אסיטואציות

אסיטואציות

מה עושה לכם/ן אסיטואציות. שאני למשל רואה עורב, "לנשום בספירה לאחור" מתחיל לרוץ לי בראש. במכינה בכול פעם שאמרו משהוא קרה למחשב, אני ישר המשכתי למשהוא נורא קרה לו ליואל. אז מה עושה לכם/ן אסיטואציות?

הדר 0

New member
אסוציאציות :)

דווקא עורבים מזכירים לי תמיד את קסיוס. כמו שתותים מזכירים לי את תותים (או את ערן צור רודף אחרי ילדות קטנות..) ליד הבסיס שלי (בדימוס) יש מעיין ותמיד כשהייתי עוברת לידו הייתי מתחילה לשיר בראש "בואי אלי עוד פעם אל תתני לי להישאר צמא................." שזה גם השיר הראשון שאני שמה כשאני יוצאת לריצה בד"כ, אז אם אני רצה בלי מוסיקה אני תמיד שרה אותו תו"כ ריצה. שעונים גדולים של פעם מזכירים לי את "הבית האפור" ("האורלוגין תמיד היה תלוי קצת על העוקם....") הקטע המוזר זה שבאמת יצא לי להיתקל כמה פעמים בשעונים כאלה בשנה האחרונה. כנ"ל לגבי "משהו קרה" או כשאומרים "זה משהו נורא"... וכאלה.. או "אם תלכי......." זה מעלה את "אם תלך לשם". לא חסר.... אה ולא קשור לרונה, יש מלא של שלומי שבן. יוצא לי בעבודה לפעמים להיזכר בבית של "באכסדרת התיאטרון אותו קהל של שוב ושוב, קצת פרחות קצת כיפות סרוגות...................." ות-מ-י-ד כשאומרים לי לילה טוב אני עונה בראש "לילה טוב מאוד" ומדי פעם זה נפלט לי ואנשים לא מבינים אותי.

בלונים

מזכירים לי את קסיוס. את יודעת שמוציאים להם את האוויר דרך הפתך והם מצפצפים. שמשהו משקשק קרח בכוס. ICE קופץ לי לראש.

למעלה