אסף הרופא

אמה32

New member
אסף הרופא

האם מישהו מכיר את המחלקה האונקולוגית באסף הרופא ? המליצו לנו על רופא בשם דוקטור אבישי סלע. האם מישהו מכיר ? תודה

ornusha

New member
המחלקה האונקולוגית

באסף הרופא מדהימה. אבי טופל שם. אומנם הוא לא היה אצל ד'ר סלע, אך ידוע שהוא רופא טוב. בימים שאבי היה צריך רופא והרופא שלו לא היה פנוי, ד'ר סלע היה מטפל. ובקשר למחלקה- יש שם אחיות על לב ונשמה....

אמה32

New member
ornusha

תודה על תגובתך. אנחנו צריכים לקבל החלטה וזה בהחלט עוזר. את חושבת שבית החולים הוא ברמה שווה לתל השומר נניח ? סליחה על הנודניקיות אבל כבר עברנו בית חולים כי לא היה מוצלח ולא רוצים לעשות טעות נוספת. תודה

ornusha

New member
אמה

אני לא יודעת מה הרמה של תל השומר. אבל מהניסיון שלי אסף הרופא הוא בית חולים טוב, והאחיות במחלקה האונקולוגית ממש מדהימות. אני אישית טופלתי שם (במחלקה אחרת), ומאוד חוזקתי מהטיפול והמסירות שלהם.

אמה32

New member
ornusha

זו הזדמנות להגיד לך. קראתי בזמנו מה שרשמת על בחירה בחיים או במוות וריגשת אותי מאד. אני יכולה להבין את האהבה והדאגה העצומה הזו לילד שלך שגורמת לך להתעקש ולהחזיק מעמד. אבא שלך נשמע איש מדהים במיוחד ואני שמחה בשבילו וגם בשבילך שהוא הספיק לראות אותך מבריאה.

אדומה2

New member
אסף הרופא- קצת ארוך

היי, אבא שלי מטופל מזה שנתיים באונקולוגית של אסף הרופא, אצל ד"ר סלע. אז כמה דברים אני יכולה לומר לך: ד"ר סלע: אני אומר לך בצורה הכי כנה שאני יכולה. אני לא מתה עליו. יש לו בעית יחסי אנוש ותקשורת קשה בעיניי, מה שהופך, בעיניי, את המצב הקשה הזה לעוד יותר מתסכל. אבל- אני לא צריכה למות עליו. כשאני מבקשת שהוא יתקשר אליי- הוא מתקשר, גם אם זה לוקח זמן, בסוף הוא מתקשר. כשאני שואלת אותו שאלות ישירות- הוא עונה לי תשובות ישירות. הוא יכול להיות מאוד לא נעים ואני לא יודעת מאיפה זה נובע- גם לא מעניין אותי למען האמת- כי מה שמפצה על זה היא הידיעה שהוא רופא מעולה. בזמנו הגעתי לרב פירר, שכשהוא שמע שד"ר סלע הוא הרופא של אבי, הוא אמר לי "אז בשביל מה את צריכה אותי? יש לך את הרופא הכי טוב בשביל המחלה של אביך". עוד שאלתי אותו למי הוא היה מפנה לדיעה שניה, והוא אמר לי שלדעתו אין צורך גם לא בזה, כי סלע הוא הטוב ביותר.--- שוב, חשוב להדגיש- למחלה של אבא שלי. אז מבחינה מקצועית- הוא רופא טוב מאוד, מאוד מקצועי, מאוד מעורב גם בקהילת האונקולוגים בחו"ל. מבחינה אישית- אל תצפו לכלום. מקסימום תופתעו. 2. המחלקה עצמה: האחיות שם מקסימות, מקצועיות- פנינה האחות האחראית צורחת מלא, אבל היא אחת האחיות הכי מקצועיות ושהכי עובדות עם הלב שראיתי. יש לה קשר אישי עם כל מטופל שראיתי אותה איתו, היא מנשקת את אבא שלי על ימין ועל שמאל, והעיניים שלו זוהרות.
לא קורה הרבה שהוא מרשה לנשים זרות לנשק אותו. הצוות מורכב מנשים מסורות- החל מרותי הנפלאה והנעימה עד מאוד והעדינה עד מאוד שהיא המזכירה של ד"ר סלע (למיטב הבנתי) וכלה בגלית ובסופי שמריצות שם את העניינים אדמניסטרטיבית ועובדות כמו משוגעות ותמיד מחייכות. הבניין לא מדהים, אבל המחלקה באמת בסדר גמור. 3. שאלת בהודעה אחרת לגבי תל השומר- אני לא התרשמתי מהמקום. אבא שלי עכשיו יתחיל שם הקרנות אז נראה, אבל רק להגיע לשם היה סיוט, כמו ללכת במבוך. אני הגעתי עם אנטי מאוד ברור למחלקה באסף הרופא, ועכשיו- אני לא יכולה להגיד לך שאני ממליצה בחום, אבל זה ממש לא הברירה הכי גרועה שיכולה להיות. אם ד"ר סלע הוא הרופא המתאים- לכו על זה. לא צריך להתחתן שם עם אף אחד, העיקר שתקבלו את הטיפול המתאים והטוב ביותר. מקווה שזה עוזר, יעל

אמה32

New member
אדומה

זה עזר מאד. הרבה יותר ממה שאת חושבת. זה גם יעשה לנו נחיתה רכה עכשיו שאנחנו כבר מכירים את הנפשות הפועלות
אני חושבת שיחסי אנוש זה דבר מאד חשוב אבל במיקרה הזה מיקצועיות חשובה לי יותר ופה הבנתי שאין בעיה. לפעמים זה גם עניין של כימיה שיש או אין. משום מה תמיד הצטייר לי אסף הרופא כאיזה בית חולים צבאי מצ'וקמק. אולי בגלל שבזמנו שרתתי בצריפין ופעם נשלחתי לשם והיה נורא. מחזיקה לכם הרבה אצבעות שהטיפול בתל השומר יעזור. תודה

קוסטיקה

New member
מניסיוני האישי ד"ר סלע מקצועי ו

בסדר גמור! זו לא הפעם הראשונה שאני שומע רמיזות לגביו, שהוא סליחה על הבוטות קצת אנטיפט, אבל אני לחלוטין לא מסכים לכך! - לדעתי הוא פשוט ענייני (פרקטי). מי שרוצה/זקוק לעוד אינפורמציה וגם ידאג לתחקר אותו בהחלט יקבל תשובות מלאות. לדעתי צריך להבין שהדעה לגביו מושפעת לעיתים מכך שיש חולים שזקוקים במקביל לטיפול נגד הסרטן גם "לתמיכה פסיכולוגית" (כפי שזה גם מתבטא לא פעם אצלנו בפורום) - אולי עבורם הוא פחות מתאים כי הוא יותר עניני ופחות קוצי מוצי, וזה בהומור - לא להתנפל עליי...
מי שאפשר לדעתי לסווג כיותר קוצי מוצי (שזה חלילה אינו גורע ממקצועיותה!) היא ד"ר אביבית נוימן (אני מקווה שאינני טועה בשם המשפחה... אין לי כוח לרוץ לפתוח את הקלסר...) וזה כמובן מתאים יותר לחלק מהחולים ומתאים פחות לחולים אחרים. מתנגד מתנגד מתנגד בחזקת 5 לאי קבלת חוות דעת שנייה!!! (רבעק בשביל ארון נכנסים לשתי חנויות...). לפני פחות מחודש היתה בעייה בשלבים האחרונים של ההריון של אישתי - בין היתר במהלך כשבוע נפגשתי ביוזמתי עם כ-4 ראשי מחלקות גנטיקה בבתי חולים שונים ברחבי הארץ - כמובן שנשמעו דברים ברוח דומה אבל כל אחד הוסיף ופתח כיווני מחשבה...

אמה32

New member
קוסטיקה

אני חושבת שיש איזה ציפיה לאיזשהי חמימות כשאתה עומד במצבים קשים כאלו אבל לא כל רופא יכול לייצר את החמימות הזו. לפעמים פרקטי לא מספיק וצריך קצת אמפטיה אבל במיקרה של אבא שלי אני מניחה שהוא יוכל להסתדר גם בלי זה ואנחנו נפצה
מסכימה איתך מאד לגבי חוות דעת נוספות. כל רופא פתח כיוונים נוספים ורופא אחד גם ביקר את הטיפול שנעשה עד עכשיו ולדעתי צדק. תודה

אדומה2

New member
כמה נקודות לקוסטיקה

לא יודעת לגביך, אבל אני לא אוהבת קוצי מוצי, לא פוצי מוצי וגם לא קוצי פוצי. לא מחפשת את זה אצל רופאים. מה שאני מחפשת אצל רופאים זה סבלנות, סובלנות, דיבור ברור ואפשר גם פעם או פעמיים (חלילה לי מלבקש יותר...) איזה חיוך. ד"ר סלע- כבודו המקצועי במקומו מונח- חייך אלינו פעם ראשונה, אחרי משהו כמו שנה, וגם זה רק בגלל ששאלתי אותו על איזו ג'ינג'ית מתוקה שנמצאת בתמונות שלו. רופא שמטפל במשהו כל כך עדין ומורכב כמו סרטן לדעתי צריך לגלות יותר אמפטיה. נכון שיש הרבה מטופלים, נכון שהוא איש עסוק, ונכון שיכול להיות בעצם שהניסיון הקהה את האמפטיה שלו. אבל זה חלק מהעניין. יש הבדל גדול בין קוצי מוצי ללא להיות קומוניקטיבי, אפשר להיות איפה שהוא באמצע. אם אתה מסכים או לא מסכים לדיעה שהוא אנטיפט היא לא כל כך רלבנטית למה שאמרתי, כי כידוע לך כל אחד והניסיון שלו והחיבור שלו לאדם. ואני לא אומרת את זה מתוך כדי להעליב או משהו, אלא כדי שתבין שזה בעייתי שאתה בא ושולל את הניסיון שלי. להציג דיעה אחרת- סבבה, אני בעד, אבל זה היה הניסיון שלי יש איתו, וזה מה שיש, וזו הדיעה של אבא שלי ושל אח שלי מהמפגשים הספורים שלו איתו. דרך אגב, אני לא רמזתי- אני אמרתי בבירור את דעתי עליו.
דיעה שניה- הדוגמא הזו באה להדגיש את תמיכתו של פירר בסלע, לא כדי לשלול את הדיעה השניה. זה שפירר אמר זה טוב ויפה אבל זה עדיין לא אומר שאנחנו לא נלך לדיעה שניה. כל השאר- נראה לי שאנחנו די מסכימים לא? לפחות כך נראה לי...

קוסטיקה

New member
אני אתיחס רק לקוצי מוצי...

כי לגבי הפוצי מוצי והקוצי פוצי זה כבר סיפור שונה לגמרי... אדומה - לא התכוונתי לשלול את דבריך אבל זה כנראה השתמע מכך... - בסה"כ קיים סיכוי יותר מסביר "שהטענות שלך נגדי" יש בהן משהו כי גם אשתי אומרת לי דברים דומים...
וכן אני חושב שאנחנו די מסכימים... שבת שלום

קוסטיקה

New member
מניסיוני האישי ד"ר סלע מקצועי ו

בסדר גמור! זו לא הפעם הראשונה שאני שומע רמיזות לגביו, שהוא סליחה על הבוטות קצת אנטיפט, אבל אני לחלוטין לא מסכים לכך! - לדעתי הוא פשוט ענייני (פרקטי). מי שרוצה/זקוק לעוד אינפורמציה וגם ידאג לתחקר אותו בהחלט יקבל תשובות מלאות. לדעתי צריך להבין שהדעה לגביו מושפעת לעיתים מכך שיש חולים שזקוקים במקביל לטיפול נגד הסרטן גם "לתמיכה פסיכולוגית" (כפי שזה גם מתבטא לא פעם אצלנו בפורום) - אולי עבורם הוא פחות מתאים כי הוא יותר עניני ופחות קוצי מוצי, וזה בהומור - לא להתנפל עליי...
מי שאפשר לדעתי לסווג כיותר קוצי מוצי (שזה חלילה אינו גורע ממקצועיותה!) היא ד"ר אביבית נוימן (אני מקווה שאינני טועה בשם המשפחה... אין לי כוח לרוץ לפתוח את הקלסר...) וזה כמובן מתאים יותר לחלק מהחולים ומתאים פחות לחולים אחרים. מתנגד מתנגד מתנגד בחזקת 5 לאי קבלת חוות דעת שנייה!!! (רבעק בשביל ארון נכנסים לשתי חנויות...). לפני פחות מחודש היתה בעייה בשלבים האחרונים של ההריון של אישתי - בין היתר במהלך כשבוע נפגשתי ביוזמתי עם כ-4 ראשי מחלקות גנטיקה בבתי חולים שונים ברחבי הארץ - כמובן שנשמעו דברים ברוח דומה אבל כל אחד הוסיף ופתח כיווני מחשבה...

B39

New member
אבישי סלע

דר' אבישי סלע נחשב אונקולוג מוביל בתחום האורולוגי. עבד שנים בבילינסון ועבר לאסף הרופא כדי לנהל את המחלקה. הרבה בריאות חיה

אמה32

New member
חיה

תודה לך. מאד שימח אותי לדעת שדוקטור סלע עבד בבלינסון שנחשב לבית חולים מצויין.

אמה32

New member
אני לא יודעת

איך להודות לכולכם
קיוותי לקבל קצת עזרה אבל עליתם על ציפיותי בהרבה. זה הרגשה כל כך נפלאה שיש עם מי להתייעץ. אנחנו ניראה שלושה רופאים ומסכימה שכל רופא פותח כיווני חשיבה אבל בזכותכם הגענו להחלטה שלנו. תודה ענקית

למעלה