מאוכזב... מה אתה אומר...
(וזה לא בציניות.) כולנו מאוכזבים, הרבה יותר ממאוכזבים. וזה בהחלט היה אמור להיות הרבה יותר ממועדון- ואתה יודע מה, זה עוד יהיה. זה שהאנשים מלמעלה החליטו לוותר, לא אומר שאנחנו נוותר. אני באמת חושב שהצלחנו לעשות כמה דברים חשובים והיו לנו הצלחות במועדון. לא חושב שהיו עוד מועדונים שבאמצע ערב העלו את הפוסי, או את פאנקייק להופעה סתם ככה, בהפתעה. ניסינו תמיד לקיים את כל מה שהבטחנו, ותמיד יותר, ואני חושב שהצלחנו. היו מסיבות שלא היינו כותבים כלום על ההזמנה, ובפועל היינו מחלקים הרבה מאוד דברים לקהל. היו לנו הפקות שעלו הרבה מאוד כסף, עם ביצים רועדון הלכנו על זה, ואפילו שזה יצר מצב של מסיבה עם 400 איש שבפועל אתה מרוויח כמו מסיבה עם 70 איש, אני לא מצטער שעשינו את זה. הרבה להקות מאוד טובות הופיעו אצלנו את ההופעת בכורה שלהם. הרבה מאוד אנשים הגיעו למועדון בקושי מחוברים לרוק, וגם- רק למה שרץ באמטיוי, ועכשיו הם שומעים מוזיקה הרבה יותר קיצונית, הם בפירוש נפתחו לסגנונות חדשים. ככה שאני חושב שהיו לנו הצלחות במועדון שאפאחד לא יוכל לקחת לנו, וזה קצת מנחם אותנו (אותי לפחות) בכל הקטע המזדיין הזה של הסגירה. אני רק מקווה שנצליח למצוא מקום חדש, ולעשות בו את אותם הדברים. כי מועדון, אחרי הכל, זה רק 4 קירות, ומה שחשוב זה מה שאתה עושה ממנו. (זה היה נראה לי המשפט הראשון בחיים שלי שנקש אמר לי, ושהוא אשכרה צודק.)