אסיפה בשבת מול החברה הישראלית הרשעה

הילמאר

New member
אסיפה בשבת מול החברה הישראלית הרשעה

בקהילה מופעל עלי לחץ רב לבא לשבת בשל המקהלה והקריאה בכתובים. לאחר המשבר הגדול של פציעת אימי אחותי ואחיניותיי בתאונת האוטובוס בדרך לפטרה, לא באתי לשבתות הרבה. ניסיתי לבא לפני שבועיים. אחרי האסיפה חזרתי מותש הביתה מבקש לנוח בלבד. והנה השכנים לא נתנו לי לנוח. אני מבין שהישראלים ערניים ולא רוצים לתת מנוחה, גם לא בשבת בין 14-18. אומר לי הקול הפנימי שלי (שנתקע ב-1996) אתה צריך להתפלל על זה שנתיים ולחכות לתשובה, ולשינוי. אבל מה אם האדון לא רוצה שאתפלל על דבר כזה שנתיים? אולי פשוט צריך לעשות מה שניתן-לבא ביום א' ולשיר. לבא בשבת, להתעצבן, להתעייף, לריב בקהילה, לעשות בעיות לאחים ואחיות. זאת לא דרך אלוהים! תבינו אני לא כועס על גוף המשיח. וזה בדיוק מה שיקרה בשל החברה השטנית בה אנו חיים. לא יתנו מנוחה, כל הזמן יפריעו. תפילה לא תתקן אותם. כמעט 22 שנים אני מתפלל עבור החברה הזו. ושום שינוי טוב לא קורה הכל מדרדר. יום הדין שלה קרוב, הם ימשיכו להרשיע ואנחנו להוושע. פשוט צריך להחזיק באלוהים, בלי חוקים ומצוות- ביום זה תבוא וביום זה תמעיט. תהרוס את בריאותך, וכך הלאה.

חבל אחי על הקטרוג שלך על החברה הישראלית

בס"ד פרקי אבות:הוי דן כל אדם לכף זכות. והדבר השני שאני אמליץ לך עליו-הוא פסוק מספר תהילים,מזמור ל"ד,פסוק י"ג:יג מִי-הָאִישׁ, הֶחָפֵץ חַיִּים; אֹהֵב יָמִים, לִרְאוֹת טוֹב.. ועוד טיפ מהמקורות עתיקי היומין של היהדות:כל המעביר על מידותיו,מעבירין לו על כל פשעיו. בפרקי אבות נאמר:תהי קשה לכעוס ונוח לרצות. נאמר בספר תהילים,מזמור ק"ד: ה יִתַּמּוּ חַטָּאִים מִן-הָאָרֶץ, וּרְשָׁעִים עוֹד אֵינָם-- בָּרְכִי נַפְשִׁי, אֶת-יְהוָה; הַלְלוּ-יָהּ. בכל אופן אח שלי אחת מתכונותיו של הבורא שהוא:ארך אפיים(סבלני),אז כבנו תאריך אפך,שכן אפילו על ה' נאמר במזמור ק"ג בספר תהיליםלֹא-לָנֶצַח יָרִיב; וְלֹא לְעוֹלָם יִטּוֹר. שבת שלום

ישראל אף על פי שחטא,ישראל הוא

בס"ד השבת הפרשה תהיה פרשת קדושים-בספר ויקרא. שם אומר ה':--קְדֹשִׁים תִּהְיוּ: כִּי קָדוֹשׁ, אֲנִי יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם.. ביהדות לא נאמר:קדוש תהיה חפש ולא תמצא! בנצרות יש יותר נטיה להתבדל ולפרוש מכל התאוות וההבלים. בנצרות יש סנטות קדושות שהם הולכים כשמעל לראשם הילת מלאכים. ובכל זאת אומר הנביא ישעיהו,פרק ס',פסוק כ"א:וְעַמֵּךְ כֻּלָּם צַדִּיקִים, לְעוֹלָם יִירְשׁוּ אָרֶץ; נֵצֶר מטעו (מַטָּעַי) מַעֲשֵׂה יָדַי, לְהִתְפָּאֵר. שבת שלום ואל תשכח מה אמר ישוע בבשורה עפ"י מתי,פרק 5,פסוק 17: 7 "אַל תַּחְשְׁבוּ שֶׁבָּאתִי לְבַטֵּל אֶת הַתּוֹרָה אוֹ אֶת הַנְּבִיאִים; לֹא בָּאתִי לְבַטֵּל כִּי אִם לְקַיֵּם.

זאת לא האמונה המשיחית

מה זה הם? המאמינים שרוצים לעזור לך להתחבר עם כל הקדושים באור. או השכנים שלך שלא נתנו לך מנוחה. בכל מקרה הילמר, הכעס שלך לא מובן. יכול מאד להיות שהקול הפנימי שנתקע אצלך(מתי הוא נתקע, בעקבות איזה אירוע הוא נתקע, מה טיבו של הקול) שאומר לך להתפלל שייך לאדון, (ויכול להיות שלא). אך האדון הרבה פעמים מבקש מאיתנו להפגיע ולהתפלל עבור אנשים. בהרבה מאד מסרים מסופר על אנשים שכל הזמן מתלוננים על אנשים אחרים, החברה לא טובה, ההם כאלה וההוא כזה, ומה איתך? האם אתה לא צריך שינוי. קודם אנחנו עצמנו, עלינו להשתנות. אנחנו לא יכולים לשנות אנשים אחרים, וזה גם לא התפקיד שלנו. רק אלוהים יכול לשנות אותם אם הם יבחרו להשתנות. כל שלנו נותר הוא לבחון את עצמנו לפני אלוהים. להשפיל את עצמנו לפניו לחזור בתשובה לחזור לאהבה הראשונה, להתאהב בו מחדש, לשים אותו במרכז הווייתנו וחיינו ואז אנחנו נוכל להשתנות לצלמו ולדמותו, וכל הרעש שמסביב לא יטריד אותנו עוד ואם יטריד נדע איך להתפלל, נדע איך להגיב אליו בדרך שבה ישוע היה נוהג. אלוהים אוהב את כל בני האדם, אין בן-אדם בעולם שאלוהים לא אוהב אותו, הוא הרי נתן עבור האנושות את היקר לו מכל, הוא מסר למוות את בנו כקרבן בכדי שכל האנושות תיוושע. "כִּי כֹּה אָהַב אֱלֹהִים אֶת הָעוֹלָם עַד כִּי נָתַן אֶת בְּנוֹ יְחִידוֹ לְמַעַן לֹא יֹאבַד כָּל הַמַּאֲמִין בּוֹ, אֶלָּא יִנְחַל חַיֵּי עוֹלָם. הֵן הָאֱלֹהִים לֹא שָׁלַח אֶת בְּנוֹ אֶל הָעוֹלָם לִשְׁפֹּט אֶת הָעוֹלָם, אֶלָּא כְּדֵי שֶׁיִּוָּשַׁע הָעוֹלָם עַל-יָדָיו." (יוחנן ג': 16,17) ישוע שילם כבר את המחיר הכבד עבור כל בני האדם, ובטח שעבור החברה הישראלית.

הילמאר

New member
יעקב, בשבילך

אני דברתי אתך כל כך הרבה פעמים במסרים וספרתי לך מה קרה לי. בכל זאת אתה ממשיך ומבקר אותי. אתה יכול פשוט להגיד לי פעם אחת: הילמאר, את הצרות שלך אל תכתוב אותן כאן הן מזיקות לפורום ואני אז לא אכתוב יותר. זה עדיף מזה. אני לא מבין מה אתה רוצה. מאמינים שכולם מושלמים כמוך 99.9% כמו ישוע? אז זה לא יכול לקרות. עדיף לקבל אח לא מושלם מאשר אדם לא מאמין. עדיף 6 מיליארד מאמינים חלשים, שבאמת יוושעו! מאשר 20 מאמינים, חזקים כמו ישוע עצמו, וכל יתר האנושות אובדת ולא נושעת.

הילמר היקר

אני לא מעביר עליך ביקורת, רק ציינתי שהדרך שבה התבטאת אינה תואמת את האמונה המשיחית. אתה תמיד מוזמן לכתוב כאן, אך טוב יהיה אם נשתדל ונעשה את המייטב לא להאשים אחרים, ולכתוב ברוח טובה את מה שנמצא על ליבנו. אני לא מאמין מושלם, ואני לא חושב שיש דבר בכלל דבר כזה מאמין מושלם. ישוע השלים אותנו, אנחנו בעצמנו אין לנו כלום, מי אני? מה אני? בלי ישוע אני אפס! ישוע הוא זה שעושה את כל ההבדל בחיי, הוא זה שמשנה אותנו ומוביל אותנו במסע של ניצחון. אני מקבל אותך לגמרי אחי, ולא דוחה אותך. ואם קיבלת רושם כזה ממני, קבל בבקשה את התנצלותי. כל בן אדם חשוב בעיניו של אלוהים, וישוע המשיח מת עבור כל האנושות, בטח שאת אלו שקיבלו אותו המאמינים בשמו, הוא אוהב ורוצה שכולנו נתחדש בשכלנו לידיעת המשיח - לדעת המשיח. אני מקווה ששמעת את המסר, ושהוא עזר לך להבין שאלוהים אוהב אותך כפי שאתה, והבעייה שלך ושל כולנו היא התרכזות בעצמנו, ומזה בדיוק ישוע רוצה שנשתחרר. שיהיה לך שבוע טוב.

החלש הוא החזק!

בס"ד ורק שתדע האח הילמאר שאיך נאמר:כל הגדול מחברו,יצרו גדול הימנו(קרי ממנו). אז לא סתם התבטא דוד המלך ע"ה:תולעת אנוכי ולא איש.... באמת שטוב לנו לבכות עם הבוכים ולשמוח עם השמחים,או איך שזה מתבטא בתפילת שמונה עשרה:ונפשי כעפר לכל תהיה. ליל מנוחה

הילמאר

New member
רשע שכמוך! בגללך קבלתי את כל התוכחה הזאת!

מטוב ליבי שתקתי ולא הגבתי עליך. ובגלל זה שפט אותי הזקן יעקב מול כולם!!!! ואתה עוד מעיז לכתוב ולרמוס אותי כאסקופה הנדרסת! רשע שבעולם! ודוק, לא לכתוב על דברים של יהדות אורתודוקסית בפורום של מאמינים. יעקב, אני מבקש ממך אישית שתחסום אותו. כל עוד הלא-מאמין הזה לא יחסם אני לא כותב יותר בפורום על נושאי דיומא והגות וגם לא מבשר לחוטאים דרך הפורום. ועכשיו הפסקתי לכתוב בפורום, עד שהוא יחסם, אכתוב רק דברים הנוגעים לקהילה שלי. אם אתם רוצים ניכור ומכניות תקבלו אותם. אבל אתם חפשתם את זה.

ה' יעזור לך. אתה מתפרץ לדלת פתוחה

בס"ד נאמר אח יקר:יב כִּי אֶת אֲשֶׁר יֶאֱהַב יְהוָה יוֹכִיחַ; וּכְאָב, אֶת-בֵּן יִרְצֶה. אני הייתי זהיר עד מאוד ועשיתי זאת בזהירות בדרך של בבחינת:הוֹכֵחַ תּוֹכִיחַ אֶת-עֲמִיתֶךָ, וְלֹא-תִשָּׂא עָלָיו חֵטְא. וזו הפרשה-'קדושים' בספר ויקרא אותה קראנו בשבת. ודבר אחרון נכבדי שנאמר לגבי התוכחות: הוֹכַח לְחָכָם, וְיֶאֱהָבֶךָּ. ומשהו מאוד רלוונטי מהפרשה של השבת: יז לֹא-תִשְׂנָא אֶת-אָחִיךָ, בִּלְבָבֶךָ; כל טוב לך ושבוע טוב.

HailMary

New member
אין להשאיר חבר מדמם בצידי הדרך. תתביישו

הילמאר ניפגע על ידי אנשים רעים. מרעישים לו כל היממה וממררים חייו. רעש ניתגלה במחקרים עוד בשנות ה-70 כפגיעה פיזית של ממש, במערכת העצבים המרכזית ובפונקציות חיוניות נוספות. ראה מחקרי Tarnapolsky ורבים אחרים. ניתן לראות ברעש הלא חוקי הזה, כמו כל סוג של רשע, מזמורי הלל לשטן וניאוץ שם ישוע, שעל זה אין כפרה, ככתוב בברית החדשה. אין לשלול את האפשרות שאחד או שניים מהמרעישים כרתו ברית עם שד. אם יפנה הילמאר למשטרה, ואפילו יהיו בידיו מדידות בדציבלים של הרעש הסביבתי, לא יתייחסו אליו, אלא יבזו אותו. סוד גלוי הוא שבישראל כיום הרשע, הזיקה לשטן ועבודת השטן הם בכל. ישראל היא סדום היום. מבוצעים בה בריש גלי פשעים נגד האנושות בכל מקום, החל בנישול השכנים מאדמתם, וכלה בהתעמרות באזרחים ישראלים חסרי אמצעים ומהלכים בחוגי הכוח, אנשים שכל פשעם הוא שהם יצרנים, בעלי יושרה ועובדים, ולא גונבים - כאשר הגניבה והשחיתות היא דרך החיים הנקוטה בישראל להצליח. עליכם לעזור לאחיכם כמו השומרוני הטוב, להתייצב איתו במשטרה להגשת תלונה כתף אחד איתו, ולא ליטוש אותו מדמם בשולי הדרך, לא לגעור בטובים ולנשק בעכוזם של הרשעים, זה היפוך מעשה שטן. נקו את השטניות מקרבכם, ואל תרשיעו את הטובים. הילמר: ניתן להזמין בצרפת אטמי אוזניים טובים ונוחים משעווה quies מתוצרת צרפת כשם שאני עשיתי. הם נימכרו בישראל עד לפני שנתיים, אך כיד הנוכלות הצרכנית המקובלת כאן, האטמים המשובחים והלא יקרים נעלמו מהשוק, ובמקומם הפיע מוצר נחות ויקר, Choropax למה לא תעבדו באלפיכם בשרות הציבורי, במשטרה או באדמיניסטרצייה, במקום לפנות דרך למושחתים ולנבלים? אנשים הגונים דרושים לשרות הציבורי, אחד כזה מפיץ אווירת הוגנות ויושר סביבו, ומטהר את הסירחונות הקשים שיוצרים המושחתים, והשדים בורחים מהמקום בצעקות שבר...

יש לכם שמות דומים

ישוע דווקא אמר שכל ניאוץ כלפיו יסלח, אך ניאוץ כלפי רוח הקודש לא יסלח. לא ברור מהדברים שהילמאר כתב שהיה זה רעש מכוון, או שהרעש נעשה באופן קבוע. זה יכול להיות גם ילדים שצועקים או זוג שרב בינהם, או מישהו ששמע רדיו או טלוויזיה או כל דבר אחר בעצמה גבוהה. אני לא מבין איך אתה מצפה שמישהו פה מהפורום הוירטואלי יעשה משהו, ואני אף תוהה אם הדבר כל-כך בוער בעצמותך מדוע אתה עצמך לא פנית והגשת את עזרתך. רשעים יש בכל העולם לא רק בישראל, הרשע קיים באירופה ובארה"ב, באפריקה ובארצות ערב ובכל שאר העמים באותה המידה כפי הוא קיים בישראל. נישול שכנים מאדמתם? לא נכנסו כאן לפוליטיקה? אתה רוצה לדבר על זה? יש פורום פוליטיקה. האם פשוט מצאת פתח להתעמר בישראל? לפחות ככה זה נראה.

HailMary

New member
האליטות המאנייקיות מתעללות בי. אתה הופך קורבן

לתוקף. העם הפשוט בסדר. העם הפשוט סובל וחלק הפך מסואב. אבל האליטות - אולי יום אחד יתלו בטריבונל בינלאומי לפשעים נגד האנושות. רוצח ושקרן ללא תקנה צריך לתת את הדין על פשעיו, בטרם ילך לגהינום.

HailMary

New member
ישראל אינה האליטות. האליטות הם טפיל אלים

וחסר רגש. בהונגריה גררו אנשים מסוגם בצאוורונם על המדרכות, לפני שתלו אותם. כאילו אמרת: צ'אוצ'סקו זה ישראל. אתה נגד צ'אוצ'סקו? אתה נגד ישראל. למה כל כך חשוב לך להגן על האליטות הרשעות ומושחתי ישראל שמתעללים בעם בישראל, ולזהות את הרעים ביותר שבעם ישראל, המתעללים בעם שלהם, להגיד "זה ישראל"? אני לתומי חשבתי שישראל היא רוב תושביה ולא הקבוצה הקטנה והפושעת שמתעללת בהם.

גם ה"אליטות" וגם פשוטי העם

כולם ישראל - ובכל עם ועם ישנם אליטות, יש אלימות וחוסר צדק. אני מקווה בשביל כל אדם באשר הוא שיום יבוא והוא יגיע לאמונה בישוע המשיח ויוושע. כל בני האדם רשעים וכולם זקוקים לישועה.

HailMary

New member
לא כל בני האדם רשעים. סדום היו רשעים

החטא הקדמון מנגע אך ניגאלנו ממנו. על אחת כמה וכמה שכיום לא כל בני האדם רשעים. בשטן וברשע יש להלחם, לא להושיט את הישבן ולחייך, מתוך תקווה לחלוק במנעמי הרשעים ובאתנן השטן.

דבר ה' אומר שכל בני האדם רעים

אם ישנם בני אדם שהם אינם רשעים אזי הם צדיקים. ולהיצדק לפני אלוהים לא ניתן אלא רק בישוע המשיח. רק מי שמקבל את ישוע לליבו באמונה מקבל את הגאולה השלמה מהרשעות של המין האנושי, ומקבל הצדקה. מעניין שישוע אומר על ערים וכפרים שלא יקבלו אותו, שביום הדין יהיה קל יותר לסדום מאשר לאותן ערים. משמע שלא לקבל את ישוע המשיח מעיד על רישעותו של האדם, ולכן רק קבלת ישוע המשיח יכולה להושיע ולהציל אותנו, בני אדם רשעים. "הֵן אִם אַתֶּם הָרָעִים יוֹדְעִים לָתֵת מַתָּנוֹת טוֹבוֹת לִבְנֵיכֶם, כָּל שֶׁכֵּן אֲבִיכֶם שֶׁבַּשָּׁמַיִם יִתֵּן אַךְ טוֹב לַמְבַקְשִׁים מִמֶּנּוּ." (מתי ז':11) "אוֹי לִי, אָדָם אֻמְלָל שֶׁכְּמוֹתִי, מִי יַצִּילֵנִי מִגּוּף זֶה שֶׁהַמָּוֶת בּוֹ?" (רומים ז': 24) תודה לישוע המשיח, שהציל אותנו מהחטא ומהרשע והכניס אותנו אל מלכותו ומצדיק אותנו בדמו. לא בזכות מעשינו אנו כי אם בזכותו.

HailMary

New member
וכי אין דרגות של רשעות? אדם תמים העובד קשה

ובכשרון שווה ברשעותו לגנב ורשע ועושק שפגיעתו רעה בכל אדם טוב? מבחינת מלכות שמים כולם זקוקים לישועה, אך בעולם אין השומרוני הטוב ושאר אנשים טובים ותמים העובדים קשה, שווים ברשעותם לנבלים, עבדי השטן ושאר פגעים רעים. זה לא יפה להגיד דברים כאלה, כאילו מי שטוב שווה ברשעותו לסטלין והיטלר או לרשעים רעים שפוגשים כאן יום יום.

HailMary

New member
פאולוס: אני משתוקק לעשות את הטוב אך בבשרי

נטוע חוק אחר. זה חוק השימור העצמי. הוא אינו רע ואינו טוב, אלא ללא קשר להם, אך לעיתים הוא מונע לעשות כל הזמן את הטוב. החטא הנטוע בעולם גורם לחוק השימור העצמי לנטות לכיוון הרע, שכן ביריון השכונה ושאר בעלי אגרוף וכסף נבלה מרשיעים אותך כל הזמן, ומאלצים אותך להגן על עצמך מכיליון. זו השטניות, הנעזרת במציאות המאיימת והמרשיעה שיוצר החטא הקדמון. ישוע שיחרר אותנו מזה, מעתה הביריון המרשיע נחשף כרשע אלים, ולא כצדיק, שכן איננו מורשעים עוד באופן אוטומטי.

למעלה