אסירת תודה אני

אסירת תודה אני../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

אני רוצה להודות, פשוט להודות מעומק ליבי, לחברים שחלקכם מכירים פה בפורום – אסיר תודה ואשתו, על שלא משאירים אותי רגע לבד, בזמן שאני כל כך זקוקה לחיבוק ולאוזן קשבת, ליד תומכת ולחברים כמוכם..... על האהבה שמרעיפים עלי והחום, והאיכפתיות... ל"נקי ורק להיום" על היכולת להכיל ולהקשיב, להיות שם עבורי בכל שעה, לסרט שדאגת להביא לי בזמן שאני כל כך זקוקה לו.... אני רוצה להודות לחברי אן איי ולחברי מרכז יום, למדריכים ולעובדת הסוציאלית, לכל מי שטורח ועושה למעני, שום דבר מכל אלה אינו מובן מאליו.. ואני מרגישה את האהבה שלכם גם עכשיו מול המחשב, כשאני לכאורה לבד.. תודה לכולכם על היותכם – המתנות שבדרך. תודה לבורא עולם על החופש, על הכאב והדמעות שמהן אני גדלה להיות אדם טוב יותר חופשי יותר, אמיתי יותר, ובעיקר – מאושר יותר.. למרות וחרף כל הכאב. תודה, על הכל, על היותכם, על כל חוויה שאני זוכה לה. אוהבת

אוהבים אותך בוחרת

על תפחדי את לא לבד אנחנו איתך נכון יש המון קשיים בדרך אבל דרך הקשיים האלו אנחנו גדלים גם לי אמרו את זה ולא האמנתי היום אני יכול להגיד לך שזה אמת ככל שנלך בדרך הזו אין לנו מימה לפחד מוכר לך?

מוכר מאד, עד עכשיו בתיאוריה../images/Emo24.gif

וממש מהיום - הלכה למעשה... הכל יהיה בסדר ידידי, זה עובד רק ביחד!!!! תודה על הכל. אוהבת

אנגל1218

New member
רק הלכה למעשה תביא אותך למנוחה ונחלה../images/Emo24.gif

אם היית מודיעה לי, אולי הייתי באה עד אלייך לשישי שבת. הנכדים היו מודים לך ,למה לא התקשרת?! לא אמרו לך להשתמש בטלפון? אני מלאת אהבה ונתינה.....

לבוחרת בחיים תמשיכי לבוא

שהיה לך שבת שלום גם אני באותו קשיים אולם עם הזמן זה דועך אוהבים אותך וזקוקים לך בחיים שלנו אין לנו דרך אחרת והם יש תגידו לי

דודי../images/Emo140.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

איזו הפתעה לראות אותך פה על הבוקר
תודה ידידי על העידודו והתמיכה, בטח שאמשיך לבוא.. עד עכשיו היו לי כל מיני תירוצים
עכשיו אני יודעת שאין דרך אחרת. אגב, גם אתה תמשיך לבוא.... לפה
אוהבים

למעלה