אסם שיחקו אותה

אסם שיחקו אותה../images/Emo106.gif

אסם יצאו לקראת החורף עם מרקים נמסים עשירים בתוספות (טעם עוף עם שקדי מרק ואיטריות, ירקות עם מיני קרוטונים, תירס עם אטריות, מיניסטרונה עם פסטה). מה אני אגיד - חגיגה! כל כך טעים וכיפי שישר ירדתי לסופר לקנות עוד. המחיר גם הוא שפוי מאוד - זוג מרקים 6.5 ש"ח. אגב, למי ששומרת - יש גם מרקי לייט.

kdr

New member
כבר היה כאן שירשור

על מרקים משקית 1 ק"ג שלד עוף 1 ש"ח ק"ג ירקות שורש שונים 5-7 ש"ח 4 ליטר מים 0.001 ש"ח מרק ל20 איש טבעי וטעים ללא כימיקלים "חומרי טעם וריח" וחומרים משמרים אגב, לשומרות - להכין אותו דבר, זה לייט.

אין לי ויכוח על טעמו של מרק "אמיתי"

יחד עם זאת, כיוון שאני לא עומדת ומכינה מרקים מידי יום, מחלקת אותם למנות, מקפיאה, זוכרת לקחת לעבודה. אז אני מסתפקת בזמן שאני בעבודה או מתעצלת להכין את הדבר האמיתי בתחליפים. אם אני מוצאת תחליף ראוי אז אני ממליצה בשמחה

kdr

New member
אז זהו, זה מה שאני עושה

אם דיברנו על מיחזור, זוגתי מרעילה עצמה עם מעדני חלב בסיטונאות, את הגביעים אני שוטף וממלא במרק המוקרם אחרי שהתקרר.. אה, שכחתי לכתוב קודם שאני טוחן את הירקות. הגביעים נכנסים להקפאה וכשרוצים צלחת מרק "טרי", מניחים את הגביע הפוך מתחת לברז (להחזיק את האצבע שלא יברח) או מחכים 3 דקות, למיקרו לעוד 2 דקות ו-בתאבון. ובאותה נשימה מיחזרתי גביעי פלסטיק.

noa555555

New member
אם כבר מדברים על הרעלה עצמית..

להקפיא בפלסטיק=דיוקסין שמופרש מהפלסטיק אל המוצר המוקפא ואז לגופנו (דיוקסין מופרש מפלסטיק בטמפרטורות קיצונית לכאן ולכאן). הרעלה יותר גרועה ממוצרי החלב, כנראה. אז שים חתיכת נייר אפייה בין לבין או משהו כזה. (מה שמבטל כמובן את ענין המיחזור או משהו? ), לא ניילון כי זה אותו הדבר. לא שאני נגד, להפך. אבל צריך לדעת עובדות. וכמובן שגם הרבה מהערכים התזונתיים של הירקות הולך פייפן, אבל זה אפשר לטעון כמובן גם במרקים משקית

פנומן 72

New member
זוג מרקים 6.5 ???? זהו ?

לא יקר ... זה אותו הדבר מה שקנור רוצים עליו 7 ש"ח ליחידה ?

noa555555

New member
סתם לדעת בלי שום אנטי:

יש בזה מונוסודיום גלוטומט? (כן, קראתי פה כבר שזה לא בהכרח מזיק כמו שחושבים, הכל שאלה של מידה כנראה).

ב ו ע ו ת

New member
אני חיה על המרקים שלהם!

זו ארוחת הצהריים שלי, כשאני מתעצלת להכין משהו מזין ומאוזן. יופי של מחיר ויופי של מוצר. גם אני במרוצים.

כן, הילדים שלי כבר גילו אותם....

הם אוהבים להתפנק על המרקים האלו בערבים. אמנם יש להם אחלה ארוחות, אבל לדבריהם :"אמא יש לזה טעם של בית"... אז כמה שאני מתפארת במרקים המעולים שלי- האבקות של אוסם תופסות מקום של כבוד אצלם... תודה אהובתי !

kdr

New member
מעניין מאד

אני מצטט "אמא יש לזה טעם של בית", את בטוחה שאלה הילדים שלך ?

noa555555

New member
מישהי הביא אתמול זוג מרקים כזה לעבודה,

וראיתי שכתוב עליו המחיר 5.30 ש"ח. אז נראה לי שאת עדיין משלמת יקר. כדאי לבדוק את זה עם בעל המרכול או הסופר

noa555555

New member
תיקון למחיר שראיתי:

זה לא 5.30 אלא 5.90 וזה למרק רגיל , לא עם תוספות. כמו מרק אפונה למשל, שאני אוכלת עכשיו והוא די מוצלח בעיני. אבל אנסה את החדשים . זה פינוק חמוד וזמין.

למעלה