אסי עזר

oreni6

New member
אסי עזר

נכון שמגעיל להיות הומו??? אז למה אנחנו בכלל מסתכלים על אקזיט???

../images/Emo140.gif

מסכימה.... הוא דירדר חברים שלי .... הם חשבו שזה מאגניבבבב להגיד "אני הומו".. לפחות בעונה הבאה הוא לא יהיה...(מזל) שכטר השולט אסי המתחנגל ...

מה?! למה נראה לך!!

דירדר!!! וואט דה פאק?! ואז מה אם הם חושבים שזה מגניב להגיד אני הומו שיגידו מה שבא להם

אסי עזר את האחלה בן אדם

ואל תקשיב לכל מי שיורד עליך בגלל שאתה הומו כי אתה תותח וזה ממש לא משנה אם אתה הומו או סטרייט

../images/Emo45.gif

רק פעם הבאה לשרשר

איזה גזענות../images/Emo70.gif

אז מה אם הוא הומו!!! אם הואהומו זה מגעיל?! זה אומר שלא צריך לראות אקזיט??!?! אסי ממש חמוד וזה ממש גזעני מה שעשית עכשיו
אסייי אוהבים אותך

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gifחשוב לי שתקראו את זה (כולם)!../images/Emo70.gif!

ההודעה הזאת מופנית בראשונה אליך (oreni6) אך גם לשאר האנשים כאן. בכלל לא התכוונתי להגיב על זה אבל הייתי חייב להגיב ולהסביר כדי לנסות ולהבהיר את המצב. ולהביע את דעתי בנושא: אני דווקא מאוד מעריך את הצעד הזה. ומאוד מעריך את האופן בו הוא ביצע את זה. זה צעד לא פשוט. במיוחד שיש אנשים כמוך שלא יודעים לקבל את זה. אני אישית לא הומו (אבל אין לי בעיה איתם) איש איש באמונתו יחיה כל עוד טוב לו. אתה אוהב בנות. אני אוהב בנות! אבל הוא אוהב בנים. וזה לא דבר שצריך להפוך אותו לשונה. כי הוא לא. פשוט הטעם שלו הוא שונה משלך. הוא פשטו נמשך לגברים ואתה לנשים. וחבל שאתה לא יודע לקבל את זה. חבל שאתה לא בוגר מספיק בשביל לקבל ולהבין את זה. בגלל היותו הומו זה הופך אותו למגעיל? הוא בנדאם בדיוק כמוני וכמוך!!! רק שפשוט ההעדפה שלו היא שונה וזהו!!! למה לא לכבד? אנחנו מדינה חופשית וכל אחד רשאי לעשות ת'החלטות שלו גם אם זה לא נראה לך. הוא בנאדם רגיל בדיוק כמונו שפשוט נמשך לגברים! אז תפסיקו כבר עם כל ההערות המפגרות והחסרות טעם ותתבגרו!

nitzan969

New member
מסכימה איתך ב- 10000000000%../images/Emo70.gif

איש בדעתו יחיה! צריך לקבל כל אחד כמו שהוא בין אם הוא הומו ובין אם לא! מה שאת הגזענות הזאת? לא נאה לך לראות את אסי... תעשה פוזה של ציפור ועוף מפה! מה אכפת לך מהו?! צריך לקבל אותו כמו שהוא
אסי אוהבים אותך

inbal321

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

זה שהוא הומו לא אומר שהוא לא באדם כמו כולם

Madonna Men

New member
לך הבייתה דחוףףף ../images/Emo70.gif

ומהר להתחבא בחדר ולא לצאת
ואם כבר לא להסתכל אקזיט בגלל שאסי לא יהיה !

למעלה