אסטרטגיה למשחק באינטרנט

yechielz

New member
אסטרטגיה למשחק באינטרנט

שמתי לב שדברים שבד"כ עובדים לי במשחק רגיל לא עובדים לי באינטרנט . במיוחד לא בלימיטים של מיקרו (סנט שתיים . שתיים חמש ). אני לא בטוח איך לשחק . שווה בכלל להעלות ידיים טובות ? תמיד יהיה טמבל עם 45 שיכנס .אולי בגלל שהבליינד נמוך לנסות לראות כמה שיותר פלופים? , או פשוט לצלוע לפלופ רק עם ידיים טובות ומעלה ולעשות פולד בידיים בינוניות ומטה ? בקיצור . לא ברור לי איך עדיף לשחק .אשמח לשמוע המלצות

Kgt1

New member
באופן כללי לדעתי במיקרו סטייקס הכי טוב לשבת

בדיפ סטאק ולשחק טייט אגרסיב... לחכות לידיים הטובות, ולנסות לתפוס את כל הערימות של אנשים בניגוד ל"קצת בכל פעם".

shaywh

New member
תמיד שווה להעלות ידיים טובות

אבל אין טעם להתבדל לגמרי משאר השחקנים שם. למשל, אם אני יורד מסיבה כזאת או אחרת לרמה הזאת ומקבל UTG איזה סודט קונקטד חביב. בשולחן רגיל (של 9) זה פולד 95% מהזמן אבל כאן אפשר לנצל את חוסר היכולת של השחקנים לגבות ממך מחירים או להבין מה טווח הידיים שלך ולצלוע בכיף. יש שם הרבה אנשים שמשלמים עם ידיים לא טובות או שנגררים עד לריבר כדי לראות עם ה45 חמש שלהם שפגע ב4 ישתפר למשהו יותר טוב. אבל אני בכל זאת אסייג כי פיסת חוכמה קטנה שקראתי לא מזמן אומרת- הרעיון הוא לא לקבל יחס משתלם על הידיים שלך אלא לגרום לאחרים לשלם מחירים לא משתלמים על שלהם. במקור דיברו על טורנירים אבל נראה לי שזה עיקר הרעיון גם במיקרו סטייקס.

Harleydude

New member
אממ

באתי לכתוב לך תגובה אבל אז נזכרתי שב: www.twoplustwo.com אם אתה הולך לפורום של המיקרו סטייקס פול רינג(שולחן מלא) יש שם איזה תרד שמרכז לינקים לדיונים מפורסמים ויש שם מדריך לאיך לנצח את המיקרוז (0.01-0.02 עד ל 0.10-0.25) שהוא פשוט זהב טהור. תחפש קצת ואם אתה לא מצליח למצוא אז שלח הודעה אני אחפש לך את זה.

דם הבן

New member
יש המון מדריכים

אני באופן אישי קורא עכשיו את הספר של הארינגטון. הבעיה עם מדריכים וספרים, ובכלל טקטיקות, שהן טובות מאד כל עוד אתה שומר על משמעת עצמית. דווקא בתחום הזה אין יותר מדי הסברים, בדרך כלל כתוב עם כמה סימני קריאה לשמור על האסטרטגיה הזו (או אחרת) ולא לעשות שטויות משעמום. למה אתה חושב שבמדריך הזה ספציפית כל מילה זהב? זה לא מדריך מדהים בעיני, די בסיסי. לא מביא איזה טריק מדהים, פשוט יוצא מנקודת הנחה שכולם במיקרו סטייקס דגיגים, ומסביר מה צריך לעשות בהתאם.

Harleydude

New member
המדריך הזה מצוין בגלל הפשטות שלו

אם אתה עוקב אחריו ושומר על משמעת (שזה דבר מאוד חשוב בפוקר בכל רמה שתשחק בה) אתה תעשה כסף. פשוט מאוד. הוא לא מדהים כי הוא לא צריך להיות מדהים, אתה לא צריך שום דבר מדהים לרמות האלה, אתה צריך ללמוד לשחק את הVALUE GAME, ולשמור עליו. אני קורא עכשיו את סקלנסקי, ויש הרבה דברים שאתה תקרא ותלמד שפשוט לא יעבדו במיקרוז, המדריך הנ''ל מסכם גיים מסוים שהוא פשוט אופטימלי לרמות האלה.

למעלה