אסטמה של העור

daphnar

New member
אסטמה של העור

לבני (יש לו עיכוב בארגון שפה והוא אחיה של ה- PDD שלי), יש יובש חזק מאד של העור והעיניים. לפני מספר ימים הופיע לו איזור אדום לצד הפה. איזור זה מאד יבש ומחוספס, ואף קרם לא עוזר. אני חושבת שזו אסטמה של העור (היה לו את זה פעם). מה עושים כנגד זה?

razgalili

New member
האם הילד מקבל אומגה שלוש?

כי אם לא וחסר לו יכול להופיע יובש של העור. האם הילד לוקח CLO אן משהו אחר שמכיל ויטמין A? ובגדול, רוב מקרי האסטמה של העור הן תגובות למזון.

daphnar

New member
תודה לכל מי שענה. אני כן נותנת אומג

אני נותנת לו אומגה 3 של גיא בן צבי. אבל אינני יודעת כמה ויטמין E לתת ושל מי? הוא בן 3 (ובתי בת 6 וחצי). האם תוכל להמליץ לי על ויטמין E? תודה.

טל 0 0 0

New member
אם הוא לא בדיאטה נטולת סויה - הכי

פשוט זה לקנות דרך קופ"ח כללית את הויטמין E של דרך חיים. זול , ללא טעם ונוח לתת אותו. (קפסולה עם נוזל).

razgalili

New member
יש תשבחות על הויטמין E של שלוס

בדרך כלל אנחנו אומרים 200-400 IU אבל זה מינון לילדים בספקטרום האוטיסטי. ילדים מחוץ לספקטרום מן הסתם לא זקוקים לכמויות כאלה, למרות שזה לא יכול להזיק. נסי להתחיל מכמות יותר קטנה ותגדילי בהדרגה עד לנקודה שאת מרגישה הבדל.

SHRONBZ

New member
אטופיק דרמטיטיס

מצטרפת להמלצה של רז על אומגה 3 . גם לאח של הPDD שלנו יש תופעות דומות, והאומגה 3 + E מאוד עוזר לו, גם עם האטופיק, וגם בבעיות ויסות שיש לו. נקודה למחשבה אטופיק מופיע גם על רקע ריגשי. ולפעמים בתקופות מעבר. כך שלא תמיד הוא תלוי מזון.

במסגרת הטיפולים ההומאופתיים,

אני נתקלת הרבה מאד באסטמה של העור. מנקודת המבט שלי זה הרבה פעמים רגשי. בשבוע שעבר היה אצלי ילד שכנראה היה רגיש לבגדים מבד סינטטי (פוליאסטר). זה הופיע אצלו אחרי שלבש תקופה ארוכה בגדי כדורגל סינטטיים. עירית

היי כך לשני בניי הלא PDD יש אטופיק

דרמטטיס. אבל האמצעי ראיתי בברור שבכל פעם ההתקפים היו יותר חזקים בזמן לחץ או משבר רגשי. אבל מה מאז הדייאטה העור שלו חלק, מקסימום שני פצעונים ישר שמה קצת חוחובה והכל חוזר למוטב. לפני שאת קובעת אם זה כן אסטמה של העור או לא עדיף לראות רופא עור שיחווה את דעתו המקצועית. לעשבים קדם יש תחשיכים מאד טובים עבור העור. כמו כן שמן חוחובה אורגני עוזה עבודה מצויינת. לבני הקטן כאשר יש בעיה עם העור מסביב לפה אני שמה לו משחה של חברת LwOccitane משחת שיאה ולבנדר עושה עבודה נפלאה. בהצלחה

אצלנו יש לכל ה4 אטופיק

היות שרק בני בן ה5 מאובחן כ SPD ויש גם לשלושת הבנות - אני לא בטוחה שיש קשר ישיר בין מתכות לאטופיק - מה שכן גם הרופא עור שלנו ממליץ כיום על משחה חדשה בלי קורטיזון או סטרואידים ( מאוד יקרה יחסית כ 85 ש"ח ) ואצלנו זה לא עבר בגיל ההתבגרות ( אצל הגדולה ) מה שכן ממליצה בחום להפסיק עם סבונים ולעבור לשמן רפואי הרבה קרם גוף טוב , ובני כן מקבל אומגה 3 עם ויטמין E ולא נראה שעוזר בהקשר של העור . כמו כן הרבה ילדים שסובלים באיזורנו - נמצאים כרגע בבעיה . כדי באמת לגשת לרופא עור .

טיפול מומלץ באסטמה של העור

הטיפול המומלץ ביותר הוא אמבטיות עם שמן נטרלי / או שמו רפואי . רוחצים את הילד עם סבון נטול סבון , שוטפים אותו ןלאחר מיכן טובלים אותו לאמבטיה לזמן ארוך ככל הניתן כאשר המים מהולים בשמן , פרטים נוספים ניתן לקבל במידת הצורך בהצלחה גדעון

למעלה