אסטרולוגיה סינית: מה שנת הלידה אומרת עליכם?

רותי 11

New member
אסטרולוגיה סינית: מה שנת הלידה אומרת עליכם?

לי יצא שנת הנמר (טיגריס)
שנים: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

באנשי הטיגריס יש אינדיווידואליות, מקוריות, תעוזה ואופטימיות. הם דינמיים ואינטנסיביים, בעלי כושר אלתור, תושייה, דמיון ויצירתיות. הכריזמה, החוסן הנפשי והעצמאות שלהם הופכים אותם למנהיגים מלידה ולמנהלים מוכשרים. הם מוכנים לעבודה קשה, אך זקוקים לחופש פעולה מוחלט. הם אוהבים אתגרים, אינם נרתעים מקשיים ולוקחים סיכונים. חשוב להם האופן שבו הם נתפסים בעיני אחרים. בני מזל זה טובי לב ונדיבים. הם ניחנים בסקרנות, בדבקות במטרה ובמשיכה לשונה ונרתעים מהשגרה. לא פעם הם מעוררים אנטגוניזם אצל הסובבים אותם. יש בהם יסוד יאנג בולט וזכרים יהיו גבריים מאוד בחזות החיצונית שלהם. הם רומנטיים (ואפילו רכושניים וטריטוריאליים מבחינה רומנטית), יודעים לפנק, רגישים ואמוציונלים. כיוון שהם מתקשים להיות עם עצמם, הם יעדיפו חיי חברה ובילויים.
הפן המעכב: בני המזל כוחניים, כפייתיים, אימפולסיביים, חסרי יציבות וילדותיים. אם מנסים לרסן אותם הם הופכים לעצבניים ולקשים. לעתים הם מנצלים חולשה של אחרים.
חברים הרמוניים: חזיר, כלב וסוס.
יחסים דיסהרמוניים: קוף ונחש.[URL]http://www.mako.co.il/spirituality-newage/astrology-numerology/Article-43385602f397e31006.htm[/URL]

לא מתחברת לאסטרולוגיה סינית אבל

יש כמה אנשים שזה כן התלבש עליהם טוב שהכרתי. אני שור בכל אופן אבל מתחברת יותר למזל האסטרולוגי המערבי-סרטן

pynokyo

New member
אני שנת כבשה, חלק קולע הרוב פחות

איך אפשר לייחס תכונות אופי על פי שנה?
כל אדם מורכב מהרבה אלמנטים, להסתמך רק על שנה זה לא רציני.

elar84

New member
שלי יצא

וזה פשוט ממש מדויק!
חולדה
שנים: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
החולדה פותחת את גלגל המזלות הסיני. אנשי החולדה אוהבים להיות בתנועה פיזית ומנטלית. הם סתגלנים, גמישים, שאפתנים, אינטואיטיביים, אינטליגנטים ומהירי מחשבה. הם ניחנים בכוח הישרדות, בתושייה, בחושים מחודדים, באינסטינקטים טובים ובכושר אלתור, אוהבים אתגרים ונמשכים לחשאיות ולמסתורין. בזכות כוח הרצון, הנחישות וההתמדה המאפיינים אותם הם מתגברים המכשולים בדרכם. הם מעמיקים, סקרנים ואוהבים לגלות מקומות חדשים. החברותיות והקסם האישי שלהם גורם לאנשים לבקש את קרבתם והם נהנים מכך, אך הם גם אוהבים להיות עם עצמם.
בני המזל גלויי לב, רגישים, סקסיים, רומנטיים ומלאי תשוקות, אך מרגע שאיבדו עניין במישהו או במשהו הם עוברים הלאה. למשפחתם, לעומת זאת, הם מסורים. בענייני כסף הם חסכניים יתר על המידה בזבזניים בצורה מופרזת. אנשי החולדה מגיעים להצלחה בשנים המאוחרות של חייהם.
הפן המעכב: בני מזל זה סובלים מחרדות ומנטייה לדיכאונות. הם מתבודדים, מופנמים ומתקשים לבטא רגשות. הם עלולים להיות שטחיים, חסרי סבלנות, קצרי רוח וחשדניים ולקחת סיכונים מיותרים.
חברים הרמוניים: חזיר, שור, קוף ודרקון.
יחסים דיסהרמוניים: סוס, כבשה, תרנגול וארנבת.

למעלה