אסטרו, הנה הנושא האהוב עליך: רוסי מחפש אהבה

אסטרו, הנה הנושא האהוב עליך: רוסי מחפש אהבה

"יעלי הייתה מהות הכול - האהבה הגדולה לה חיכיתי כל חיי, הנוגדן לשנאה העצמית. היא הייתה האהבה הישראלית עליה חלמתי מילדותי. אילו רק תתאהב בי, אילו רק תראה בי את הישראלי שטיפחתי כל השנים, אוכל להשלים את המהפך ואהיה מאושר"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4789529,00.html

lEchoesl

New member
שאני אבין משהו...... הוא דחה שתי בחורות שרצו אותו כי הוא מלא

בשנאה עצמית ובשירותו הצבאי הוא נזכר שיש מצב שהוא ימות בלי לדעת אישה? מי בדיוק אשם בזה?
מעניין מה הוא ירשום בפרק ב...... שלום קוראים לי מקס ואף בחורה לא שמה עליי בתקופת האוניברסיטה? הינה דוגמא טובה לחוק הבומרנג. בזמנו הוא דחה שתי בחורות ואז פתאום כשיעלי מנפנף אותו הוא חושב שזה לא הוגן ומרגיש רע לגבי זה?

Astroo

New member
לדעתך הוא חייב לקפוץ על כל בחורה

שמגלה בו עניין?

lEchoesl

New member
לא אמרתי כזה דבר. הוא בעצמו מודה שהבחורות היו יפות וקיבלו את

מה שהוא כפי שהוא. הרעיון הוא אחר, הוא פוסל אותן כי הן משלו והוא בכלל לא פוזל לכיוון משלו גם אם הן יהיו הכי יפות הכי חכמות הכי מקסימות שבעולם. גם אם זו תהיה אשת חלומותיו. אבל לבחורה כזאת אין בכלל סיכוי כי בחורת חלומותיו היא צברית בכול מקרה. הוא מחפש רק אחת כזאת ועיוור לבנות שכן רוצות אותו ואפילו שולחות לו הודעות! מה המסקנה? שמקס לא שוקל לצאת עם בחורה "רוסיה" כמו שצברית לא שוקלת לצאת עם בחור "רוסי". מבחינתו אין מצב. וזה באמת מעניין למה הוא רווק [ממה שהבנתי] בגיל 32 למרות שהוא נראה בסדר בסך הכול. בעוד כמה שנים אם הוא לא ימצא מישהי הוא יתחיל להאשים את כול הנשים שבעולם. ואני שואלת מי אשם? ברור שהתשובה ברורה. פשוט לא נוח להודות.

קורות החיים שלו לא מנבאים טובות

"מקס פריידין, בן 32 מרמת גן, סופר ותסריטאי, עובד כדייל אוויר באל-על". כאילו דה, גבר בן 32 מתפרנס מעבודה המיועדת לבני 20+ וככל הנראה חושב את עצמו למועמד לפרס נובל לספרות.

Astroo

New member
כל הכבוד לו שהוא לא נכנע לבינוניות

ושואף להגשים את החלום שלו.

הבעיה היא שלא כל אחת מתה להתחתן עם דייל חולמני

אין שום בעיה בלהגשים חלומות בערב, אחרי עבודה במקום המאפשר התקדמות מקצועית מובטחת.

Astroo

New member
הוא מדבר על אהבת הנעורים שלא היתה לו

מקס הוא רומנטיקן ולא אדם ציני וחומרני כמוך. ואני מאוד מזדהה אתו. כן, אחרי שהתחלתי להתפרנס יפה ולנהוג ברכב חדש, פתאום הופיעו "גדודים של בחורות" כהגדרתך שהיו מוכנות לתת לי. אבל זה לא מפצה על הנעורים האבודים.

אפשר להיות רומנטיקן ולהשכיב בחורות

אגב, יש לי חשש כבד שמקס הוא לא מסוג הרומנטיקנים ששרים רומנסות ומפזרים פרחים בכניסה לבית של האחת והיחידה. הוא גם לא מסוג הרומנטיקנים שמארגנים לחברה מסיבת הפתעה/טיול קסום/שני כרטיסים להופעה נחשבת וכיו"ב. הוא נראה סתם ילד נצחי שסמוך ובטוח כי בחורות צריכות לעוט עליו אך ורק בגלל העיניים היפות שלו והלב הרחב.

או קיי, בוא וניקח את הרומנטיקה הקלאסית

לכתוב שיר אהבה לבחורה - הולך? אני בספק אם מקס הסופר המהולל יודע לעשות זאת.

שוב, הכול הוא עניין של ביטחון אישי וכישורים נלווים

הדוד שלי ז"ל היה נמוך, שמנמן וקירח. אלא מה, הוא תמיד היה המצחיקול שבחבורה, אהב ספורט אתגרי, השתתף בתחרויות צילום, שיחק דמקה בצורה מקצועית וגם התחבב על כל מיני ידוענים ששרצו אצלו בבית, כולל על יוסיף קובזון הידוע לשמצה. התוצאה: הדוד היה נשוי פעמיים לנשים שהיו גבוהות ממנו בחצי ראש - עד ראש

lEchoesl

New member
אהבת נעורים שלא הייתה לו באשמתו! היו לו מספר הזדמנויות לממש

את אהבת הנעורים שלו והוא סירב. זה לא סיפור על בחור דחוי טוטלית שאף אחת לא פוזלת לכיוונו. זה לא סיפור על בחור שהייתה לו סיבה אמיתית לחשוב שימות לפני שתהיה לו חברה ראשונה. אבל מצידו זה כן הסיפור.
הוא פסל בחורה בגלל שהיא הייתה רוסיה מדי בשבילו, אבל בעצם היא הייתה בדיוק כמוהו!

lEchoesl

New member
הוא דיבר גם על ילדה בלונדינית עם משקפיים שלמדה איתו בתיכון

lEchoesl

New member
נכון. ותנחש למה? מאותה הסיבה שלא היה לו כלום עם הבחורה

השנייה.

למעלה