"אסטרולוגיה לפי הקבלה"

איל512

New member
"אסטרולוגיה לפי הקבלה"

דבר ראשון.. אני פותחת כאן בפורום את הנושא הזה.. כי אני לא מאמינה במה שכתוב בספר הנ"ל, והכל בשבילי הוא לא אלא סדרה של אמונות טפלות.. אז ככה.. היום ישבתי עם מספר חברותיי בספריה.. ועל השולחן מולי היה מונח הספר המסתורי.. כמה בנות קראו קצת בספר ומראות חרדה הופיעו על פניהן.. החלטתי לבדוק מה העניין. עיינתי בו מעט והשתעשעתי מאוד.. בחלקו הראשון מסופר על אופיים וחייהם של אנשים על פי מזלם. עכשיו אתן לכם דוגמא קטנה מהכתוב על מזל הסרטן (לא מכוון לאף אחד מכם.. אמממ.. חחח.. ומי שלא רוצה לקבל "עין הרע" או אמונות דומות לזה, אני אומרת מעכשיו שלא יקרא.. מבין המזלות האחרות שקראתי, זהו אחד מהפחות מזעזעים... ). "זכר מראה דמותו - גופו עבה, פניו שמנות. הוא שעיר... עיניו אינן שוות בגודלן. ראשו עגול, מצחו רחב... יש לו סימן (לידה או אחר) על ירכיו. טבעו, מנהגו ומידותיו - ...הוא גובר בכוחו על כל מכשול העומד בדרכו. הוא קמצן, חכם ונבון. אנשים שומעים לעצותיו... יש לו אופי כריזמטי שמושך אליו את הבריות והוא נוהג לשלוט בהם. הוא מזיק לאנשים בכוח דיבורו. הוא בעל מחשבות רעות ורוצה לבצע עבירות, אבל אינו מקייםאת דבריו... הוא אוהב נשים, קצר רוח, אינו מיושב... הוא סובל סבל רב בעבור מה שעושים לו אנשים... יש לו משיכה למעשי שטות ומעשים פוחזים... הצפוי לו בחיים - הוא יהיה אדם המרבה בשיטוטים בערים ובארצות זרות. הוא יתחבר עם אנשים רעים ויבוא איתם לידי מחלוקת וריבים, שיגרמו לו הפסדים... הוא יהיה ביחסים רעים עם שכנו, וישנא אותו תקופה ארוכה... תהיה לו תקופה בחייו שיצא לו שם רע, והוא יטה להתפרץ על בני ביתו בפרצי זעם. בתקופת חייו האחרונה יהיה האדם עני ובניו ימרו את פניו וימרדו בו. אישה וילדים - יהיו לו שתי נשים... יתכן גם שלוש. כולן תהיינה בתולות. הוא לא יזכה לחיי נישואים מאושרים באף אחד מנישואיו... בריאות - עליו לשמור על עצמו, ובעיקר על ידיו, שכן הן עלולות להינזק מחיות, או מאש, או מכלי זין, או ממים חמים. הוא יסבול מחולי שמקורו בחזה, ממחלות הקשורות בטחול ובריאות... במשך השנים יתווספו לו סימנים בכתף ובבטן. מותו יגרם בשל נשים, או בשל מחלה הנישאת באוויר..." אוקיי אני הורדתי את הדברים שלדעתי לא כדאי שמישהו בעל מזל סרטן יקרא.. בכל מקרה אני לא מאמינה בדברים כאלו, חלק מהדברים נכונים לגבי ידידי אשר מזלו סרטן.. עכשיו רציתי לשאול מי מכם מאמין בזה ומי רוצה שאכתוב כמה מילים מהספר על מזלו
ואם מישהו כאן מזלו סרטן והוא קרא את זה בבקשה תעדכננו אם יש דבר אמת בחתיכת טקסט הזאת. ביי לכם, המשך יום טוב. נ.ב: עשיתי היום מתכונת במתמטיקה 4 יחידות
... מקווה שהקמע שאני וחברתי הכנו עזר במשהו.. אם לא.. לא נורא :) הלך לי בסדר... אחלו לי הצלחה בציון חיחיחי.. מקסימום אהיה כמוך דורסנית :) אם לא אסיים את הבגרות הזאת בשלום חיחיחי.. חפיף.. ביייי

סויה 1

New member
שלום איל 512

למרות שאינני מאמינה גדולה באסטרולוגיה,אני סקרנית לשמוע מה כתוב ב-"ספר המיסתורין" על המזל - ט ל ה(לאישה) תודה.

איל512

New member
היי סויוש ../images/Emo25.gif

תשמעי עכשיו קראתי את זה.. זה מתחיל ממש נחמד אבל אחר כך באים המון מחלות... את בטוחה שאת רוצה שאכתוב כאן? שוב, אני לא מאמינה בזה.. לא הגיוני שכמעט בכל מזל שם רושמים שהמוות הוא בגיל כל כך צעיר.. יכול להיות שהספר פשוט כתוב נכון לתקופת התנ"ך או תקופה אחרת שלא היו תרופות למחלות שונות.. אז לכתוב לך?

סויה 1

New member
היי אילנוש.....

למה לא ? אלא אם כן כתוב שם שאתפגר בקרוב בייסורים קשים ...אז אולי כדאי לחסוך לפורום את יסורי הגסיסה שלי...חוץ מזה בבקשה אשמח מאוד.

איל512

New member
טוב מאמי את ביקשת

"אישה שנולדה בניסן (טלה) היא יפת תואה וטובת מראה, פיה ומצחה רחבים. גבותיה - עבות. (בונא.. אם זה מה שנקרא יפה בשבילם... חחחח מעניין מה זה מכוער.. ) שיערה יפה. יש לה סימן בראשה או בפניה, או בבטנה. קומתה - נאה. דיבורה - יפה. היא אישה שמחה, בעלת קול נעים לאוזן. הבריות מחבבים אותה, למרות שבטבעה היא איננה ישרה, ולא נוהגת לקיים הבטחותיה. היא רעיה מסורת, עוזרת לבעלה, אוהבת אותו ועושה כל דבר מלאכה ברצון. היא עתידה לבגוד בבעלה ולאהוב איש אחר. היא תביא את נישואיה לידי משבר. היא כמעט תתגרש, אך לבסוף לא תעשה זאת ותשאר נשואה לבעלה. המשבר הזה יגרום לכך שיצא לה שם רע בין הבריות. היא תתקשה ללדת. היא תסבול בחייה מחוליים רבים, במפרקים, בראש, בעיניים, באוזניים, בצוואר ובצד. היא תחלה בגיל שלוש, בגיל שבע, בגיל תשע ובגיל 27. אם תבריא, תחיה עד גיל 66. סיבת מותה תהיה חולי של המרה, או עיוורון. יתכן, כי תמות מרוב כאבים."

איל512

New member
אצלי כתוב משהו הרבה יותר גרוע.... חחחחחח

2 הבעלים שלי לא יאהבו אותי, תמיד יחשדו בי שעשיתי מעשה זימה, בני אדם לא יאהבו אותה, בלילות היא תסבול ממזיקים ושדים, תמות בגיל 37 בלבד. בררררררררררר איזה פחדדד הא?... חחח ספר דפוק..

SINFULLY SEXY

New member
תיתבגרי מאמי תיתבגרי....../images/Emo91.gif

ליכלכת חופשי על הליידי - אולי תישאלי את החברה החדשה שלך סויה על שיחה מעניינת שהייתה לה בערב יום העצמאות
תיתפלאי אבל היא יכולה לספר לך על מי היו אצל הקדוש-אפילו יצא לה לדבר איתם
וכדאי שתעשי את זה בפרטי מותק-עשית מספיק צחוק מעצמך לערב אחד
אני מיצטערת שאני כותבת לך את זה כאן-אבל אני קולטת יופי את הקטע שלך נגד הליידי-תיתבגרי מתוקה- אין מה לעשות-אל תאשימי בתככים ומזימות ביגלל שככה יהיה לך יותר מעניין בחיים
ואל תעני לי בפורום - תיפני לסויוש שלך במסר פרטי-כדאי לך
ליכלכת חופשי על מזל סרטן - עכשיו אני ינסה לתקן קצת את התמונה המעוותת שציירת להם כאן - אם ככה את כותבת על מישהו שאת קוראת לו ידיד לא הייתי רוצה ליקרוא מה את תיכתבי על אוייבים
לא רק לך יש ספרים על מזלות ואסטרולוגיה - כל אחת מאיתנו הייתה פעם בת טיפש עשרה- לא רק את עוברת את הגיל הזה-ולכולנו נישארו ספרים מהימים ההם-ליכבודך חפרתי ספר שלא פתחתי כבר המון שנים-אני בטוחה שלעוד כמה בפורום יש אותו-אני מיתכוונת לספר -סימני שמש-שכתבה לינדה גודמן ושנחשב לספר הכי טוב על אסטרולוגיה-אני לא רוצה להיסתבך עם זכויות יוצרים,אז אני ישנה טיפה את הניסוחים אבל אני ינסה לישמור על העיקרון הכללי של רוח הדברים. מזל סרטן בני מזל סרטן מושפעים ממחזוריות הירח-הם הרבה פעמים מרכז החבורה ביגלל האופי הסוחף שלהם-יש להם חוש הומור מפותח ומטורף-ההומור שלהם עמוק ואף פעם לא רדוד-חברים נאמנים ושומרי סוד שתמיד שומרים לעצמם את ששמעו מחברים ולעולם לא ירכלו או יעשו שימוש לרעה בדברים שחברים שלהם היתיעצו איתם עליהם-אדיבים,נדיבים לחברים-אנשי מישפחה ואנשי בית-לא נוקמנים מטיבעם-לא שוכחים לעולם-עדינים-יותר רגישים ופגיעים מימה שהם נותנים לאחרים ליראות עליהם-מיתחשבים-אספני עתיקות כפייתיים-תמיד נישענים על העבר וחיים אותו שוב ושוב-נוטים למצבי רוח עצובים-ניפגעים בקלות-לא נוטשים לעולם חברים או בני מישפחה במצוקה-כשרע להם הם נוטים להיסתגר ולהיתרחק מהעולם-בעלי דימיון פורה ביותר-מתכננים תמיד לטווח רחוק-לא מיתיאשים בקלות-וכשפוגעים בהם הם מנתקים קשר לתמיד ולא בוטחים שוב במי שפגע בהם-הורים נהדרים שיקריבו את הכל בישביל הילדים שלהם-יצירתיים מאוד ומפנקים נורא את מי שהם אוהבים. אישים מפורסמים בני מזל סרטן לואי ארמסטרונג מארק שאגאל ארנסט המינגווי ג'ון ונלסון רוקפלר [מיליונרים מאמי-לא בידיוק מתו עניים ] אינגמאר ברגמן ז'אן קוקטו המלך הנרי השמיני רינגו סטאר [מהחיפושיות מאמי,אני יודעת שמי שגדלה על כוכב נולד לא מכירה אותם] יוליוס קיסר רמברנט מרסל פרוסט איזק שטרן תעשי טובה ותחזירי את הספר הדפוק שלקחת לסיפריה של הבצפר-כדאי מאמי
תישתדלי קצת להיזהר עם השטויות שאת כותבת-ליום אחד עשית כבר מספיק צחוק מעצמך-לכי לישון-יותר טוב

איל512

New member
אז היתה לך אי הבנה

הכוונה שלי היא ממש לא היתה ללכלך על מישהו\מישהי. בסך הכל רציתי לשמוע את דעתכם על הספר הדפוק הזה.. אני מודה שהוא דפוק.. לא אמרתי שאני מאמינה למשהו ממה שכתוב שם.. מצטערת עם פגעתי. את ממש ממש לא הבנת נכון את הקטע על "הליידי". לא ליכלכתי עליה, ואם ככה הבנת אז אסביר לך בהרחבה יותר בהודעה פרטית. בקיצור.. כל הקטע שלי בהודעה הזאת היתה לראות אם מישהו אכן מסכים עם הכתוב בספר הזה או לא.. זהו.. לדעתי זוהי מטרת פורום. מצטערת שוב מראש אם מישהו לקח כאן משהו שנכתב ע"י בצורה לא נכונה. ביי לכולם, לילה טוב.

TAINTED SAINT

New member
אסטרולגיה,כוכבים,ופעמיים צ'יפס ../images/Emo92.gif

אסטרולוגיה אצלי תמיד התחברה לדודתי שכל חייה עקבה אחרי התחזית השבועית שלה בנאמנות חסרת פשרות,פעמיים התחזית יעצה לה לקנות כרטיסי הגרלה,היא אמנם לא זכתה בכלום,אך בפעם השנייה נקעה רגל על המדרגות הרטובות בדרכה חזרה מדוכן הפיס... גם בשבוע שחזו לה "בשורות משמחות מעבר לים או נסיעה קרובה לחו"ל" לא קרה דבר,חוץ מהפיגוע בבניני התאומים,וקשה לי להניח שלכך התכוונה התחזית... לי אישית נבאו פעם שאפגוש את אהבת חיי באותו שבוע,ואכן קבלתי מתנה חולדה לבנה שהאכלתי לאחד הנחשים אצלי... הדבר היחיד שהתממש בכל התחזיות שלי היה כשכתבו "חג הפורים יעבור עלייך בצורה משעממת למדי...",מה שנכון,נכון,מסרתי עדות עד ארבע בבוקר בתחנת משטרה.... TAINTED SAINT

../images/Emo6.gif הזכרת לי את התחזיות בעיתון ימים

תמיד הפחיד אותי התחזית לגבי הירח המלא. אולי אפשר להרחיב בנושא אם לא דוסקס עדיין.

TAINTED SAINT

New member
מבטיח להתיחס לנושא מאוחר יותר ../images/Emo9.gif

נגמר לי הזמן לכרגע,על הקפה ויתרתי כבר,אני יוצא לסיגריה חפוזה,שני שלוקים של קולה שנפחה את כל הגזים שלה,ונעלמתי. TAINTED SAINT

ראשית בהצלחה בציון

שנית, מה שכתבת הוא כללי מידי ועל מנת לדייק דרוש שם, תאריך לידה וכד'. דבר נוסף, אני קצת חוששת מהמילה קבלה ותמיד חשבתי שרק הרבנים מתעסקים בזה, אולי מפני שמדובר בעצם בתורה.

TAINTED SAINT

New member
ההנחה שרק רבנים מתעסקים בקבלה מוטעית../images/Emo52.gif

אינני מוסמך כרב,ולמרות זאת עסקתי בקבלה במשך עשרה חודשים
ולא סתם,עסקתי בקבלה על בסיס יום יומי,בין שמונה לשש עשרה שעות ביום [משמרות כפולות],ועוד המון שעות נוספות בסופי שבוע
[עבדתי בקבלה ובאבטחה במעונות סטודנטים...המון רוחניות...המון דעות מענינות...אין-סוף הרפתקאות...המון הדדיות...לתת-לקבל...המון סיפוק מהעבודה...ואז אשתי ילדה,תם החוזה האישי,והתחלתי פרק חדש בחיים-להיות אבא...] TAINTED SAINT
[אוי,רסקול,תזכיר לי לספר לך פעם על אלכס...ואני חשבתי שרק
נוהרות אחרי...]

אני חושב שצריך לתת לו את פרס ישראל ../images/Emo106.gif

אי-צדק משווע עשו לו בזה שלא העניקו לו את הפרס !!!!!!! הבנאדם ממש "הנותן הידוע" !!!! נותן בגלוי ונותן בסתר-נותן על מנת לתת ולא מצפה למאומה בתמורה !!!!!!!!!!!!! הממשלה שלנו צריכה ללמוד ממנו איך לתת ולא לקחת-ביכלל-הייתי ממנה אותו לתפקיד "השר לעינייני נתינה"-הבנאדם מדבר כמה שפות-היה יכול לינסוע ולתת בכל העולם-לתיפארת מדינת ישראל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין צדק במדינה הזאת-אין !!!!!!! כולם רק רוצים לקחת-עד שיש אחד שנותן-מיתעלמים מתרומתו ומעמידתו הזקופה והאיתנה !!!!!!! עוד חזון למועד-כל הנותן בנפש אחת-כאילו נתן בעולם שלם !!!!!!!!!!! רק אל תיתן בכאלו שמעיר האורות והחטאים בני-ברק !!!! את הדם ישתו לך עם קשית-אלו מה שתיתן לא מספיק להן !!!!!!

לך מפחידני מזה מתאים המישפט ../images/Emo8.gif../images/Emo141.gif

כל הנותן בכיבשה אחת-כאילו נתן בעדר שלם
קח את זה בקלות נשמה-אני כולה מיתבדחת איתך-אבל עכשיו בלי צחוק-מימתי שמיקי ביקרה אצלך היא נעלמה לנו מהפורום-אולי תיתן לה ליכתוב ליפעמים
ביייי

איל512

New member
קשת - אישה

התחלתי לכתוב אבל מצטערת, הגעתי להחלטה שאני לא כותבת כאן יותר על הספר הזה.. שלא יחשבו באמת שאני מנסה לגרום רע למישהו.. בקיצור במזל קשת לא כתוב אפילו משהו אחד שהוא עוד נחמד.. אז אני מעדיפה שלא..

למעלה