימון ללבוש מעילים בביה"ס.

- וואוו...איזה רעיון גאוני והכל פרי דמיונם של וועד הורי חטיבת הביניים רימון
איך...איך...איך לא חשבו על זה קודם
כולי נפעמת לנוכח ההחלטה... - הוועד קיבל החלטה, מאחר והתלמידים האמידים ניצלו את הקור ו"עקפו בסיבובית" את ההחלטה של תלבושת האחידה- ומרוב "חוצפתם" , הגיעו לביה"ס עם מעילים יוקרתיים ומנקרי עיניים...לא מתביישים...כך להתנהג כלפי הילדים בעלי המעילים הנורמטיביים...
איזה אומץ, היה להם להורים לצאת עם החלטה שכזו...החלטה ששואפת לשיוויון בין כלל התלמידים בביה"ס...תודו שהרעיון גאוני ממדרגה ראשונה...ומה משנה אם קר או אם ישנה סערה בחוץ - העיקר זה העיקרון של התלבושת האחידה... אני הייתי מציעה לוועד המתחשב, להמשיך באותו הקו--------ולאסור על ההורים , בעלי הגי'פים וההאמרים מנקרי העיניים - לבוא ולאסוף את ילדיהם מחוץ לביה"ס
מהיום יש לדרוש מהילדים לנסוע רק בתחבורה ציבורית
קשה לי לצאת מההתפעלות מההורים היצירתיים...אני מכהנת בשני וועדים כבר שנים רבות- ואני תופסת בראשי כלא מאמינה...איך לא חשבנו על זה קודם...
- על זה הייתי מעניקה לוועד ההורים מרימון, את פרס החינוך - או אולי, הייתי מעניקה להם תעודת הצטיינות מהמועצה לשלום הילד... ומי יודע אולי גם פרס על המצאת פטנט...או אולי אפילו להדליק משואה ביום העצמאות- על מקוריות...

אני מכירה את הסיפור, כמובן

ואף נאמר לי שזה הופיע היום באחד המקומונים. בכל מקרה, הייתי שמחה לראות הורים בערכים ולא בחוקים מיותרים וחסרי משמעות. אין לי מושג מה הנחה את ועד ההורים בהחלטתו, אבל כאמא וחברת ועדים ותיקה (לא ברימון אלא בכלל) לא הייתי מכירה - במצב כזה - לא בועד ולא בהחלטתו. אין ספק שנערות בגיל ההתבגרות יכולות לאתגר את סבלנות ביה"ס בענייני לבוש. לא רק בנות, אגב. הבן שלי למשל מוכן ללכת רק עם סווטשירטים טרנדיים ויש סוגייה בדיון מתמיד, בעניין זה. לגבי הטענה של "תצוגת אופנה של מעילים", עצם המינוח "תצוגת אופנה" מקפיץ לי את הפיוז. הואסקסיסטי ומעליב. אני מציעה למי שהשתמשו בו - להימנע מלעשות זאת שוב. למיטב בדיקתי - העירייה טיפלה כמתווכת וכמיטב יכולתה בעניין זה. הבעיה נופלת בחזרה לחיק ועד ההורים.

mamalala

New member
אני לומד בחטיבת רימון

[אני יודע על החוק הזה בגלל שאמא שלי בוועד] אבל חוץ מזה, לא אמרו לנו כלום על זה ותלמידים ממשיכים להגיע לבצפר עם מעילים... ולא לבוא עם ג'יפים?! את רצינית או שזה היה בצחוק?

להבנתי

מותר לבוא עם מעיל רק אם יש מתחתיו סווטשירט ולא רק חולצה דקה. אני מזמינה, בכייף, את אמא שלך לבוא לפורום ולהסביר מה רציונל ההחלטה, שלא ממש הבנו. לגבי הג'יפים - תמי דיברה באירוניה, כמובן.

lulyK

New member
מהכתבה נראה שמותר לבוא עם מעיל,

אסור להשאר איתו בכיתה (מה שיחייב את התלמידים ללבוש מתחתיו סווטשירט עם סמל בית הספר, ולא רק חולצה קצרה עם סמל בית הספר. לטענת ההורים/מורים, כך הצליחו הילדים להמנע מלבישת התלבושת האחידה כשכבה עליונה).

mamalala

New member
ההחלטה היא כזאת:

מכיוון שהיו ילדים שבאו רק עם חולצות דקות לבית ספר כדי לשים מעליו את המעיל הצמוד ושהסווטשרט לא יפריע החליטו שאסור לבוא עם מעיל אלא אם לובשים מתחתיו סווטשרט של בית הספר , ואז, אם קר לילד הוא יוכל לשים מעיל.

מחמת היותי אשה מנומסת ואדיבה

לא אומר את דעתי על ההחלטה ועל שיקול הדעת של הועד שהחליט אותה.

למעלה