אסטרדיול לאחר ביוץ-מציק ומותח-אשמח למענה

Galiyy

New member
אסטרדיול לאחר ביוץ-מציק ומותח-אשמח למענה

בהפסקה מהפריות, ביצעתי החודש הזרעה במחזור טבעי לחלוטין, למעט אוביטל לתזמון ביוץ.
בר חווה אמר לי לבצע בדיקת הורמונים 5 ימים לאחר ההזרעה אך לא הספקתי וביצעתי 7 ימים לאחר ההזרעה וראיתי להפתעתי שהאסטרדיול עלה במאה יחידות מערכו יומיים לפני הביוץ.
בדכ כשאני מבצעת בדיקות הורמונים 5 ימים לאחר טיפול-תמיד! האסטרדיול בצניחה ואכן בהמשך גם נצפית לבסוף בטא שלילית.
אני יודעת שהתנהגות טבעית של אסטרדיול היא ירידה לאחר ביוץ ואז עלייה, אך האם יש סיכוי שהעלייה הזו מלמדת על הריון?
או ששמא הייתה כבר ירידה לאחר 5 ימים(שאז לא הצלחתי לעשות ב.דם). ולאחר 7 ימים זה שוב עולה בשל התנהגות טבעית של האסטרדיול ולא בגלל הריון..מאחר ולא ביצעתי החודש בדיקת דם ביום החמישי להזרעה כמו בשאר הפעמים, אין לי מדד להשוואה..
אציין כי בפעם היחידה שהריתי-האסטרדיול היה בעליה החל מחמישה ימים לאחר הטיפול ועד הבטא (זכור לי שאז עשיתי כמה בדיקות הורמונים אחרי הטיפול כי היה לי פרוג׳ נמוך והיה עניין עם התמיכה)
אז מה אתן אומרות?, מעיד משהו? מבשר טובות?
סליחה על החפירה, המתח מציק לי קשות:)

ofir240575

New member
אסטרדיול לאחר ביוץ

ערב טוב גלי

קשה לדעת.

בעיקרון, בשלב הלוטאלי של המחזור , החל מיום 17 למחזור, מתחילה שוב עליה ברמת אסטרדיול אשר שומרת על עצמה בימים 20-24 למחזור, ומתחילה שוב לדעוך עד שהיא מגיעה לרמת השפל שלה בימי המחזור (אלא אם יש הריון
)

מה היו ערכי האסטרדיול ?

Galiyy

New member
היי, ערכי האסטרדיול 3ימים לפני ההזרעה היו 770

יום לפני ההזרעה קיבלתי אוביטרל ו-8 ימים לאחר ההזרעה בבדיקת הורמונים היה ערכו של האסטרדיול 867
באותו יום בערב(לאחר בדיקת הדם) נטלתי כתמיכה אוביטרל והיום-יומיים לאחר האויבטרל(לא כולל יום ההזרקה שלו) ערכי האסטרדיול היו 932..ואני יודעת שהם מושפעים ועולים גם בגלל האוביטרל..
בדקו לי גם בטא היום כי ההפניות שלי מאוחדות והיא יצאה 63 כך שנראה שאין הריון.. אלא עליה רגילה של האסטרדיול לצערי והבטא כמובן מקורה באוביטרל כשהיום הוא היום ה 24 לווסת..
תודה!

למעלה