אסיילום- בפעם האחרונה.

A S Y L U M

New member
אסיילום- בפעם האחרונה.

תודה רבה לכם ולכל האנשים הנפלאים שליוו אותנו, עזרו לנו ותמכו לאורך כל הדרך. אוהבים אתכם, ומבטיחים שיהיה שמח.

A S Y L U M

New member
כי החיים קשים...

לא יודע אם שמת לב- אבל בחודשים האחרונים נשארנו המועדון היחיד בארץ שעושה מסיבות רוק כל שבוע. כלומר המצב לא פשוט בכלל וכולם ויתרו והלכו להיפ הופ וכאלה, ורק אנחנו, בטיפשותנו, המשכנו עם רוק ורק רוק, לא רק בסופי שבוע, אלא גם באמצע השבוע, וזאת באמת הייתה טעות לדעתי. בקיצור אלה שהשקיעו את הכסף במועדון קיבלו הצעה שמכסה להם את כל ההשקעה ואז הם יוכלו לישון בשקט בלילה, והחליטו ללכת על זה. אי אפשר להאשים אותם, הם אנשים מאוד טובים שעזרו לנו המון. וזהו, אין מה לעשות, הלך הבית.

^NB^

New member
באסה

כי זיינתם את השכל פול על "ליצור מרכז מוזיקלי אלטרנטיבי" או משהו כזה אבל כנראה רק עשיתם את המכה שלכם והלכתם הביתה כמו כל מועדון של נקש האמת מעניין איפה יהיה הבא חחחח

ShiN ShiN

New member
איש קטן, אתה טועה.

אולי לא הבנתי אותך טוב, אבל נראה לי שאתה טועה.. הם לא עשו את המכה שלהם והלכו הבייתה.. והם לא זיינו את השכל, הם באמת התכוונו לזה.

A S Y L U M

New member
זיון שכל? מכה??

סבבה אחי, אנחנו זיינו את השכל. לא התכוונו, רק רצינו לעשות כסף. צודק. שיט, עלית עלינו. מה אתה אידיוט????? את החיים המזויינים שלנו נתנו למקום הזה. היינו שם עוד כשזה היה נגריה... ביחד חשבנו איך לשפץ, כמה רחבות לעשות, איזה, איפה... את כל הקווים המזויינים ציירנו בעצמנו, ביום שבת אחד מהצהריים עד הלילה... היינו שם ימים שלמים, ויתרנו על משפחה, חברים, חברות, הכל. וכל זה בשביל המיליונים...ממש... מישהו מאיתנו נראה לך עשיר?? חודשיים לפני שפתחנו עבדנו כולנו (כן, כולל נקש.) בלי משכורות וככה גם בחודשים האחרונים- רק כיסינו הוצאות... אבל סבבה אחי, תחשוב מה שתחשוב- אתה יודע מה, עם תגובות כאלה אני פחות מתבאס שסגרו לי את המועדון.

שאלה אחי

למה אתם תמיד כותבים בהודעות "הרצל מאה ארבעים ושש" ולא "הרצל 146"????

^NB^

New member
אוקיי אני חוזר בי

צודק אני בטוח שלא עשיתם "מכה" וברחתם זה באמת קצת היה מוגזם עם המצב של הסצינות בארץ אי אפשר לעשות מכות כאלה קיצר אני לא מתלונן אליכם, שסגרתם את המועדון אני סתם מאוכזב מזה מהמועדון נסגר, כי הייתם אמורים להיות יותר מאשר מועדון רוק, יעני דיברתם הרבה על חדרי חזרות, לייבל עצמאי ודברים כאלה מסתם אחד מאוכזב . חחח די הגזמתי

A S Y L U M

New member
מאוכזב... מה אתה אומר...

(וזה לא בציניות.) כולנו מאוכזבים, הרבה יותר ממאוכזבים. וזה בהחלט היה אמור להיות הרבה יותר ממועדון- ואתה יודע מה, זה עוד יהיה. זה שהאנשים מלמעלה החליטו לוותר, לא אומר שאנחנו נוותר. אני באמת חושב שהצלחנו לעשות כמה דברים חשובים והיו לנו הצלחות במועדון. לא חושב שהיו עוד מועדונים שבאמצע ערב העלו את הפוסי, או את פאנקייק להופעה סתם ככה, בהפתעה. ניסינו תמיד לקיים את כל מה שהבטחנו, ותמיד יותר, ואני חושב שהצלחנו. היו מסיבות שלא היינו כותבים כלום על ההזמנה, ובפועל היינו מחלקים הרבה מאוד דברים לקהל. היו לנו הפקות שעלו הרבה מאוד כסף, עם ביצים רועדון הלכנו על זה, ואפילו שזה יצר מצב של מסיבה עם 400 איש שבפועל אתה מרוויח כמו מסיבה עם 70 איש, אני לא מצטער שעשינו את זה. הרבה להקות מאוד טובות הופיעו אצלנו את ההופעת בכורה שלהם. הרבה מאוד אנשים הגיעו למועדון בקושי מחוברים לרוק, וגם- רק למה שרץ באמטיוי, ועכשיו הם שומעים מוזיקה הרבה יותר קיצונית, הם בפירוש נפתחו לסגנונות חדשים. ככה שאני חושב שהיו לנו הצלחות במועדון שאפאחד לא יוכל לקחת לנו, וזה קצת מנחם אותנו (אותי לפחות) בכל הקטע המזדיין הזה של הסגירה. אני רק מקווה שנצליח למצוא מקום חדש, ולעשות בו את אותם הדברים. כי מועדון, אחרי הכל, זה רק 4 קירות, ומה שחשוב זה מה שאתה עושה ממנו. (זה היה נראה לי המשפט הראשון בחיים שלי שנקש אמר לי, ושהוא אשכרה צודק.)

^NB^

New member
חושב שונה רק

ועזוב דפק תראה את זה http://news.iol.co.il/?w=/0/422205

the eye2001

New member
חח זה עוד כלום...

התברר שאח"כ היא הועברה לבסיס של גדוד שמשון (שחבר שלי משרת שם) והוא סיפר לי שגם שם היא עשתה אורגיה אבל "רק" עם עשר חיילים....

A S Y L U M

New member
עדכון חשוב!!!!!!

היה אמור להיות במיוזיק פאקטורי ערב מחווה למגהדת', מטאליקה ואיירון מיידן- הערב עבר אלינו. משעה שמונה יתחיל הערב מחווה- להקת אקרופוליס במחווה למגהדת', ואח"כ לוקץ' במופע המחווה האחרון (!) למטאליקה ואיירון מיידן! המחיר נשאר אותו מחיר, והכרטיס כולל גם את המסיבה אח"כ. כלומר- הרווחתם גם אחלה מופע מחווה וגם את המסיבה האחרונה! ואם יש בקשות הצעות רעיונות דברים שאתם רוצים במסיבה- שפכו... להזמנת כרטיסים וברורים- 064322112

למעלה