אסטרטגיית שיווק איומה

mjjman

New member
אסטרטגיית שיווק איומה

חברים וחברות, אנשים ואנשות. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, מדוע מלווה את השקת אלבומו האחרון של מייקל ג´קסון אסטרטגיית שיווק כל כך גרועה? זה פשוט לא יאמן... נעשו פה כל כך הרבה טעויות... להן מספר נקודות: * למה לעזאזל הסינגל של "YOU ROCK MY WORLD" לא יצא עת הופעת השיר ברדיו? בשל העובדה הזו, השיר לא הגיע ל-TOP5 במצעדים האמריקנים, וכך נוצרה תגובת שרשרת שלילית ביותר, במסגרתה נורו לעברו של ג´קסון ביקורות צוננות - וחבל. הוא יכל לצבור לעצמו כל כך הרבה נקודות זכות, באם היה לו להיט של מקום ראשון בארה"ב. * האלבום יצא באוקטובר. עד היום, אמצע ינואר, טרם שוחרר לחלל האוויר סינגל נורמלי חדש, מלווה בקליפ משכנע. החברים מ-SONY עושים הכל בכדי לשדר לעולם שאין להם מושג מה לעשות עם האלבום. הם שיחררו את CRY ברחבי אירופה וציידו אותו בקליפ מאוד לא מושך, שהרג בפועל את השיר. במקביל, שוחרר השיר (המצויין) BUTTERFLIES לרדיו בארה"ב (ורק שם), אבל בהתאם לאווירת הבלאגן הכל כך אופיינית למתרחש, שכחו לצייד אותו בקליפ מלווה, ועל שיווק סינגל תואם עדיין מתווכחים שם על תאריך מתאים (כן כן, ממש כך). בינתיים, עברו כמעט ארבעה חודשים מיום השקת האלבום, ויותר מידי אנשים מכירים רק שיר אחד מאלבומו האחרון של ג´קסון: "YOU ROCK MY WORLD" . יופי. באמת, כל הכבוד. ואחרי זה אנשים מתפלאים מדוע המכירות לא בשמיים.

goop

New member
תשובה למנהל

Y R M W תוכנן להשתחרר במקביל לקליפ ( כמובן שמקובל בד"כ לשחרר את הסינגל לפני הקליפ כדי לוודא ולתת בקרה אם זה השיר המתאים ואיך יתקבל בקהל ) אך איזו תחנת רדיו קיבלה את גירסתו באופן לא רישמי והעיניין הופץ דרך האינטרנט והם היו חייבים לזרז תהליכים, בפועל נוצר זמן גדול מידי עד שיצא הקליפ. לעיניין Cry מה לעשות זה שיר לא מוצלח ( הוא פשוט חוזר על מוטיבים שלו שוב ושוב בטענה שזה מתכון להצלחה, אני בהחלט מסכים איתך לגבי הקליפ הוא די גרוע. אם זיכרוני אינו מטעה אותי גם ב" רפאו את העולם " הוא עשה את אותו משגה

mjjman

New member
הבהרה קלה

ידידי, שים לב: על פי המקורות שלי ב-MJJ PRODUCTIONS, השיר הודלף בכוונה לרדיו, על מנת למשוך תשומת לב. אני מאמין שזה היה חלק בלתי נפקד מאסטרטגיית השיווק. באשר ל-CRY, קשה לי להתווכח איתך בעניין המוטיבים: הוא באמת מנסה לשחזר בשיר הזו נוסחאות שעבדו בעבר, אבל לדעתי האישית, הוא עושה את זה בצורה יוצאת מן הכלל.

למעלה