אסטרולוגיה והורוסקופ.

רפי rafi

New member
אסטרולוגיה והורוסקופ.

אז ע"פ זודיאק, התחזית שלי היא (נא להתייחס ביראת כבוד) העבודה תוספת משקל רב בחיי (אני בחור ישיבה, חסר שהראש ישיבה יתפוס שאני עובד) יש בך מסירות לעבודה (אני כמובן לא עובד) ויש לך רצון חזק לעבוד בתנאים אופטימלים( למי לא) חשוב לך לתת מעצמך ולעשות כל דבר עד הסוף,והנחישות הזאת גורמת לך ליעילות מקסימלית בעבודה. שעות חיוביות- 4:12 עד 5:23 (ברור אני שקוע אז בשינה עמוקה!) שעות רגישות 3:32 עד 4:13 (אולי החבר חדר התעורר מהנחירות שלי).

רפי rafi

New member
תפוז,וואלה, נענע.

אז בתפוז אני בודד מאוד וגלמוד, בנענע אני דוקא יוצא לבילויים(דוקא אף חבר לא התחתן בזמן האחרון) וחברותי מאוד,ובוואלה מחדשים לי שבסוף השבוע יהיה לי הרבה הוצאות כספיות,(אתם יודעים פיצוחים, שתייה,עיתון משפחה, ועוד). בקיצור מה שיוצא מכל הסיפור שתפוז נענע ווואלה צריכים לעבוד בשיתוף פעולה כדי שלא יקרו כאלה פשלות, או להגיד דברים כוללניים יותר,כמו שאני יקנה איזה אוכל או שאני ישמע רדיו ,וכו`.

לביא4

New member
הכל תלוי במזל אפילו ס"ת שבהיכל....

וכבר אמרו בגמרא: "מזל שעה גורם וכו'" עם ישראל עצמו, בתור כלל, הוא מעל המזל, וכל פרט מהכלל, למרות שיש לו את מה שנכתב משמים - הכל ניתן לשינוי, וכבר ידוע מאמר חז"ל על הדברים שמסוגלים לשנות את המזל: "משנה מקום - משנה מזל, שינוי שם, שינוי מעשים וזכות גדולה"!! האבן-עזרא חיבר ספר שלם על זה: "משפטי הכוכבים".

תגיד לי, לא למדת שזה הכל שטויות?

כל האסטרולוגיה והקריאה בקפה ובקלפים ומי יודע עוד איפוא קוראים, הכל שטויות.

רפי rafi

New member
אני יודע שזה בובקס

אבל עד כדי כך שטויות שהם אומרים לי באיזה שעה אני ירגיש טוב ומתי לא.

תראה

יש כאלה שזה עובד אצלם פסיכולוגית. אם תגיד להם שהם ירגישו לא טוב שעה ספציפית, הם יחזרו את הדבר הכי קטן העיקר להגיד שהנה לא הרגשנו טוב וכמה ההורוסקופ צדק.

למעלה