אסיאתיות

אסיאתיות

שלום לכולם כתבתי הודעה דומה בפורום האהבה, אבל מחקו לי אותה. נראה לי שלכאן היא תתאים הרבה יותר. בכל אופן, אני מאוד אוהב בחורות אסיאתיות (בעיקר יפניות, אבל קשה למצוא אותן בארץ), והייתי רוצה להכיר אחת כזו. איך אפשר לעשות את זה בארץ הקודש? ראיתי שיש המון אסיאתיות באיזור התחנה המרכזית "החדשה", אבל לא מצאתי שם מקומות שממש אפשר ללכת ולהתחיל איחן שם. אז לאן כדאי לי ללכת? תודה רבה.

ליאן.

New member
אפשר לעשות ייבוא אישי

פשוט תזמין מקטלוג או משהו כזה..

זה רק למי שרוצה להתחתן

ומזמין כלה מהפיליפינים. בדרך כלל זאת מישהי שמתגרשת ממנו אחר-כך ולוקחת לו חצי מהרכוש.. או שסתם רוצה אזרחות ישראלית. יכול להיות שההודעה נראתה בוטה, אבל אני נורא אוהב בחורות אסיאתיות, והייתי רוצה לעשות יותר מאשר רק לראות אותן עוברות לידי ברחוב. אני לא רואה בזה שום דבר פסול.

ליאן.

New member
כמה רעיונות שאולי שווה לנסות..

תבדוק מתי מגיעה טיסה מיפן ותארוב למלוכסנות בנמל התעופה. תוכל להציע להן טרמפ, כי אתה ´במילא בכיוון´ וגם מאוד תשמח להראות להן ארצינו היפה..
נסה להתחבר לאסייתיות בתחנה המרכזית החדשה ואולי להתחיל איתן כבר שם או שפשוט תשאל אותן לאן הן נוהגות/אוהבות לצאת.. נדמה לי שיש שם מעין מכולת עם מזון מיוחד המיובא מהמזרח כמו אצות ים, צלופחים וכד´ ואולי זו הסיבה שיש אסייתים בסביבת התחנה המרכזית. שווה להכנס לחנות ולברר שם. קנה משהו בשביל להתחבב על המוכר..
קח יום חופש וגש לשגרירות של יפן / סין / הונג קונג / וייטנאם / סינגפור / קוריאה. בכניסה למקום בטוח תמצא אסיתיות משועממות או לפחות אירועים ומקומות לינה לאסייתיים בארץ.
תתחיל לצאת למסעדות מזרחיות, עדיף מהסוג הפשוט ולא המצועצע. יש סיכוי שהסועדות / המלצריות תהינה אסייתיות ואם לא, אז אולי כדאי לשאול את עובדים אחרים במקום..
היפנים אוהבים לטייל.. אז אולי כרגע זו לא העונה בישראל (כמו בכל השנה ומשהו האחרונות..) אבל יש תיירים/ות יפנים ושווה לבדוק מי עושה להם את הסיורים והיכן הם לנים.
תוכל להכנס לפורום המזרח הרחוק ולנסות לתשאל שם.
לצאת למקומות בילוי של תיירים. יש מספר מקומות כאלה על הטיילת.. דאון טאון למשל..
סע ליפן וזהו.

תודה רבה

חלק מהרעיונות לא ממש מציאותיים, כמו לארוב ליפניות או להכנס לפורום המזרח הרחוק, שם בטח יתעללו בהודעה שלי, אבל שאר הרעיונות יכולים בהחלט לעזור. תודה!
- שרמי

כן, אם תשים הודעה כמו ששמת פה

בפורום המזרח הרחוק בטח ינסו עליך כמה חרבות יפניות. אבל אם תשים הודעה שאתה מחפש מורה פרטי/ת ליפנית בטח יתייחסו אליך יפה, ומקסימום תצטרך לסנן הרבה מועמדים שאין להם את המין הנכון או הגזע הנכון. אתה יכול גם סתם לשרוץ שם ולפנות לבחורות שאתה סבור שהן יפניות דרך מערכת המסרים. או שאתה יכול ממש להשתתף בדיונים, ולחכות למפגש פורום. אגב, אתה יכול גם לנסוע ליפן לתקופה ארוכה. אם כי זה עסק די יקר (אבל מה לא עושים בשביל אהבה??)

סקרנות וחטטנות

אתה דובר יפנית? היית פעם ביפן? מה אתה אוהב ביפניות? את המראה? את התרבות?

יפניות

שלום סקרני (לא הייתי מגדיר את זה חטטנות) אני לא יודע יפנית, ומעולם לא הייתי ביפן. אבל אני מאוד אוהב לראות יפניות בישניות וחמודות. אני גם מאוד אוהב את השפה שלהם.. אני לא בטוח שאני אוהב את התרבות - היא די נוקשה וחמורה. פעם גם אהבתי אנימציה יפנית (אנימה), אבל התבגרתי מדי בשביל זה. - שרמי

למעלה