אסטונית ופינית שתיהן שפות שדומות להנוגרית, מישהו מוכן לסדר לי את הענינים?
מ מור ד New member 10/10/02 #1 אסטונית ופינית שתיהן שפות שדומות להנוגרית, מישהו מוכן לסדר לי את הענינים?
ה הדרדסית הנשית New member 11/10/02 #2 לא מכירה את שני השפות.. שנקבת בהם כאן.. אבל אבדוק מחר לגבי השפה ההונגרית מאיפה המקור שלה, ואחזור אליך עם תשובה לכאן.
לא מכירה את שני השפות.. שנקבת בהם כאן.. אבל אבדוק מחר לגבי השפה ההונגרית מאיפה המקור שלה, ואחזור אליך עם תשובה לכאן.
ז זעליג בוסקילה New member 11/10/02 #3 פינית הונגרית ואסטונית שייכות למשפחת השפות הפינו-הונגריות. כן. יש דבר כזה. יחד איתן יש במשפחה גם כמה ניבים מונגוליים. סיפור סיפור!
פינית הונגרית ואסטונית שייכות למשפחת השפות הפינו-הונגריות. כן. יש דבר כזה. יחד איתן יש במשפחה גם כמה ניבים מונגוליים. סיפור סיפור!
י ייִדישיסט New member 11/10/02 #4 אני משפשף עיני בתמהון איך זה שהניק שלך הוא זעליג בוסקילה... מי אתה? לחתול שלי קוראים בדיוק ככה! בטח שמעת ממישהו על השם הזה כי סיפרתי על החתול בהזדמנויות שונות בפורומים, ואולי אנחנו בכלל מכירים? זה קטע מטורף.
אני משפשף עיני בתמהון איך זה שהניק שלך הוא זעליג בוסקילה... מי אתה? לחתול שלי קוראים בדיוק ככה! בטח שמעת ממישהו על השם הזה כי סיפרתי על החתול בהזדמנויות שונות בפורומים, ואולי אנחנו בכלל מכירים? זה קטע מטורף.