אסטון וילה נגד צ'לסי שידור חי ישיר לצפייה ישירה

• פותח הנושא ספורט ישראלי!
  • פורסם בתאריך
ס

ספורט ישראלי!

Guest

לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!

אסטון וילה נגד צ'לסי לצפייה ישירה, אסטון וילה נגד צ'לסי שידור חי, אסטון וילה נגד צ'לסי שידור ישיר, אסטון וילה נגד צ'לסי שידור ישיר חי לצפייה ישירה, אסטון וילה נגד צ'לסי לצפייה ישירה, אסטון וילה נגד צ'לסי שידור חי, אסטון וילה נגד צ'לסי שידור ישיר תקציר המשחק: חשבתי שאני בטוח בהחלטה שלי, אבל שמעתי את הצחוק שלך עם הבנים בזמן שאתה שוטט עוד ועוד גרם לי לשקול מחדש לכמה רגעים שם. צחקקתי בכל פעם ששמעתי את הצרחות המטורפות והמצחיקות שלו בכל פעם שגל התרסק ואת הצחקה החודרת שלך, מכיוון שהיית היחידה שחובקת באומץ את הים הנמרץ. האם הייתי צריך לשקול מחדש? אף אחד אחר לא יכול היה לשחות טוב כמוך. היית הכי טוב מאיתנו. אז למה דווקא אותך הזרם גנב? מכולנו, האם זה לא היה הגיוני יותר אם זה היה מישהו אחר? אני השחיין הרע, אחרי הכל, אני אוהב את החול. היית בדרך להתאחד עם הוריך סוף סוף בסוף השבוע הזה ואני זה שהשאיר את המשפחה שלו מאחור. אתה מסיים השנה ואני בקושי יכול לעבור ליד. למה זה לא אני שנמצא במרחק עד כמה זה היה שונה אילו נתתי לפיתוי לנצח? לו חיית מספיק זמן כדי לשבת בדיוק במקום הזה ולהתאבל על מותי; האם היית מסוגל לעבד את זה, לקבל את זה, לבכות לי כמה דמעות ולתת לי ללכת, ברצון? כי אני לא יכול במשך חיי לנשום ספורט 3 ישיר כרגיל כדורגל אַנְגלִיָה גביע אנגלי אסטון וילה נגד צ'לסי במחשבה שלעולם לא אזכה לראות שוב את החיוך בעל השיניים שלך. האם באמת חייכת כשהגל הבא בלע אותך? באמת לא הבנת שלעולם לא תחזור? שישה מטרים מתחת? למה זה חייב להיות אתה למעלה, שומר עלינו?​

למעלה