אסטרטגיה שולטת?

שמשון7

New member
אסטרטגיה שולטת?

שלום, אני משחק בטורנירים של SNG בפול טילט, 9 שחקנים כ"א מתחיל עם 1500 צ'יפים. מדי פעם אני בשלב מוקדם של הטורנירים צ'יפ לידר עם בערך 4000 צ'יפים עוד לפני שמישהו עף, ובסופו של דבר אני לא מגיע לשלושה האחרונים. (בליינדים עולים כל 3 דקות) האם לדעתכם נכון כמעט לא לשחק ולחכות שייצאו אנשים? יש הצעות אחרות? 4000 צ'יפים הם כמעט 30% מהכל. תודה לעונים

Elad Almighty

New member
קודם כל, עדיף שלא תשחק בטורבו sng

בגלל שהבליינדים עולים מהר האלמנט של המזל משחק תפקיד גדול מדי ביחס לכישרון. ובאופן כללי, בשלבים הראשונים של sng כשהבליינדים נמוכים אתה צריך לשחק טייט ולהשתדל לא להיות מעורב בקופות גדולות. זה יותר משתלם בטווח הארוך. עצה שלי, קרא את sng strategy של קולין מושמן. אחלה ספר.

Elad Almighty

New member
פחות או יותר אותו דבר

לא להתפרע, לא להשתתף ביותר מדי קופות גדולות. אולי אתה יכול להיכנס יותר לידיים שיכולות להתפתח למפלצות (סוטד קונקטורס וכאלה). אל תתפתה לגנוב בליינדים (שנמוכים ממילא) ולבלף עם כלום ביד. פשוט חכה בסבלנות עד שאנשים יתחילו לעוף.

darkAI

New member
הבעיה בטורנירי טורבו לשחקנים טובים

שאתה מוצא את עצמך במצב שאתה נכנס עם ידיים לא אופטימליות ועושה מהלכים שהם לא בהכרח נכונים, אבל עקב מחסור בצ'יפים ובליינדים שעולים מהר - אתה מחוייב לעשות אותם. כשיש לך 4000 צ'יפים, אתה יכול לשחק ב2 דרכים - אם אתה שחקן טוב, אתה יכול לשחק יותר ידיים בחופשיות, ז"א - suited connectors, זוגות נמוכים וכו' ולגנוב יותר בליינדים. אם אתה לא שחקן טוב - אתה יכול להפוך ליותר טייט, לתת לאחרים לעוף ובינתיים להיכנס רק עם premium hands. בניגוד לשחקנים אחרים, אין לך כ"כ את הלחץ של בליינדים שעולים אז אתה לא צריך להכניס את עצמך למצבים שאתה לא רוצה להיות בהם.

eran0900

New member
אסטרטגיה

אני גם מרבה לשחק בטורניירים מסוג זה. אומנם לא טורבו אבל עדיין שולחן של 9 שחקנים. כאשר אני מוציא כבר שחקן או 2 ומשלש את כספי אני משחק מאוד אגרסיבי לפני הפלופ ולאחריו... אל תשכח שהשחקנים בטורניר מפחדים ממך לא פחות... תן הימורים פי 4 ואפילו יותר מהבליידים וכמובן שים לב לעמדה ולשחקן שעומד מולך. ככלל! אני נכנס עם קונקטור ליד עם הרבה שחקנים. כאשר יש לי מפלצת או זוג נמוך מעדיף שחקן אחד מולי. בהצלחה!

בעניין הטורבו sng

אני אישית ראיתי שעדיף לי לשחק טורבו.נכון שהאלמנט של המזל משחק פה יותר, אבל אני באופי שלי מאד היפר אקטיבי ושכהבליינדים עולים בקצב איטי ראיתי שבסופו של דבר אני עושה איזה טעות בגלל שאני נמהר
.אני כרגע עובד על עצמי בעניין הזה. אתמול לקחתי ראשון ב sng של 45. לקח לי כמעט שעתיים. פייוווווווו...............

darkAI

New member
טורנירים של 45 שחקנים שהם לא טורבו דורשים

הרבה סבלנות. אם אתה הייפר אקטיבי ולא יכול לחכות אז או שתשחק הרבה טורנירים בו-זמנית או שתמשיך לשחק את הטורבו, זה מושלם בשבילך.

Kgt1

New member
אני באופן כללי הגעתי למסקנה שפשוט אסור לשחק

פחות מ-3 במקביל, וגם זה טורבו (ואולי היפר טורבו).

darkAI

New member
טוב נו, כל אחד והזה שלו

מצאתי שאני משחק אופטימלי על 6 טורנירים שהם לא טורבו[למרות שלא ניסיתי לשחק מספר טורבו בו-זמנית, אני פשוט בכללי לא מחבב טורבו. עם הזמן 6 הטורנירים מצטמצמים ואין לי בעיה לשחק גם 2-3 כשזה בשלבים המאוחרים ואני יותר מתחיל להסתכל מה היריבים עושים. חוץ מזה שאני גם עושה דברים אחרים תוך כדי משחק אז זה הולך די טוב P:

למעלה