אסטרטגיית מסחר

מטחניק

New member
אסטרטגיית מסחר

שלום לך אדון תותח מט"ח, אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר המון המון זמן, ואני רואה דבר אחד שיש המון משתתפים שמנסים להפרות את הפורום ואת הסוחרים כל אחד בדרכו שלו, מי ע"י סקירות, ומי ע"י אסטרטגיות מסחר שונות, ואתה מה שפחות או יותר כל הזמן שומעים ממך, זה סליחה על הביטוי משתין על כולם ומתרברב, ושאלתי היא האם בשביל זה הפורום קיים? אני עדיין יכול להבין את זה שאתה צוחק ומכנה שמות את כל האסטרטגים למיניהם, ואני יכול גם להבין את זה כי בתכלס רוב הזמן זה חירטוטים, אבל בחייאת ידידינו אדון תותח מט"ח, אולי במקום לומר כל היום מה לא אולי תגיד נו כבר מה כן?
למה שלא תשתף את חברי הפורום שכ"כ מתאמצים כל אחד בדרך שלו להרוויח בשוק המואפן הזה בשיטת המסחר שלך שאתה טוען שהיא כן מרויחה והמון, הייתי מצפה ממך שתציג את אסטרטגיית המסחר שלך בצורה מקצועית ומסודרת, ושוב להתרברב עם 8000 דולר שיעלה לנו לרוץ אחריך זה כבר כולנו שמענו, עכשיו לתכלס, מה יש לך להציע לנו בשביל שנקבל תועלת ותצא גם אחלה גבר שבעולם,
מה אתה אומר על הרעיון שניפגש לאיזה סדנא איתך ותשכיל אותנו מהידע שלך?
מצפה שתרים את הכפפה באופן החיובי.

foxmat

New member
תותח מטח ? האמנם ???????

תותח מטח הוא בעל אינטרס שיווקי ממדרגה ראשונה בפורום הזה ותו לא!

זה שהוא מבין בתחום, במושגים וע"י זה חברים מסויימים מחזיקים ממנו, שחלקם הגדול הם צעירים שמשכו אותם לתחום ללא כל רקע בעבר בשוק ההון.

כל הדיבורים על כך שהוא יקר ואין לו זמן הם בסך הכל אסטרטגיות שיווק שלו לחברה איתה הוא עובד ( או שבבעלותו, ואם היא בבעלותו אז מצב החברה לא כל כך מזהיר כי מי שיש לו חברה רצינית על הראש, אז אין לו זמן לפורומים כאלו או אחרים !!!!)

עם כל הכבוד לפנייה הרצינית שלך "מטחניק" תותח מטח הוא בלוף שיווקי לטובת עצמו !

לי הוא לא יכול למכור אפילו אבטיח !!!

הוא מתהדר שרק לו מחברי הפורום יש אלגו ! אבל מעניין איזה תוצאות האלגו שלו יודע להביא ? וכנראה שלא כל כך הרבה כי האלגו היה יודע להביא תוצאות חיוביות אז הוא היה מקדם אותו בשיווק כל לכך מפתחים "אלגו" !!!

בקיצור אני בדיוק כמוך עוקב אחרי הפורום הזה בעצימות נמוכה כבר חודש ויכול להיות שהוא תותח זיקוקים אבל לא ראיתי משהו בעניין מט"ח.

אני קצת עסוק יותר בקידום ענייני, אך אם היה לי זמן כל הזמן להיכנס לפורום והייתי מתהדר בנוצות של מומחה להשגת רווחים אז מה יותר פשוט מלהדריך סוחרים ? אלא כולם צריכים לשאול את עצמם מדוע "תותח מטח" לא עושה זאת ?????

דרך אגב הרעיון שתיפגשו לאיזה סדנא ידחה ע"י תותח מטח על הסף, האם אתה יודע מדוע ? כי בסדנא פשוט יתברר שתותח מטח לא שונה מכל אחד אחר שמתיימר להדריך ולגבות כסף על נתינת כלום !!!

האסטרטגיה השיווקית שלו היא שונה מכל ה"מומחים" האחרים. רוצים לדעת מהי האסטרטגיה שלו ? (ותבדקו אותה לאחור, כי עכשיו שהוא נחשף אז הוא ינסה לטשטש זאת בכל מיני דרכים ) .

האסטרטגיה שלו - הוא מאוד מבין במושגים בתחום !
הוא שולל כל אסטרטגיה או הצעה של מישהו שמתיימר להציע משהו, כמו איציק, או כל אחד אחר !
הוא מספר שהוא חי על מטוס וזה מאוד יקר לעצור את הטיסות באמצע !
הוא מספר הרבה בדיחות, ובדרך כלל על חשבון אחרים, למרות שלפעמים אסטרטגית מסחרית הוא צודק, וכך כביכול זה משדר אמינות לסוחר הממוצע !
הוא תמיד מכין את הקרקע שלימוד ממנו הוא יקר מאוד, כדי שבאמת אנשים מהתחום (שרובם מפסידים כידוע ) יהיו מוכנים לשלם הרבה כדי לקבל ממנו כנראה
כלום !
ואז מי שמעוניין מאוד אז צריך לפנות אליו בפרטי !

ומי שכבר נופל ברשת אז כבר כל הקרקע נחרשה ותותח מטח בא ישר לקצור את מה שהוא זרע בפורום.

מסקנה : מדובר בתותח שיווק אולי לרמות מסויימות. אבל האם מדובר בתותח מט"ח ליצירת רווחים ? כנראה התשובה נמצאת בדבריך למעלה מטחניק !!!

poap

New member
לך לארכיון הודעות של הפורום

חפש רק תגובות שלו עם תוצאות שהוא מפרסם או אם קריאה של טרייד, תציב על הגרף ותסתכל על השעה.

חוץ מזה, אולי הוא לא ברור במה שהוא מעביר פה בפורום אבל אני אגיד לך את זה בפשטות
אל תלך ללמוד אצל מישהו שמלמד מט"ח, ואפילו לא מראה טראק רקורד

רוב הטכניקות שמוצגות בפורום הזה מבוססות על ניתוח טכני רגיל; פיבונאצ'י, סטוקאסטיק, תבניות הרמוניות ממוצעים נעים(שאגב הדרך היחיד שטוב בהם זה שנעים על המסך)

אף אחד לא מספר איך בדיוק הוא לקח טרייד שנכנס לפרופיט כמעט בפיפס מהכניסה, ותסתכל על הטרייד שפרסמתי אתמול, אני עדיין מחפש את מי שיגיד לי להיכנס איפה שנכנסתי, אבל אף אחד לא יגיד לך באמת איך לעשות את זה, או שאתה מבין או שאתה לא מבין וממשיך להשתמש במתנדים.

שלומי325

New member
מה אתה רוצה ממנו

הוא כבר אמר כמה פעמים שהוא חדש ואין מה ללמוד ממנו.
סגנון הכתיבה שלו
בגלל שהוא צעיר ..מה לעשות

בסך הכל הוא חבר'מן
שמנסה לעזור כאן במשהו
כולם פה ירוקים

למעלה