אסטרולוגיה כדרך חיים

SickWarrior

New member
אסטרולוגיה כדרך חיים

מה אתם חושבים על אנשים שמנתבים והולכים לפי הקטע האסטרולוגי? האם יש חוכמה בעשייה זאת או שאסטרולוגיה זה דבר טמועה ? אני בן אדם שמתעניין מאוד באסטרולוגיה יש פעמים שאני קורא את התחזית האסטולוגית של מזל עקרב ואני רואה כמה שהדברים נכונים והם קורים בשטח .

seeyou

New member
קורא את התחזית האסטולוגית?

באיזה עיתון-אתר....? לא ייתכן 2 אנשים זהים ב-100% גם בגורלם! אז למה לך לבזבז את הזמן? יוסי

תחזית אסטרולוגית

יש לי מכרה שמתעסקת בתחום ובד"כ בונים תחזית אסטרולוגית שמתאימה למגזר רחב של אותו מזל/ תאריך לידה/ מספר נומרולוגי וכולי כמו למשל "היום יקרה לך משהו טוב", "כסף צפוי להגיע", "תחושה רעה ביום מסוים" הדברים האלה יכולים להתאים להמון דברים, ואז אתה תופס ת'ראש ואומר, וואלה. זה נכון. זה נחמד לקרוא תחזית מידי פעם אבל אני לא ממליצה להיות משועבדים לזה, להגיע למצב שאתה לא יוצא מהבית אם כתוב לך "סכנה לפציעה", או שלא הספקת לראות מה צופן לך היום. אתה צריך לזכור שזה לא מדע מדויק ואי אפשר לסמוך על זה 100%.

ChilD SouL

New member
זה נחמד, זה כיף, זה מעביר ת'זמן...

אבל זאת לא דרך חיים.

אנשים שמסתמכים על אסטרולוגיה

הם אנשים שמפחדים מהלא צפוי, ולכן הם מנסים למנוע אותו, והאסטרולוגיה עוזרת להם.

magenta73

New member
יש הבדל

בין לקרוא את ה"מדריך השבועי" של האסטרולוגיה בעיתון או וואט-אבר לבין קריאה משמעותית. המזל שלך הוא חלק מאוד קטן, יש מזל ירח, מזל אופק, שמש, יש בתים... זה הרבה יותר מסובך ממה שקוראים בעיתונים. בסך הכל, התחזית השבועית היא נחמדה, אבל... לא רצינית.

למעלה