אסטרטגיית משחק מומלצת לטורניר ביתי

boca

New member
אסטרטגיית משחק מומלצת לטורניר ביתי

שבת שלום לכולם כבר כמה שבועות שאני מפסיד את ה-20 שקל כניסה לטורנירים הביתיים "של החבר'ה" מהאוניברסיטה ומהצבא (שולחן של עד 8 אנשים).. בדרך כלל במשחקים הללו יש אחד או שניים מביני עניין (אני מכליל את עצמי כמבין עניין) וטירוני פוקר שזה פשוט בושה כל פעם מחדש שהם המנצחים בסוף הלילה. כל פעם שהצלחתי להגיע ל-Heads-Up עם כמות בינונית של צ'יפים, הצלחתי לגבור די בקלות על הטירון שמולי. הבעיה היא איך אני מגיע לשם, כי אני כל פעם נופל באסטרטגיה ורגע אחרי ריקון מישהו על יד ששחקתי בה גאוני את היד המפלצתית, חושפים אותי בבלוף ומנצחים אותי עם זוג נמוך על השולחן. אנסה להתמקד עוד יותר ב"תיאור הבעיה" - איך אתם משחקים מול השניים-שלושה טירונים שיושבים בשולחן, משווים על כל זוג שיש להם על השולחן ופשוט אי אפשר לבלף לא כי יש להם חושים חדים אלא פשוט שהם לא מבינים מה הרייזים והרי-רייזים שלי אומרים. אני זוכה בהרבה קופות קטנות אבל תמיד מגיע לשלב שבו מרוקן אותי טירון בגלל שאני מקבל איזה 15-20 ידיים בינוניות רצופות ולא מצליח להחזיק מעמד בבליינדים. תודה!

2המרפא

New member
תעברו לשחק על 200 שקל

תראה איך הנושא הזה של לעשות קולים עם ידייים מטומטמות יגמר.

boca

New member
ועד אז?

עד ששכנעתי את החבר'ה העניים מהאונ' לעבור לשחק על כסף, אתה כבר רוצה שנקפוץ ל-200 שקל... יש המלצות עד שנגיע ל-200? תודה

boca

New member
בלי בלופים, פוקר זה "מלחמה"

אי אפשר בפוקר בלי בלופים, במיוחד במשחק שנשאר עם 3-4 שחקנים, רובם חלשים. אם הייתי מפסיק לבלף לגמרי, היינו עוברים לשחק "מלחמה" ועם כמות צ'יפים נמוכה מהיריב אין לך כמעט סיכוי. שוב, השאלה היא אם יש איזשהיא אסטרטגיה מומלצת למשחקים כאלה... אני מניח שזה משהו בכיוון של לנפח קופות שיש לי את ה-NUTS וסמול בול בקופות בינוניות... תודה

2המרפא

New member
תשמע כשאתה קצר בצ'יפים (וככה זה בטורנירים)

והיריבים שלך מוכנים להתאבד על כל זוג אין לך יותר מדי מה לעשות. המפתח הוא לנפח את הNUTS כמו שאמרת ולא להגרר לקופות עם ידיים ספקולטיביות ובמיוחד לא לנפח אותן כשאתה מבלף, זה מהלכים שאולי עובדים על אנשים שיודעים לשחק אבל על אנשים שזוג תחתון מבחינתם זה הנאטס אבוד לך.

ממש לא נכון

1. למה בעצם אנחנו מבלפים בפוקר? למה בעצם לא לשחק רק כשאנחנו חושבים שיש לנו את היד הטובה יותר? הסיבה היא פשוטה - אם נשחק רק ידיים טובות - היריבים שלנו יעלו על זה, יתקפלו בכל פעם שאנחנו ביד ולא נעשה הרבה כסף על הידיים הטובות שלנו. כאשר אתה מתאר מצב שיריבים עונים לך עם ידיים ממש גרועות, אתה צריך לשמוח ,לא להתלונן ולשחק נגדם כל יד רק עבור VALUE ולא לבלף. תן לי יריב כזה כל ערב ואני אשמח. 2. מעניין אותי מה אתה מגדיר כ"בלוף" בשלבים האחרונים של הטורניר כשהבליינדים ממש גבוהים. אם אתה מגיע למצב שאתה מתקפל 15-20 ידיים ברציפות ומאבד את הערימה שלך לבליינדים - אתה עושה משהו לא נכון. אתה צריך ללמוד איזה ידיים לשחק בהתאם ליחס בין הבליינדים לערימת הצ'יפים שלך. וככל שהטורניר מתקדם אתה צריך לשחק יותר ויותר ידיים. תיעזר בטבלאות שצירפתי מ-PS. הם יעזרו לך.

Harleydude

New member
לבלף זה לספר סיפור

ואתה לא יכול לספר סיפור למישהו שלא מבין את השפה

LamLamos

New member
אל תבלף

אל תבלף חכה לבליינדים הגבוהים ואז תתחיל לגנוב עם אול אינים אם אתה רוצה לקבל ניסיון בצורת משחק הזאת שחק בdouble or nothing בפוקרסטארס=]

Harleydude

New member
קודם כל

תסדרו את המבנה של המשחק, אם הבליינדים נהיים גבוהים מדי אז זה סתם נהיה מסריח, או שתעשו בליינדים איטיים יותר או שתשחקו קאש עם 20 שקל. בליינדים 10-20 אג', זה הרבה יותר סבבה. תקבעו לפי צבעים, צ'יפ אדום - 10 אג', כחול חצי שקל, לבן שקל וירוק 5 שקל (לדוגמא). ותשחקו איזה לילה ככה.

shaywh

New member
אל תעשה להם רירייזים בשלבים המאוחרים?

אם אתה מנסה להשלים יד, נניח עם פלאש דרואו, אז אל תהמר כל הדרך לדעתי. זה הימור בפלופ, צ'ק צ'ק בטורן (אם הם באמת סטיישנס וישוו עם כל מה שהם ישוו איתו בפלופ) והימור בריבר אם פגעת או לא. כשעדיף להוציא כמה שיותר אם פגעת כמובן. אם תפסת טופ פייר+ תוציא כמה שיותר ערך. לא רק מהנאטס.

darkAI

New member
תלוי באיכות של המשחק

המשחקים הביתיים שאני הייתי בהם היו פשוט זוועה. הימורים של 500 צ'יפים לקופה של 100, לפחות חצי שולחן רואה את הפלופ לא משנה כמה העלו לפני הפלופ, אחרי שאחד נכנס אול-אין בריבר ואחר השווה, בחור נוסף משווה גם הוא עם אס גבוה ובעיקרון - משחק שהיה מבייש שולחן play money. אם הולך אצלך משהו דומה - אז אל תשחק "פוקר". הם לא משחקים פוקר, למה שאתה תשחק? כדי לנצח זה די פשוט - תראה פלופים זולים(רצוי בפוזישן) עם ידיים ספקולטיביות שיכולות בקלות להפוך לידיים מפלצתיות וכשיש לך יד פרימיום, תהמר כאילו אין מחר. בשולחן שבו זוג אחד נחשב הנאטס, TPTK הוא אלוהים. בסה"כ - המשחק מקבל יותר פן של הימורים מאשר כישורים אז אל תפחד מלקחת הימור ולדחוף במצבים שבד"כ לא היית דוחף. קרוב לוודאי שתקבל השוואה מיד שבכלל אין לך מושג מה היא עושה במשחק.

למעלה