אסטרונאוטים מדברים על עבמים

אריק67

New member
אסטרונאוטים מדברים על עבמים

שימו לב מה קורה לאסטרונאוטית בגלל מפגש עם חייזרים כאן

אני חייב לציין שהבנתי מילה במילה

א. היא לא דיברה ולא הוציאה מילה על חוצנים ב. כל הכתבה חוץ ממה שהיא מדברת בספרדית

אם תוכל להביא עוד מידע על האסטרונאוטית הזאת

ומה היא ניסתה להגיד, זה יהיה טוב..

משימת - ס.ט.ס 115

סטפנישין פיפר, לא הצליחה להוציא הודעה, בדבר ההתקלות בחלל החיצון, וזה מוזכר שברגע שניסתה לומר על הנושא, נתקעה ובנסיון הבא נתקעה שוב ואולצה לרדת מהועידה (מסיבת עיתונאים). לא ברור מה עם שאר הצוות, עם זאת מתברר שבזמן השידור היה נסיון שבוא נדרש הצוות להגדיל את הספק החשמל, ואז הם נתקלו בעצם הלא מזוהה ששכנה בקירבתם, באותו הרגע גם השידור הופסק פתאום לכמה דקות. ברגע שהחלה לדבר על הנושא, לא החזיקה מעמד ולא הצליחה להחזיק את עצמה, והיא סובלת מלחץ וטראומה.

לא הבנתי, אתה מדבר אליי?

ואם כן מאיפה הבאת את המידע הזה ומז"א הם נתקלו באמצע המסיבת עיתונאים בעב"מ? באולפן ?

היא כנראה קרסה תחת הלחץ הנפשי שהיתה בו.

זאת טענת הדובר בסרטון. עב"מ לא יכול להגיע לאולפן (הוא קטן מידי
) עב"מ הוא ההעצם בעזרתו הם משתמשים לנוע ממקום למקום, בדיוק כפי שאנחנו משתמשים במסוקים, מטוסים או אוטובוסים. וההודעה היתה מופנת לכולם

אין גבול למה שאנשים מסוגלים להמציא

להתמוטטות שלה לא היתה כל סיבה נפשית וכמובן שאין שום קשר לחוצנים. היא התמוטטה מחולשה שנבעה משהות ממושכת בחלל, לא פחות ולא יותר.

איך=אך.

עם זאת אשמח -אם תפנה ותראה היכן מוסבר שהאסטרונאוט צריך לנוח לאחר שהות ממושכת בחלל. ועם זאת תראה לנו דוגמאות למקרים דומים בהם אסטרונאוטים חוו מקרים דומים בהם הם רעדו באופן דומה לחלוטין ומאותם סיבות שאותם הזכרת.

apache64a

New member
אה..חלופי אתה מומחה לרעידות?

תפסיק להיות מגמתי. רעידות יכולות להיות להעיד על הרבה דברים נפשיים ופיזיים בלי שום קשר ספציפי לעבמי"ם! ואם מישהו רועד ומתמוטט כשהוא רואה את מי שרצח את אביו או אם מישהי רואה מישהו שפגע בה או אם מישהו רואה/מדמיין מישהו שמת?! אתה תוכל להגיד בדיוק מה הרעידה מעידה? אתה צודק היא רעדה 4 רעידות ועוד אחת קטנה לפני שהיא התמוטטה אז בטוח שראתה עבמי"ם. אם היא הייתה רועדת 3 פעמים ועוד מעוותת את העין פעמיים אז זה היה סימן שהיא רעדה בגלל שראתה בדיוק לפני שעה את "פעילות על טבעית 2" (כדאי לראות? יש לי אותו..איך הוא לעומת הראשון?).

ממתי בדיוק יש אדם שהוא "מומחה לרעידות"?../images/Emo6.gif

ובנוסף אתה לא בדיוק ברור .. האם אתה מציין שאכן היה שם עב"מ והאסטרונאוטים אכן ראו? או שלפי הבנתך לא.. ובנוגע ל2 משפטים האחרונים שלך, הם די מצחיקים האמת.. אבל אני מניח שאתה לא תדע, כך שזה לא רלוונטי

למעלה