אסירות תודה

אסירות תודה

אני רוצה לשתף אותכם במה שעברתי היום היום היתעוררתי מאוחר ולא הגעתי בזמן לבית חוסן במרכז היה לי יום לא טוב מהבוקר כל דבר קטן עיצבן אותי וחיפשתי מה לא טוב בחבריי לקבוצה.במקום להיתרכז בעצמי קיבלתי תוצאה ונישארתי עד 4 אחרי שכולם הלכו ב 3 שיצאתי היתקשרתי לחברה שלי והיא אמרה לי שהיא בגדה בי אתמול בלילה רציתי למות אני מה זה פגוע רציתי ליבעוט בהכל רציתי לרוץ להשתמש זה ישר עלה לי בראש.ותודה לאל שנותן בי כוח להמשיך ותודה לחבר שלי שעזר לי ותומך בי ואלפיי תודות גם למדריך בחוסן שמיתקשר ותומך בי ומחזק אותי אני כרגע מרגיש יותר טוב אני יודע שאני צריך לעבור את זה ומיפה להמשיך ליגדול ולהתחזק אז שוב תודה לאל ולחברים לדרך ששומרים עלי

אוהבים אותך "נקי"../images/Emo24.gif

מצטערת שרק עכשיו מגיבה אליך.. ועוד שעה בטח יבוא גם חיבוק ענק.
זוכר מה כתוב לנו שם בפינה שבחצר?
שום דבר בעולם לא שווה שימוש בסמים
וירטואלי ענק בדרך למרכז יום. אוהבת

נקי... בוא רגע../images/Emo24.gif

רוצה להגיד לך, ככה מול כולם, שאני גאה בך ידידי! אני גאה בך על האופן שבו אתה מתמודד עם דברים שכאלה, ועוד יותר על כך ששימוש לא בא בחשבון אצלך. רוצה לומר, שאתה, למרות שאתה כמוני בתחילת דרך, משמש לי מודל לחיקוי. זה לא שהייתי רוצה להתחלף איתך
הייתי כן רוצה מהכוח שלך וכמה שיותר כי בעיני אתה חזק לאללה. חזק.. משום שאני חושבת ומרגישה, שלשים את החולשות שלנו על השולחן, לדבר על הדברים הכי כואבים לנו, לשטוח את עצמנו מול קבוצה שלמה, זה כוח, כוח אמיתי. בעיני לפחות - זה בדיוק הטיפול.... הלוואי עלי ועל כולנו! תודה לך! אוהבת

תודה בוחרת בחיים

תודה לך שתדעי לך שאת הכוח אני מקבל מימך ושאר הקבוצה את לא מבינה כמה שזה עזר לי הקבוצה הזאת בבוקר אוהבים אותך שהיה לנו בהצלחה

סוזי10

New member
כל הכבוד לך

והרי השימוש לא יפתור את הבעיה, הרי הסוטול יעבור ותשאר גם אותה הרגשה לגבי הדברי שעוברים עליך, ועוד יותר הרגשה חא מזה שהשתמשת, לי היה מקרה דומה בעבר, אני בדרך 11 שנים והיו לי מעידות ספורות 2 מעידות, והמשכתי הלאה בלאת ברירה. גם היום אני לפעמי שותה כשאני יוצאת פעם בשנה אולי. (ואם בגלל זה לא מתאים שאהיה פעילה בפורום תיידעו אותי ולא אעלב)

ברוכה הבאה סוזי../images/Emo24.gifאוהבים.

כל מי שמוצא את הפורום מתאים לו - מתאים לנו. מה שאת עושה עם עצמך - זה שלך, רק שלך. אז ברוכה הבאה ותמשיכי לבוא כי רק ביחד זה עובד. אוהבים

סוזי10

New member
פשוט לא רוצה שמישהו אחר יקח ממני

דוגמא וינסה ליישם זאת. בכל אופן ממתי קייםהפורום הזה? מענין איך לא ידעתי על קיומו? מישהי באחד הפורומים נתנה קישור לפורום הזה וכך גיליתי אותו, ואני די פעילה בהמון המון פורומים בתפוז. עכשו אוסיף אתכם למועדפים.

אוהבים../images/Emo24.gif

שוב אני חושבת שה שאת עושה - זה רק שלך. מה שאת מרגישה - זה רק שלך. כמכורה, הפורום הזה שייך גם לך, כמו לכל מי שבוחר להיות פה. גם בחדררים של האן איי, אף אחד לא אומר מה לעשות - מציעים, לא מכתיבים. הבחירה היא של כל אחד כמו שהוא מבין. אני באופן אישי מאד ישמח אם תמשיכי לשתף, מהנסיון, מההבנה, מהידע, מכל מה שאת מכילה. רק ביחד זה עובד
תודה למי שהעבירה לך את הקישור
תעבירי הלאה... אם יש לאן. אוהבים

למעלה