אסור לתת להשתמטות לזכות בשום פרס!!!

• פותח הנושא oprt
  • פורסם בתאריך

IDAN1815

New member
מה מלך מה?

הבנאדם לא עשה צבא "מסיבות אישיות" ... ככה הוא אמר בעצמו. איזה סיבות אישיות? קידום הקריירה? התבטלות? לשבת בבית ולישון בזמן שאחרים קורעים תתחת? אושרי כהן אפס , לא מבין מה תופסים ממנו.

IDAN1815

New member
ואגב אין לי מושג מה נסגר עם הסרט שלהם

אבל אני מקווה מאוד שהוא לא זכה.

pavel777

New member
הוא מייצג אותנו בכבוד י../images/Emo163.gif

בן סהר גם צריך לעשות צבא? אם הוא עישה צבא הקריירה שלו תהרס.. דרך אגב הכדורגל שלנו נראה כמו שהוא נראה אך ורק בגלל הצבא שעוצר את ההתקדמות שלהם וזה בדוק.. 3 שנים זה מכה בישביל ספורטאים ובמיוחד כדרוסלנים וכדורגלנים שזה בידיוק הגיל לפרוח... כמה שחקנים נעצרה להם הקריירה בגללזה שי בירוק למשל דוגמא קלאסית.. מגיל 16 יצא כבר לאייאקס והיה הצלחה מובטחת אבל בגיל 18 נאלץ לחזור לארץ לעשות צבא והיום איפה הוא? איי שם בספסל של חיפה אם בכלל? אינלי משוג איפה הוא משחק עכשיו השחקן נעלם...

EmGee

New member
יש בזה משהו

וזה מחיר שראוי לשלם, בטחון המדינה חשוב יותר ממשחק כדורגל. חבל שאתה לא מבין שצבא זה לא משחק זה שאלת קיום כאן.

pavel777

New member
אני מבין ועוד איך..

אבל כמו שיש להקה צבאית שטאכלס לא עושים כלום אבל לובשים מדים וכל הכבוד להם.. קוסם צבאי.. בא פעם בדופק SHOW והולך הבית לנוח איזה שבועים עד הקנס הבא
כמו שיש אנשים כאלה אז יש גם כאלה שמייצגים את המדינה באירופה ובשאר יבשות העולם.. סהר מייצג אותנו בכבוד אם זה בצ'לסי ואם זה במדים הלאומיים, אז למה שלא לעשות חוק שמדברים עליו הרבה זמן שמצטיינים מסויימים (לא כולם כדי שלא יקפצ ועלזה) שיעשו עבודות שירות או משהו בשגרירות, או לפטור נערים בני 18-19 במידה והופיעו בנבחרת, הרי הופעה בנבחרת זה סוג של שירות לאומי.

EmGee

New member
קוסם צבאי זה מסוג הדברים

שכולם מדברים עליו כאילו זה קיים, גם שמעתי את השטות הזאת אבל מעולם לא פגשתי אחד כזה. מי שבאמת ספורטאי מצטיין (כלומר ועדה בחרה בו ככזה ע"פ הישגיו) מקבל אפשרות לשירות יותר קל למען המדינה כדי שיוכל להמשיך לייצג את המדינה.

pavel777

New member
קוסם צבאי זאת לא שטות, יש אחד לכל מחזור

ואני מכיר מישהו אחד כזה שהיה אצלי בבסיס ואמור להופיע בפורים

pavel777

New member
+הקלות זה ברור

אבל שוב אני חוזר לבן סהר.. כי הוא עכשיו הדוגמא הכי חמה, עומד לפני גיוס, גם אם זה המינימום של המינימום והוא יבוא רק להגיד שלום למפקד ויחזור הבית, עדיין.. הקריירה שלו תיעצר והוא יצתרך לחזור לארץ מצ'לסי, ומפה שוב.. לא שחקן אחד ולא שניים הסתיימה להם הקריירה בגיל צעיר מאוד בידיוק בגלל הדברים האלה. אני נגד השתמטות אבל יש יוצאי מהכלל...

pavel777

New member
ועידן אתה ../images/Emo47.gif לא שמתי לב שאתה הגבת ../images/Emo13.gif

למעלה