אסטמה של העור

yahlina

New member
אסטמה של העור

הי, ביתי בת שנה ושמונה חודשים, בגיל 4 חודשים אובחנה עם אסטמה של העור קלה שבינתיים הולכת ומחמירה. היא ינקה עד 7 חודשים הנקה מלאה ומאז ניזונה ממטרנה חלבית. עם הזמן המצב הולך ומחמיר, אינני מטפלת במשחות המכילות סטרואידים או קורטיזונים. ניסיתי פעמיים טיפול הומאופתי אך ללא הצלחה. הילדה מסרבת בתוקף לעבור למזון צמחי או על בסיס אורז או כל דבר אחר, היא רוצה את הבקבוק עם המטרנה ואני לא מעוניינת לגמול אותה לגמרי עדיין (היא שוקלת 10 ק"ג ביום טוב...) אשמח אם תוכל להמליץ לי על הומאופת "עם קבלות" בתחום האסטמה של העור. תודה.

שלום מיכלי וברוכה הבאה

ברשותך כמה מילים על המחלה הזו למען מי שאינו מכיר. אטופיק דרמטיטיס, כך הרופאים קראו לתופעה זו. האופי של המחלה הזו עקשני מאוד וגם אם אינו מסוכן לחיים, הוא מאוד מטריד, גם את החולה וגם את קרוביו. מדובר בתפרחת אדומה, יבשה או מפרישה המופיעה בדרך כלל במקומות אופייניים כמו קפלי הזרועות והרגליים, הצוואר, הפנים מאחרי האוזניים. היא יכולה להיות מפושטת או מקומית, היא יכולה להיות מתמשכת או בהתקפים. ברוב המקרים היא מאוד מגרדת עד כדי פציעה וזוב דם. לא ברור מדוע התופעה מתחילה, יתכן תגובה לחיסונים כי בגיל 4 חודשים זה גיל החיסונים, יתכן שזה יושב על רובד תורשתי, יתכן טיפול תרופתי כזה או אחר, יתכן אירוע רגשי בעל עוצמה שחוותה בעצמה או שאת חווית ( היית בתקופת ההנקה כלומר עדין מחוברות ) וכו'. אני לא בטוח שזה קשור לתזונה כלומר, השינויים התזונתיים מקובלים אך אינם מסוגלים לסלק את התופעה הזו, לכל היותר להקל ואפילו במידה רבה, וגם זה משהו, אך לא הייתי מנסה בכוח, רוצה לינוק ואת יכולה תניקי, אם אינה רוצה אז נגמרה התקופה. כמו שאת רואה בשלב הזה יש הרבה "יתכן". על מנת לדעת יותר יש צורך לקיים מפגש. אין הומיאופת עם קבלות של אסטמה של העור. כמו שאין הומיאופת עם קבלות על מיגרנות, או משהו אחר. הומיאופתים מטפלים בכל הבא אליהם, מכף רגל ועד ראש מגיל יום ועד סוף היום. אם שמעת על הומאופת שיש לו קבלות על מומחיות בריפוי מחלה כלשהי קטנה או גדולה, סביר להניח שאינו קלאסי ולא הייתי ממליץ לך ללכת אליו. את מוזמנת להשאיר לי מסר אישי שבו תכתבי את איזור מגורייך ואראה אם אוכל להמליץ לך מטפל טוב. במקרה של המחלה הזו צריך הרבה סבלנות, לעיתים חודשים, כי יש השפעות עונתיות ואחרות שיש לעקוב אחריהן. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

קבלות = טיפול בסימפטום ולא באדם

הגישה ההומיאופתית אומרת שהאדם שחי בתוך הגוף קודם לאיברים. אסור לטפל באיברים ללא התייחסות לאדם כולו זה עלול לגרום לנזק. מאחר והדגש הוא על האדם ולא על הסימפטום, אין אפשרות לערוך סטטיסטיקות כי כל מקרה הוא אחד או 100%. יש ילדים שנעזרו מאוד, יש ילדים שנעזרו מעט ולתקופות ויש לומר למען ההגינות , ילדים שבכלל לא. זכור לי סיפור ממש מהשבועות האחרונים של ילד ששמו דניאל. שכיום בן 10 כמדומני. ילד אהוב, רגיש ומופנם. מגיל שנה וחצי סבל ממחלה ארורה זו וכלום לא עזר. לאחר מספר שבועות של טיפול הומיאופתי העור שלו חזר להיות נקי כמו לא היה מעולם. פה ושם נקודות קטנות שבאות והולכות. וכולנו היינו מאושרים ושמחים. אחת לשחצי שנה שנה היה בא עם אימו או אביו והיינו מתקנים הלאה. להגיד שהבריא לגמרי איני יכול לומר, יש עוד דרך לעבור. לא מדובר רק בעור מדובר בבן אדם, עולם שלם.

למעלה