אסף הרופא

אסף הרופא

שלום, שמי מיכל ומעולם עוד לא נטלתי חלק בדיון (רק לאחרונה נודע לי על הפורום)-חבל שלא ידעתי עליו קודם. בני בן כמעט שנתיים (בחודש הבא יום הולדת) ואנו מטופלים באסף הרופא במרפאת הקלאב פוט שם. יש לי רק מילים חמות ביותר על הצוות כולו וגם הטיפול הניב עד כה תוצאות לא רעות (מצבו הוגדר בעת לידתו כ"בינוי עד קשה"). למרבה הצער, כעת אנו בכל זאת עומדים לפני ניתוח בשתי הרגליים (העברת גיד) ואשמח לשמוע פרטים ממה שעבר זאת. מפחיד אותי ביותר החלק של הגיבוס במשך 6 שבועות בהם אסור לילד לדרוך. מה עושים עם פצצת מרץ מקסימה, שלפתע נדונה על לא עוול בכפה ל6 שבועות בלא תנועה (ולא יקבל שליש על התנהגות טובה)?

Adoushi

New member
מיכל שלום

וברוכה הבא לפורום או בעצם למשפחה הגדולה הזאת שלנו. אני איהאב, אבא ללידיא, עוד שבוע היא בת תשעה חודשים. מטופלת בעפולה אצל ד"ר בור לפי שיטת פונזטי. כעת שלב נעליים בלילה. אני כתבתי ליעל על הניתוח של העברת הגיד שטל, בנה עבר אותו. אני בטוח שהיא תפנה אלייך ותייעץ לך כי הם עברו את זה. יום נעים

ברוך הבא מיכל

אני אורית אמא לתמיר בן שנה וחצי ברוך הבא לפורום המקסים הזה, ואני בטוחה שנהיה, וגם את תהיי לנו לעזר. לגבי הניתוח, יעלי תוכל לענות לך אני מאמינה בפרוטרוט, אולי היא כבר עשתה את זה, ולא ראיתי, אם כן, סליחה יעל. תרגישו טוב זה העיקר ושוב, ברוך הבא

ברוכה הבאה.

שמי עידית ואני אמא לאושרי בן ה 10.5 חודשים. אנחנו מטפלים בשיטת פונזטי בירושלים. באתר של אושרי, בדף הנספחים תוכלי להוריד חוברת שנקראת: ponsetibook.pdf יש שם קצת חומר קריאה על הניתוח. המון הצלחה, אנחנו כאן איתך.

גווניבר

New member
הי

אני נולדתי עם ק"פ חמור בשתי הרגליים, היום מי שלא יודע שיש לי בעיה, לא יכול לנחש. רק המלצה קטנה - אף אחד לא אשם במצבים הרפואיים שיש לו. חשוב לא לתת לילד הרגשה שהוא מסכן, שנעשה לו עוול. קשה לראות את הילד שלך סובל. במהלך השנים ראיתי איך ההורים שלי דואגים לי. ובכל זאת- אתם צרכים להיות חזקים לידו, ולהסביר לו בשפה פשוטה ובטון עיניני למה הוא לא יכול ללכת כרגע. זה לא סוף העולם. לי בעצמי קשה לפעמים להשלים עם הקשיים והמגבלות, אבל גם אם אני אהיה הילדה הכי טובה בעולם, ואכין את שיעורי הבית בזמן, ואעזור לכל הזקנות ברחוב לחצות את הכביש, הכאב הוא חלק מהחיים. לי מאוד קשה כשאמא שלי בוכה לידי, ואומרת שלא מגיע לי לסבול. תחשבי שלפצצת המרץ המקסימה יש את הפרביליגיה המדהימה להיות עם אמא שאכפת לה כל כך. ילד שאין לו את התמיכה בבית, יתקשה בחיים, גם אם שתי הרגליים שלו בריאות לחלוטין. בהצלחה,

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אין לי מושג על הניתוח אבל שמחה להכיר עוד אמא לילד בערך באותו גיל של ילדי (תותוש בן שנה+8). שיהיה בהצלחה

מתוקית.

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

אני אמא לספיר בת ה14.5 זה ניראה המון אבל זה קצת יעבור מהר בעגלה טיולים רבים על הידיים זה תמיד חמים אצל ספירוש כבר לא מרגישים היא סיימה את הטיפולים מקפצת ורוקדת ולי ממש רומזת אמא מתי פלסטיקה להעלים הצלקות והכל פנטסטיקה
ג'ול בעיגול נ.ב. עידכונים אקו לב מצויין בעוד חודש שוב ביקורת ביום רביעי סקירת מערכות נוספת סליחה שאני לא נוחתת כאן המון אבל החופש עם הילדים...

למעלה