אסטרולוגיה

karenbs

New member
אסטרולוגיה

הי אסטרולוג יקר שמי קארן בן שלוש ,שמי המקורי הוא קרן ושיניתי אותו לפי רצוני חיי מאז ומתמיד רצופים קשיים רבים,אכזבות בלתי צפיות וכשלונות אני בחורה שנראית טוב ועם הרבה שכל לא מגיע להצלחה לדעתי זה משהו שקשור שמזלי אני מזל דלי 24/01/78 אני בת 23 פלוס ועדיין אין לי עבודה קבועה לא טיילתי בעולם וגם אין לי חבר לטווחים ארוכים לדוגמא לפני כחודש וחצי נתנו לי במתנה חוט אדום אני לא ממש מאמינה אבל שמתי אותו על היד ומאז שגזרתי אותו הכל נעלם היתה לי הצלחה בלימודים,היה לי חבר שאהבתי והוא אותי מאוד מאוד והיתה לי עבודה חדשה והייתי מאוד אופטימית לגביה מאז אותו רגע שגזרתי את ``מזלי`` נגוזו כל תקוותי עכשיו אני ממש מיואשת אני מקווה שתעזור לי להתראות ותודה מראש

לקרן

יש הרבה מאוד אנשים צעירים בני 23 פלוס שאין להם עבודה קבועה, שלא טיילו בעולם, וגם אין להם חבר `לטווחים ארוכים`. העניין הוא שהם.. לא עושים מזה עניין, אלא מבינים שלכל אדם יש קצב משלו, ואת היכולת שלו ללמוד ולצמוח בקצב הזה. מה שכן, אמונות תפלות מהסוג של החוט האדום הזה, בהחלט לא מוסיפות לך בריאות, ואם אכן תאמיני שגזירת חוט אדום כזה אכן `תגזור את מזלך`, מן הסתם זה מה שיקרה. מזל וגורל הם שני דברים שנמצאים בידינו, ולא חוטים שגוזרים. כוכב נפטון גומר עוד מעט להיות בקרבת זוית לשמש שלך, ואני מאמין שמאז דברים ישתנו - אם אכן תסכימי גם לגדול בהתאם, ולהבין שאת יכולה באותה מידה לקנות חוט אדום חדש דנדש, להצמיד מחדש לידך, ולהחליט שהנה הכל חוזר ואת שוב אופטימית.. מה דעתך ?

קרן חביבתי...

אני אתן לך עוד טיפ אחד קטן. אני לא יודע למה שינית את השם - אבל קרן בנומרולוגיה שווה 8, שהוא מספר של כשלונות, וחיים קשים. קארן = 9, והוא הרבה יותר ממוזל. תראי.. כמובן שזה תלוי ב- 1000 גורמים אחרים כמו תאריך לידה ושם משפחה, ואפילו שם ההורים. אבל לפי דעתי קארן טוב יותר מקרן (גם בגלל שה-א` נעמדת בין ה-ק וה- ר, ומונעת מהם ליצור את המילה ``קר``, שהיא מילה של שאול). תראי, באמת שאני לא ממליץ לך לשנות כרגע... אבל אם תתני לי שם משפחה... אשמח לעזור לך ;-)

למעלה