אפשר לשים סוכריות חמוצות
מהסוג הפשוט ביותר. אם שמים אותן ב-7 הדקות האחרונות של האפיה - זה יוצא מעולה. אם שמים בהתחלה, זה גם בסדר. אפשר לשים גם סוכריות גומי ואז זה לא שובר את השיניים. אבל סוכריות גומי חייבים לשים בדקה האחרונה של האפיה - אחרת הן נשרפות. כדאי לשמן קודם את התבנית (או נייר האפיה). אם לא יוצא - אפשר לשים במקרר/מקפיא למספר דקות ואז העוגיות עם סוכריות הגומי יוצאות בקלות. הצילום הוא של הבן שלי עם עוגיות עם סוכריות גומי. שימו לב שבאחת העוגיות יצרנו חור עם קש והשחלנו בו חוט וכך הוא תלה את העוגיה על הצואר!