אסיד ג´ז

Yaronimus

New member
אסיד ג´ז

היי, אני רוצה להמליץ: st. jermain jazzanova - the remixes 1997 - 2000 אוסף יפיפה של מיקסים של להקות אסיד ג´ז. מדהים!!! booster - loop in release אריק טרופאזז - ג´ז מודרני פיוז´ן - wheather report - heeavy wheather

Yaronimus

New member
אופס..... ../images/Emo5.gif

תסגרו את השרשור הזה אבל לא את ההוא שמעליו... זה נוצר בטעות....

Yaronimus

New member
מה זה ליקווידסול

זה אסיד ג´ז? או פיוז´ן? דברו איתי אנשים, תמליצו לי.....

funkbass

New member
סוף סוף מישהו מכיר את טרופזז

איזה דיסק שלו יש לך?

funkbass

New member
למרות כמה קטעים טובים שיש בו

אני לא כ"כ אוהב אותו..... לדעתי הדיסק שהוא עשה זה bending new corners שהוא פשוט דיסק מדהים!!!!!!!

Yaronimus

New member
booster - loop in release

איסיד ג´ז חמוד - סוער ופנקי!! בחלק מהשירים (למרות שהוקלטו ע"י צרפתים בצרפת) יש לו ניחוח אמריקאי עם ראפ אחד (שקוראים לו the box והוא מדבר על העובדה שאנשים נמצאים בקופסא של אטימות שדברים חדשים ובלתי צפויים - כנראה שניחשו מה תיהייה התגובה לראפ עם אסיד ג´ז) ועוד שיר (you´r the one) או שניים של נשמה מהסוג האמ טי בי. אבל אל תיבהלו! זה דיסק מושקע, טוב ובכלל לא מיינסטרים. למרות שאני לא מת על ראפ ונשמה, אני מסכים עם כל תו ומילה. וראבאק - זה רק שיר אחד של ראפ ונשמה- כל הדיסק נחמד ועם מעט vocals. אגב הדיסק משוגע! אני שומע עכשיו את טראק 6,7 - mutation part 1,2 משוגע!!!!! שווה לקנות! זה לא דיסק רגיל. וזה לא יצא עוד הרבה זמן מהדיסקמן שלי. אגב, מישהו זוכר שיר מתחילת שנות התשעים של ראפ ומין אסיד ג´ז? אני מת עליו.. אבל לא הצלחתי למצוא אותו.... !!!bidi bidi bum, bidi bidi bum, funky, funky

patael

New member
לידיעה....

st. jermain ו JAZZANOVA זה סוג של jazzhouse או DEEPFUNK אבי

למעלה