אסף הרופא- קצת ארוך
היי, אבא שלי מטופל מזה שנתיים באונקולוגית של אסף הרופא, אצל ד"ר סלע. אז כמה דברים אני יכולה לומר לך: ד"ר סלע: אני אומר לך בצורה הכי כנה שאני יכולה. אני לא מתה עליו. יש לו בעית יחסי אנוש ותקשורת קשה בעיניי, מה שהופך, בעיניי, את המצב הקשה הזה לעוד יותר מתסכל. אבל- אני לא צריכה למות עליו. כשאני מבקשת שהוא יתקשר אליי- הוא מתקשר, גם אם זה לוקח זמן, בסוף הוא מתקשר. כשאני שואלת אותו שאלות ישירות- הוא עונה לי תשובות ישירות. הוא יכול להיות מאוד לא נעים ואני לא יודעת מאיפה זה נובע- גם לא מעניין אותי למען האמת- כי מה שמפצה על זה היא הידיעה שהוא רופא מעולה. בזמנו הגעתי לרב פירר, שכשהוא שמע שד"ר סלע הוא הרופא של אבי, הוא אמר לי "אז בשביל מה את צריכה אותי? יש לך את הרופא הכי טוב בשביל המחלה של אביך". עוד שאלתי אותו למי הוא היה מפנה לדיעה שניה, והוא אמר לי שלדעתו אין צורך גם לא בזה, כי סלע הוא הטוב ביותר.--- שוב, חשוב להדגיש- למחלה של אבא שלי. אז מבחינה מקצועית- הוא רופא טוב מאוד, מאוד מקצועי, מאוד מעורב גם בקהילת האונקולוגים בחו"ל. מבחינה אישית- אל תצפו לכלום. מקסימום תופתעו. 2. המחלקה עצמה: האחיות שם מקסימות, מקצועיות- פנינה האחות האחראית צורחת מלא, אבל היא אחת האחיות הכי מקצועיות ושהכי עובדות עם הלב שראיתי. יש לה קשר אישי עם כל מטופל שראיתי אותה איתו, היא מנשקת את אבא שלי על ימין ועל שמאל, והעיניים שלו זוהרות.
לא קורה הרבה שהוא מרשה לנשים זרות לנשק אותו. הצוות מורכב מנשים מסורות- החל מרותי הנפלאה והנעימה עד מאוד והעדינה עד מאוד שהיא המזכירה של ד"ר סלע (למיטב הבנתי) וכלה בגלית ובסופי שמריצות שם את העניינים אדמניסטרטיבית ועובדות כמו משוגעות ותמיד מחייכות. הבניין לא מדהים, אבל המחלקה באמת בסדר גמור. 3. שאלת בהודעה אחרת לגבי תל השומר- אני לא התרשמתי מהמקום. אבא שלי עכשיו יתחיל שם הקרנות אז נראה, אבל רק להגיע לשם היה סיוט, כמו ללכת במבוך. אני הגעתי עם אנטי מאוד ברור למחלקה באסף הרופא, ועכשיו- אני לא יכולה להגיד לך שאני ממליצה בחום, אבל זה ממש לא הברירה הכי גרועה שיכולה להיות. אם ד"ר סלע הוא הרופא המתאים- לכו על זה. לא צריך להתחתן שם עם אף אחד, העיקר שתקבלו את הטיפול המתאים והטוב ביותר. מקווה שזה עוזר, יעל