אסטרולוגיה ואירועים כלל עולמיים

אסטרולוגיה ואירועים כלל עולמיים

ל-כ-ו-ל-ם שלום!! אשמח אם מישהו יצליח לענות לי... קראתי פעם שכשפלוטו נכנס לעקרב אז מתפתחת מחלת מין בעולם (פלוטו = מחלות, עקרב = מין). בפעם האחרונה שזה קרה התפתח האיידס... ופני זה - העגבת. רציתי לדעת אם פלוטו כבר יצא מעקרב למה עדיין קיים נגיף האיידס??? נצטרך ``לסבול`` אותו עוד הרבה זמן? ועוד שאלה רלוונטית... כידוע עכשיו יש את מחלת הפרה המשוגעת, ומחלת הפה והטלפיים... קראתי שבגלל שפלוטו בקשת (פלוטו=מחלות, קשת=חיות) עושה צמידות למאדים (האלים) נהרגות מלא פרות חולות. המולות של צדק בתאומים, רק מחזקת את המצב ומזרזת את ההתפתחות... קראתי שכשהצמידות תיעלם, ייפסק ההרג... אבל למה המחלות ימשיכו, ועד מתי? תודה שבי...

ועוד משהו...

אשמח גם אם תוסיפו עוד מערכי כוכבים שסימלו אירועים מעניינים נוספים לאורף ההיסטוריה..

שבתאי חביבי-היכן קראת את כל זה?..

גם אני קראתי משהו מעורפל על פלוטו והאיידס וכל הבולשיט הזה. ובכן, גילו שהאיידס הרבה יותר עתיק ממה שחשבו, ובטח שעוד לפני שהנ`ל הגיע לעקרב. והעגבת ?.. חמוד, עגבת קיימת כבר אלפי שנים, עוד בימי היוונים היא היתה ידועה, ואז כפי שידוע לך, עוד לא גילו בכלל את פלוטו.. והקשקוש הזה על מחלת הפה והטלפיים ומזל קשת שקשור לחיות (איך ?.. ואם כבר - למה לא שור דווקא ??) אתה יודע כמה זמן קיימת מחלת הפה והטלפיים למשל ? עוד מימי מתושלח, והקיבוצים לא היו נותנים פעם להכנס אליהם בלי לשטוף טוב את הרגלים בגלל המחלה הזו. והפרה המשוגעת - זה התחיל הרבה אחרי שפלוטו נכנס לקשת, אם כבר. בקיצור, שבתאי חביבי - רק תגיד לי איפה אתה קורא את כל הדברים המוזרים האלה..

אני חולק על דעתך...

אני מניח שאתה צודק (אחרת למה אמרת את זה?), אבל זה הקטע של שבתאי... הוא מוציא על פני הקרקע את כל הלכלוך שהיה חבוי בא הרבה זמן... והעגבת אכן הייתה בימי יוון העתיקה - אני לא בטוח שאלפי שנים.. אם כבר מאות.. וזה בגלל שלפלוטו לוקח 240 שנה לעשות סיבוב שלם סביב השמש (הלא לפני 240 שנה לערך זו הזמן שגילו את העגבת...) וכנ``ל לגבי האיידס!! המודעות נכנסה יחד עם פלוטו לעקרב... והפה והטלפיים היא מעיניינה של התקשורת רק בזמן האחרון... בזמן שמאדים בצמידות לפלוטו בקשת... ולמה דווקא שור? לא יודע.. זו בסוגייה מעניינת.. אבל על כל תופעה על פני כדוה``א יש הסבר אסטרולגי - אופי של רגע מסויים נבנה על פי מצב הכוכבים.. שבי

למעלה